• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • фондации - образование- религия- благотворителна дейност

Резултати за

Фондации - образование- религия- благотворителна дейност - Австрия

Австрия
  1. LEBENSHILFE OBERÖSTERREICH

    Австрия

    Предприятието LEBENSHILFE OBERÖSTERREICH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Асоциации и неправителствени организации. Освен това развива дейност и в сферата на Фондации - образование, религия, благотворителна дейност, и Фондации - образование, религия, благотворителна дейност. Седалището му е в/ъв Vöcklabruck, Австрия.

  2. LEBENSHILFE SALZBURG GEMEINNÜTZIGE GMBH

    Австрия

    Предприятието LEBENSHILFE SALZBURG GEMEINNÜTZIGE GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Асоциации и неправителствени организации. Освен това развива дейност и в сферата на Фондации - образование, религия, благотворителна дейност, и Фондации - образование, религия, благотворителна дейност. Седалището му е в/ъв Salzburg, Австрия.

  3. ISRAELITISCHE KULTUSGEMEINDE WIEN, WIEN

    Австрия

    Предприятието ISRAELITISCHE KULTUSGEMEINDE WIEN, WIEN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Асоциации и неправителствени организации. Освен това развива дейност и в сферата на Фондации - образование, религия, благотворителна дейност, и Фондации - образование, религия, благотворителна дейност. Седалището му е в/ъв Wien, Австрия.

  4. WUK (WERKSTATTEN- UND KULTURHAUS) EVENT & CATERING GESELLSCHAFT M.B.H.

    Австрия

    Предприятието WUK (WERKSTATTEN- UND KULTURHAUS) EVENT & CATERING GESELLSCHAFT M.B.H., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Асоциации и неправителствени организации. Освен това развива дейност и в сферата на Фондации - образование, религия, благотворителна дейност, и Фондации - образование, религия, благотворителна дейност. Седалището му е в/ъв Wien, Австрия.