• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • алабастър

Резултати за

Алабастър - Внос износ

 1. ALABASTROS ARAGONESES

  Испания

  Verified by europages badge

  Предприятието ALABASTROS ARAGONESES, e Производител, и работи в сферата на Алабастър. Освен това развива дейност и в сферата на plaques, Dado, furnishings and design, projects, lamps, we sell alabaster, и alabaster construction. Седалището му е в/ъв San Juan De Mozarrifar-Zaragoza, Испания.

 2. GLOBALSTEIN S.L.

  Испания

  Предприятието GLOBALSTEIN S.L., e Разпространител, и работи в сферата на Мрамори и естествени камъни. Освен това развива дейност и в сферата на Алабастър, sandstone, Алабастър, и quartzite. Седалището му е в/ъв O Terrón-Pontevedra, Испания.

 3. M.G.F. DI FREGONESE FRANCO

  Италия

  Предприятието M.G.F. DI FREGONESE FRANCO, e Производител, и работи в сферата на Алабастър. Освен това развива дейност и в сферата на Гранит, marble, marble coverings, Гранит, и marble table. Седалището му е в/ъв Motta Di Livenza, Италия.

 4. DI FUCCI PINO E C. SNC

  Италия

  Предприятието DI FUCCI PINO E C. SNC, e Производител, и работи в сферата на Алабастър. Освен това развива дейност и в сферата на Мрамори, marble gravestones and monuments, Мрамори, Marble shower tray, и stone fireplace. Седалището му е в/ъв Fontanarosa, Италия.

 5. ALABASTER NEW CONCEPT

  Испания

  Предприятието ALABASTER NEW CONCEPT, e Производител, и работи в сферата на Алабастър. Седалището му е в/ъв Sarral, Испания.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. REBEKA MARBLE

  Турция

  Предприятието REBEKA MARBLE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Мрамори и естествени камъни. Освен това развива дейност и в сферата на Алабастър, pool mosaic, marble mosaics, Алабастър, и travertine tiling. Седалището му е в/ъв Denizli, Турция.

 2. TOP MACHINERY & EQUIPMENT(ZHENGZHOU) LTD

  Китай

  Предприятието TOP MACHINERY & EQUIPMENT(ZHENGZHOU) LTD, e Производител, и работи в сферата на Алабастър. Седалището му е в/ъв Zhengzhou, Китай.

 3. MARMOSTIL MANCIN GINO DI FIETTA MARINELLA E C. SAS

  Италия

  Предприятието MARMOSTIL MANCIN GINO DI FIETTA MARINELLA E C. SAS, e Производител, и работи в сферата на Погребални принадлежности. Освен това развива дейност и в сферата на Мрамори, Алабастър, Надгробни паметници, Мрамори, Алабастър, и Надгробни паметници. Седалището му е в/ъв Pavia, Италия.

 4. IBRAHIMOGULLARI MARBLE

  Турция

  Предприятието IBRAHIMOGULLARI MARBLE, e Производител, и работи в сферата на Мрамори и естествени камъни. Освен това развива дейност и в сферата на Алабастър, Травертин, travertine, Алабастър, Травертин, и blocks of travertine. Седалището му е в/ъв Afyonkarahisar, Турция.

 5. KERANDO GMBH

  Германия

  Предприятието KERANDO GMBH, e Производител, и работи в сферата на Мрамори и естествени камъни. Освен това развива дейност и в сферата на Алабастър, Лято подово покритие, Плочки и плочкови настилки, Алабастър, Лято подово покритие, и Плочки и плочкови настилки. Седалището му е в/ъв Essen, Германия.

 1. ART INSAAT GRANIT MERMER NAKLIYE SANAYI VE TICARET LTD STI

  Турция

  Предприятието ART INSAAT GRANIT MERMER NAKLIYE SANAYI VE TICARET LTD STI, e Разпространител, и работи в сферата на Скъпоценни камъни и минерали. Освен това развива дейност и в сферата на Мрамори и естествени камъни, Внос-износ на енергия и суровини, Мрамори, Алабастър, Мрамори и естествени камъни, Внос-износ на енергия и суровини, Мрамори, и Алабастър. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 2. KETIROGLU MARBLE

  Турция

  Предприятието KETIROGLU MARBLE, e Производител, и работи в сферата на Алабастър. Освен това развива дейност и в сферата на Мини и кариери - машини и техника, Мраморни стълбища, trentino marbles, Gear manufacturing, Мини и кариери - машини и техника, и Мраморни стълбища. Седалището му е в/ъв Afyon, Турция.

 1. ERHAN TASDEMIR

  Турция

  Предприятието ERHAN TASDEMIR, e Производител, и работи в сферата на Алабастър. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 2. MONCAYOFRIO

  Испания

  Предприятието MONCAYOFRIO, e Производител, и работи в сферата на Алабастър. Освен това развива дейност и в сферата на alabaster for construction work. Седалището му е в/ъв Cuarte De Huerva, Испания.

 3. AGGREGATE INDUSTRIES U K LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието AGGREGATE INDUSTRIES U K LTD, и работи в сферата на Мрамори и естествени камъни. Освен това развива дейност и в сферата на Алабастър, и Алабастър. Седалището му е в/ъв Coalville, Обединеното кралство.

 4. NONE

  Южна Корея

  Предприятието NONE, e Производител, и работи в сферата на Алабастър. Седалището му е в/ъв None, Южна Корея.

 5. REGIONAL STAR GENERAL TRADING & CONTRRACTING CO .

  Кувейт

  Предприятието REGIONAL STAR GENERAL TRADING & CONTRRACTING CO ., e Търговец на дребно, и работи в сферата на Алабастър. Седалището му е в/ъв Kuwait, Кувейт.

 6. ARAGONESA DEL ALABASTRO SA

  Испания

 7. EYUPOGLU MERMER SAN. TIC. LTD

  Турция

 8. A.BENTO VERMELHO, LDA

  Португалия

 1. TRIBE ITALIA

  Италия

 2. DREMAR MERMER DIS TIC. LTD STI.

  Турция

 3. VETRUGNO VITO

  Италия

 4. ARTESANIA RINCON S.L.

  Испания