• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • амортисьори за превозни средства

Резултати за

Амортисьори за превозни средства - Внос износ

 1. LEBEN-DÄMPFUNGSTECHNIK GMBH

  Германия

  Verified by europages badge

  The company LEBEN was founded in 1967. Since 1980, exclusively shock-reducing elements and vibration dampers have been developed and produced under our trademark Compenser®. Our damping elements are calculated in compliance with the VDI guideline VDI 2061 "Construction elements for the reduction of impact effects". Our products are in compliance with the corresponding provisions of the EC Machinery Directive 2006/42/EC. We are certified in accordance with DIN EN ISO 9001: 2015, a recognition of our quality policy. In order to satisfy the needs of the diverse field of application in damping technology, LEBEN-Dämpfungstechnik GmbH offers a variety of types of impact dampers, including gas-hydraulic heavy-duty shock absorbers, emergency shock absorbers as end stops (emergency stops at end positions), operationally actuated shock absorbers and irreversible shock absorbers. For use at extremely high temperatures or low temperatures, we can offer our damping medium Compensol®.

 2. HYDROSTAT INTERNATIONAL GMBH

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието HYDROSTAT INTERNATIONAL GMBH, e Производител, и работи в сферата на Амортисьори за превозни средства. Седалището му е в/ъв Herten, Германия.

 3. BATEMUR SL

  Испания

  Предприятието BATEMUR SL, e Разпространител, и работи в сферата на Батерии. Освен това развива дейност и в сферата на Автомобилни смазки, Амортисьори за превозни средства, filters, brake disks, Автомобилни смазки, и Амортисьори за превозни средства. Седалището му е в/ъв Cartagena-Murcia, Испания.

 4. GASAN GAS SPRING

  Турция

  Предприятието GASAN GAS SPRING, e Производител, и работи в сферата на Амортисьори за превозни средства. Освен това развива дейност и в сферата на antishock, tailgate struts, и 4x4 steering damper. Седалището му е в/ъв Bursa, Турция.

 5. INTEGRAL TODOTERRENO SL

  Испания

  Предприятието INTEGRAL TODOTERRENO SL, e Производител, и работи в сферата на Амортисьори за превозни средства. Седалището му е в/ъв Madrid, Испания.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. AUTOP

  Белгия

  Предприятието AUTOP, e Търговец на едро, и работи в сферата на Резервни части за автомобили. Освен това развива дейност и в сферата на Амортисьори за превозни средства, Заглушителни гърнета, Амортисьори за превозни средства, Заглушителни гърнета, components for cars, и car accessories. Седалището му е в/ъв Eeklo, Белгия.

 2. BRYANSK PLANT OF DRAFT GEARS

  Русия

  Предприятието BRYANSK PLANT OF DRAFT GEARS, e Производител, и работи в сферата на Железопътен подвижен състав и оборудване. Освен това развива дейност и в сферата на Превозни средства - услуги, Вагони - вътрешно оборудване, Амортисьори за превозни средства, Приспособления за прикачване на ремаркета, Превозни средства - услуги, Вагони - вътрешно оборудване, Амортисьори за превозни средства, и Приспособления за прикачване на ремаркета. Седалището му е в/ъв Bryansk, Русия.

 3. FOURNALES SUSPENSION

  Франция

  Предприятието FOURNALES SUSPENSION, e Производител, и работи в сферата на Мотоциклети - части и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Амортисьори за превозни средства, Амортисьори за превозни средства, и industrial hard facings. Седалището му е в/ъв Quint Fonsegrives, Франция.

 4. RESCO SHOCKS & STRUTS

  Турция

  Предприятието RESCO SHOCKS & STRUTS, e Производител, и работи в сферата на Амортисьори за превозни средства. Седалището му е в/ъв Bursa, Турция.

 5. WEFORMA DÄMPFUNGSTECHNIK GMBH

  Австрия

  Предприятието WEFORMA DÄMPFUNGSTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Амортисьори за превозни средства. Седалището му е в/ъв Wiener Neustadt, Австрия.

 1. MAG OTOMOTIV VE HAVACILIK SAN. TIC. LTD. STI.

  Турция

  Предприятието MAG OTOMOTIV VE HAVACILIK SAN. TIC. LTD. STI., e Производител, и работи в сферата на Амортисьори за превозни средства. Седалището му е в/ъв Konya, Турция.

 2. KG AMORTISOR A.S.

  Турция

  Предприятието KG AMORTISOR A.S., e Производител, и работи в сферата на Амортисьори за превозни средства. Освен това развива дейност и в сферата на tailgate struts, и dumpers. Седалището му е в/ъв Bursa, Турция.

 1. NOFAL AUTOMOTIVE GMBH

  Германия

  Предприятието NOFAL AUTOMOTIVE GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Амортисьори за превозни средства. Седалището му е в/ъв Berlin, Германия.

 2. GUM-MAR

  Полша

  Предприятието GUM-MAR, e Multi-Category, и работи в сферата на Амортисьори за превозни средства. Освен това развива дейност и в сферата на Гумирани уплътнения, Пневматични гуми, rubber accessories, Гумирани уплътнения, и Пневматични гуми. Седалището му е в/ъв Szczerców, Полша.

 3. SOBEN

  Франция

  Предприятието SOBEN, e Производител, и работи в сферата на Амортисьори за превозни средства. Освен това развива дейност и в сферата на adjustable shock absorbers. Седалището му е в/ъв Cahors, Франция.

 4. CHEN'S ENTERPRISE CO.,LTD

  Китай

  Предприятието CHEN'S ENTERPRISE CO.,LTD, e Производител, и работи в сферата на Амортисьори за превозни средства. Седалището му е в/ъв Beijing, Китай.

 5. GAYSAN GAS SPRINGS

  Турция

  Предприятието GAYSAN GAS SPRINGS, e Производител, и работи в сферата на Амортисьори за превозни средства. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 6. ARNOTT EUROPE

  Холандия

  Предприятието ARNOTT EUROPE, e Производител, и работи в сферата на Амортисьори за превозни средства. Седалището му е в/ъв S-Hertogenbosch, Холандия.

 7. RECORD FRANCE

  Франция

  Предприятието RECORD FRANCE, e Производител, и работи в сферата на Превозни средства - механични компоненти и части. Освен това развива дейност и в сферата на Амортисьори за превозни средства, и Амортисьори за превозни средства. Седалището му е в/ъв Antibes Cedex, Франция.

 8. TAIZHOU MISTER SHOCK ABSORBER CO.,LIMITED

  Китай

  Предприятието TAIZHOU MISTER SHOCK ABSORBER CO.,LIMITED, e Производител, и работи в сферата на Амортисьори за превозни средства. Седалището му е в/ъв Zhejiang, Китай.

 1. THYSSENKRUPP BILSTEIN GMBH

  Германия

  Предприятието THYSSENKRUPP BILSTEIN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Автомобили, Превозни средства - механични компоненти и части, Амортисьори за превозни средства, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Автомобили, Превозни средства - механични компоненти и части, и Амортисьори за превозни средства. Седалището му е в/ъв Mandern, Германия.

 2. RUPTEUR

  Швейцария

  Предприятието RUPTEUR, e Разпространител, и работи в сферата на Регулировка на автомобили - техника и машини. Освен това развива дейност и в сферата на Амортисьори за превозни средства, tuning, pneumatics, и Амортисьори за превозни средства. Седалището му е в/ъв Aïre, Швейцария.

 3. HONPAC SHOCK ABSORBER MANUFACTURING CO.,LTD

  Китай

  Предприятието HONPAC SHOCK ABSORBER MANUFACTURING CO.,LTD, e Производител, и работи в сферата на Амортисьори за превозни средства. Седалището му е в/ъв Suzhou City,jiangsu Province, Китай.

 4. DMX SUSPENSION

  Испания

  Предприятието DMX SUSPENSION, e Производител, и работи в сферата на Амортисьори за превозни средства. Освен това развива дейност и в сферата на shock absorber repairs. Седалището му е в/ъв VILLANUEVA DE PERALES, Испания.

 5. GÜÇLU AMORTISÖR BURSA

  Турция

  Предприятието GÜÇLU AMORTISÖR BURSA, e Производител, и работи в сферата на Амортисьори за превозни средства. Освен това развива дейност и в сферата на tailgate struts, и locks. Седалището му е в/ъв Bursa, Турция.

 6. MPS AUTO TRUCK SPARE PARTS

  Турция

  Предприятието MPS AUTO TRUCK SPARE PARTS, e Производител, и работи в сферата на Амортисьори за превозни средства. Седалището му е в/ъв Konya, Турция.

 7. EELTINK VEERTECHNIEK

  Холандия

  Предприятието EELTINK VEERTECHNIEK, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Превозни средства - механични компоненти и части. Освен това развива дейност и в сферата на Хидравлични ресори, Амортисьори за превозни средства, Хидравлични ресори, и Амортисьори за превозни средства. Седалището му е в/ъв Heemskerk, Холандия.

 8. SERFAC LTD

  Ирландия

  Предприятието SERFAC LTD, e Търговец на едро, и работи в сферата на Батерии. Освен това развива дейност и в сферата на Амортисьори за превозни средства, Хидравлична техника - съоръжения и инсталации, Амбреажи за превозни средства, Амортисьори за превозни средства, Хидравлична техника - съоръжения и инсталации, и Амбреажи за превозни средства. Седалището му е в/ъв Tallaght, Ирландия.

 9. GASAN GAZLI AMORTISOR SAN TIC LTD STI

  Турция

  Предприятието GASAN GAZLI AMORTISOR SAN TIC LTD STI, e Производител, и работи в сферата на Амортисьори за превозни средства. Освен това развива дейност и в сферата на motor vehicle roof racks, и shock absorbers. Седалището му е в/ъв BURSA, Турция.

 10. MASTER SHOCK ABSORBER SERVICE

  Турция

  Предприятието MASTER SHOCK ABSORBER SERVICE, e Производител, и работи в сферата на Амортисьори за превозни средства. Освен това развива дейност и в сферата на shock absorber replacement, shock absorber repairs, automotive struts, и tailgate struts. Седалището му е в/ъв Ankara, Турция.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Амортисьори за превозни средства - Внос износ

Брой резултати

17 456 Фирми

Категория