• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • конгреси- семинари- приеми - организация и услуги

Резултати за

Конгреси- семинари- приеми - организация и услуги

АвстрияСанкт Пьолтен и Долна Австрия
  1. BIRGIT SCHINNERL - ZAPPP-TRADUCTIONS.

    Австрия

    Предприятието BIRGIT SCHINNERL - ZAPPP-TRADUCTIONS., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители. Освен това развива дейност и в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, Превод, Технически превод, Търговски превод, Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, Превод, Технически превод, и Търговски превод. Седалището му е в/ъв Wilhelmsburg, Австрия.

  2. STEFAN SEJKORA

    Австрия

    Предприятието STEFAN SEJKORA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - подови настилки, Творческа продукция и разпространение, Спектакли - организация, Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, Пластмаси - подови настилки, Творческа продукция и разпространение, Спектакли - организация, и Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Седалището му е в/ъв Kasten Bei Böheimkirchen, Австрия.

  3. MESSEBAU SELTENLACH E.U.

    Австрия

    Предприятието MESSEBAU SELTENLACH E.U., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Панаири и изложения - подреждане на щандове. Освен това развива дейност и в сферата на Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги, Рекламна творческа дейност - графисти, дизайнери, Инженерство - проимишлени проектанти и изпълнители, Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги, Рекламна творческа дейност - графисти, дизайнери, Инженерство - проимишлени проектанти и изпълнители, и Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Седалището му е в/ъв Klosterneuburg, Австрия.

  4. IRMGARD GEISHOFER-TIEFENBACHER

    Австрия

    Предприятието IRMGARD GEISHOFER-TIEFENBACHER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Туристически агенции, Хотел, Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, Гастрономия - специалитети, Туристически агенции, Хотел, и Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Седалището му е в/ъв Gutenstein, Австрия.

  5. HARTL-TRAINING, MONIKA HARTL

    Австрия

    Предприятието HARTL-TRAINING, MONIKA HARTL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Консултантска фирма за психологическа и професионална консултация. Освен това развива дейност и в сферата на Маркетинг - проучвания, Консултантски услуги по маркетингова стратегия, Търговска промоция, Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, Маркетинг - проучвания, Консултантски услуги по маркетингова стратегия, Търговска промоция, и Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Седалището му е в/ъв Enzersdorf, Австрия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. RISMA MANAGEMENT GMBH

    Австрия

    Предприятието RISMA MANAGEMENT GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Застраховки, Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, Застраховки, и Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Седалището му е в/ъв Ebreichsdorf, Австрия.

  2. DIE WIENERWALD BUAM

    Австрия

    Предприятието DIE WIENERWALD BUAM, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Творческа продукция и разпространение. Освен това развива дейност и в сферата на Спектакли - организация, Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, Спектакли - организация, и Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Седалището му е в/ъв Sulz Im Wienerwald, Австрия.

  3. ENZIANA GMBH

    Австрия

    Предприятието ENZIANA GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хотел. Освен това развива дейност и в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, Ресторанти, снабдители и доставки на храни, Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, и Ресторанти, снабдители и доставки на храни. Седалището му е в/ъв Felixdorf, Австрия.

  4. CHRISTIAN NOWOTNY - ALLEINUNTERHALTER CNMUSIC

    Австрия

    Предприятието CHRISTIAN NOWOTNY - ALLEINUNTERHALTER CNMUSIC, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Спектакли - организация. Освен това развива дейност и в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, и Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Седалището му е в/ъв Michelhausen, Австрия.

  5. ZIB TRAINING GMBH

    Австрия

    Предприятието ZIB TRAINING GMBH, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Седалището му е в/ъв St.Pölten, Австрия.

  1. BUSINESS SERVICES WEISS GMBH

    Австрия

    Предприятието BUSINESS SERVICES WEISS GMBH, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Седалището му е в/ъв Biedermannsdorf, Австрия.

  2. KEYMILE INTERNATIONAL GMBH

    Австрия

    Предприятието KEYMILE INTERNATIONAL GMBH, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Седалището му е в/ъв Brunn Am Gebirge, Австрия.

  1. IUT INGENIEURGEMEINSCHAFT INNOVATIVE UMWELTTECHNIK GMBH

    Австрия

    Предприятието IUT INGENIEURGEMEINSCHAFT INNOVATIVE UMWELTTECHNIK GMBH, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Седалището му е в/ъв Seebenstein, Австрия.

  2. ZIERITZ & PARTNER ZT GESMBH

    Австрия

    Предприятието ZIERITZ & PARTNER ZT GESMBH, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Седалището му е в/ъв St.Pölten, Австрия.

  3. I. MAIL INTEGRIERTE MAILKONZEPTE GESMBH

    Австрия

    Предприятието I. MAIL INTEGRIERTE MAILKONZEPTE GESMBH, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Седалището му е в/ъв Großebersdorf, Австрия.

  4. VIENNA AIRCRAFT HANDLING GESELLSCHAFT M.B.H.

    Австрия

    Предприятието VIENNA AIRCRAFT HANDLING GESELLSCHAFT M.B.H., и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Седалището му е в/ъв Wien-Flughafen, Австрия.

  5. EDER-BAU GMBH

    Австрия

    Предприятието EDER-BAU GMBH, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Седалището му е в/ъв Zistersdorf, Австрия.

  6. TULLNER MESSE GESELLSCHAFT M.B.H.

    Австрия

    Предприятието TULLNER MESSE GESELLSCHAFT M.B.H., и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Седалището му е в/ъв Tulln, Австрия.

  7. MESSE WIESELBURG GMBH

    Австрия

    Предприятието MESSE WIESELBURG GMBH, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Седалището му е в/ъв Wieselburg, Австрия.

  8. PETER WALTER DIENSTLEISTUNGEN (PWD) GMBH

    Австрия

    Предприятието PETER WALTER DIENSTLEISTUNGEN (PWD) GMBH, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Седалището му е в/ъв Klosterneuburg, Австрия.

  1. SIGMA INVENTUREN UND BESTANDSKONTROLLEN AT GMBH

    Австрия

    Предприятието SIGMA INVENTUREN UND BESTANDSKONTROLLEN AT GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, и Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Седалището му е в/ъв Baden, Австрия.

  2. INTELLI.PHONE TELEKOMMUNIKATION AG

    Австрия

    Предприятието INTELLI.PHONE TELEKOMMUNIKATION AG, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Седалището му е в/ъв Guntramsdorf, Австрия.

  3. MEWA VERTRIEB GMBH

    Австрия

    Предприятието MEWA VERTRIEB GMBH, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Седалището му е в/ъв Schwechat, Австрия.

  4. LYLAND BERATUNGSGMBH

    Австрия

    Предприятието LYLAND BERATUNGSGMBH, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Седалището му е в/ъв Wien-Flughafen, Австрия.

  5. KPMG NIEDERÖSTERREICH GMBH WIRTSCHAFTSPRÜFUNGS- UND STEUERBERATUNGSGES.

    Австрия

    Предприятието KPMG NIEDERÖSTERREICH GMBH WIRTSCHAFTSPRÜFUNGS- UND STEUERBERATUNGSGES., и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Седалището му е в/ъв Mödling, Австрия.

  6. MESSEBAU U. PLANUNG GMBH

    Австрия

    Предприятието MESSEBAU U. PLANUNG GMBH, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Седалището му е в/ъв Statzendorf, Австрия.

  7. ARENA NOVA BETRIEBSGMBH

    Австрия

    Предприятието ARENA NOVA BETRIEBSGMBH, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Седалището му е в/ъв Wiener Neustadt, Австрия.

  8. CARESTREAM HEALTH GMBH

    Австрия

    Предприятието CARESTREAM HEALTH GMBH, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Седалището му е в/ъв Brunn Am Gebirge, Австрия.

  9. BERGER METALLBAU GMBH

    Австрия

    Предприятието BERGER METALLBAU GMBH, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Седалището му е в/ъв Trumau, Австрия.

  10. NÖ FESTIVAL-GES.M.B.H.

    Австрия

    Предприятието NÖ FESTIVAL-GES.M.B.H., и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Седалището му е в/ъв Krems, Австрия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Конгреси- семинари- приеми - организация и услуги

Брой резултати

62 Фирми