• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • атомни електроцентрали

Резултати за

Атомни електроцентрали - Внос износ

 1. BC INGENIERIE

  Франция

  Verified by europages badge

  Предприятието BC INGENIERIE, e Подизпълнител, и работи в сферата на Инженерство - промишлени проекто-конструкторски бюра. Освен това развива дейност и в сферата на Атомни електроцентрали, и Атомни електроцентрали. Седалището му е в/ъв Saint-Martin-Lacaussade, Франция.

 2. FEVDI NUCLEAR DECONTAMINATION

  Франция

  Предприятието FEVDI NUCLEAR DECONTAMINATION, e Производител, и работи в сферата на Атомни електроцентрали. Освен това развива дейност и в сферата на Органична химия - изходни материали и производни, Радиоактивно и химическо обеззаразяване, Chemicals, Органична химия - изходни материали и производни, и Радиоактивно и химическо обеззаразяване. Седалището му е в/ъв Corbas, Франция.

 3. SEGAULT SA

  Франция

  Предприятието SEGAULT SA, e Производител, и работи в сферата на Промишлена тръбна арматура. Освен това развива дейност и в сферата на Атомни електроцентрали (АЕЦ) - инсталации и съоръжения, Атомни електроцентрали, Атомни електроцентрали (АЕЦ) - инсталации и съоръжения, aeronautical engineering, и Атомни електроцентрали. Седалището му е в/ъв Mennecy, Франция.

 4. SIGEDI

  Франция

  Предприятието SIGEDI, e Производител, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Атомни електроцентрали, Атомни електроцентрали, Nuclear reactors, nuclear components, и TUBEST - metal hoses. Седалището му е в/ъв Corps, Франция.

 5. SOCIETE D'INNOVATIONS TECHNIQUES

  Франция

  Предприятието SOCIETE D'INNOVATIONS TECHNIQUES, e Производител, и работи в сферата на Атомни електроцентрали. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлени роботи, и Промишлени роботи. Седалището му е в/ъв Chatellerault Cedex, Франция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. ESIS GMBH

  Германия

  Предприятието ESIS GMBH, e Multi-Category, и работи в сферата на Атомни електроцентрали. Седалището му е в/ъв Greifswald, Германия.

 2. VUEZ, A.S.

  Словакия

  Предприятието VUEZ, A.S., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Електричество - производство и снабдяване. Освен това развива дейност и в сферата на Строителство на промишлени сгради, Атомни електроцентрали, Строителство на промишлени сгради, и Атомни електроцентрали. Седалището му е в/ъв Levice , Словакия.

 3. STUDSVIK GMBH & CO. KG

  Германия

  Предприятието STUDSVIK GMBH & CO. KG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Електричество - производство и снабдяване. Освен това развива дейност и в сферата на Атомни електроцентрали, и Атомни електроцентрали. Седалището му е в/ъв Pforzheim, Германия.

 4. MOSTRO A.S.

  Чехия

  Предприятието MOSTRO A.S., e Multi-Category, и работи в сферата на Електричество - производство и снабдяване. Освен това развива дейност и в сферата на Атомни електроцентрали, и Атомни електроцентрали. Седалището му е в/ъв Praha 4 , Чехия.

 5. OSC, A.S.

  Чехия

  Предприятието OSC, A.S., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Електричество - производство и снабдяване. Освен това развива дейност и в сферата на Атомни електроцентрали, и Атомни електроцентрали. Седалището му е в/ъв Brno , Чехия.

 1. F A D O M S. R. O.

  Чехия

  Предприятието F A D O M S. R. O., и работи в сферата на Електричество - производство и снабдяване. Освен това развива дейност и в сферата на Атомни електроцентрали, и Атомни електроцентрали. Седалището му е в/ъв Dolni Mesto, Чехия.

 2. ISE INGENIEURGESELLSCHAFT FÜR STILLLEGUNG UND ENTSORGUNG MBH

  Германия

  Предприятието ISE INGENIEURGESELLSCHAFT FÜR STILLLEGUNG UND ENTSORGUNG MBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Електричество - производство и снабдяване. Освен това развива дейност и в сферата на Атомни електроцентрали, и Атомни електроцентрали. Седалището му е в/ъв Rödermark, Германия.

 1. ÚSTAV APLIKOVANÉ MECHANIKY BRNO, S .R.O.

  Чехия

  Предприятието ÚSTAV APLIKOVANÉ MECHANIKY BRNO, S .R.O., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Електричество - производство и снабдяване. Освен това развива дейност и в сферата на Атомни електроцентрали, и Атомни електроцентрали. Седалището му е в/ъв Brno , Чехия.

 2. KERNKRAFTWERK GUNDREMMINGEN GMBH

  Германия

  Предприятието KERNKRAFTWERK GUNDREMMINGEN GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Електричество - производство и снабдяване. Освен това развива дейност и в сферата на Атомни електроцентрали, и Атомни електроцентрали. Седалището му е в/ъв Gundremmingen, Германия.

 3. STE POUR LA PROMOTION DES ECHANGES INTERNATIONAUX SARL

  Франция

  Предприятието STE POUR LA PROMOTION DES ECHANGES INTERNATIONAUX SARL, и работи в сферата на Електричество - производство и снабдяване. Освен това развива дейност и в сферата на Атомни електроцентрали, и Атомни електроцентрали. Седалището му е в/ъв Paris, Франция.

 4. CKD PRAHA DIZ, A.S.

  Чехия

  Предприятието CKD PRAHA DIZ, A.S., e Производител, и работи в сферата на Електричество - производство и снабдяване. Освен това развива дейност и в сферата на Атомни електроцентрали, и Атомни електроцентрали. Седалището му е в/ъв Praha 9 , Чехия.

 5. FORSMARKS KRAFTGRUPP AB

  Швеция

  Предприятието FORSMARKS KRAFTGRUPP AB, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Атомни електроцентрали. Седалището му е в/ъв Osthammar, Швеция.

 6. VUJE, A.S.

  Словакия

  Предприятието VUJE, A.S., e Multi-Category, и работи в сферата на Електричество - производство и снабдяване. Освен това развива дейност и в сферата на Атомни електроцентрали, и Атомни електроцентрали. Седалището му е в/ъв Trnava , Словакия.

 7. ENERGOVÝZKUM, SPOL. S R.O.

  Чехия

  Предприятието ENERGOVÝZKUM, SPOL. S R.O., и работи в сферата на Електричество - производство и снабдяване. Освен това развива дейност и в сферата на Атомни електроцентрали, и Атомни електроцентрали. Седалището му е в/ъв Brno, Чехия.

 8. INSTRUMENTY

  Украйна

  Предприятието INSTRUMENTY, e Търговец на едро, и работи в сферата на Атомни електроцентрали. Седалището му е в/ъв Odessa, Украйна.

 1. MODRANSKÁ POTRUBNÍ, A.S.

  Чехия

  Предприятието MODRANSKÁ POTRUBNÍ, A.S., и работи в сферата на Тръбни конструкции. Освен това развива дейност и в сферата на Атомни електроцентрали, и Атомни електроцентрали. Седалището му е в/ъв Praha 4, Чехия.

 2. WESTINGHOUSE TECHNOLOGY SERVICES SA

  Испания

 3. SKODA SLOVAKIA, S.R.O.

  Словакия

 4. KOBAU GESELLSCHAFT FÜR KONSTRUKTIONSBAU UND MONTAGE MBH

  Германия

 5. NUCLEAR POWER PLANT - KOZLODUI E A D

  България

 6. PAKSI ATOMERÖMÜ RT.

  Унгария

 7. PRAGUE CASTING SERVICES A.S.

  Чехия

 8. SIMEX SPOL. S R.O.

  Чехия

 9. IDEALEX

  Франция

  Verified by europages badge

  For 30 years, IDEALEX has designed and sold on-site radio-protective solutions to reduce radiological and contamination risk for people and at installations. IDEALEX has developed solutions to enable interventions to take place safely within a controlled zone: radiological protection, remote grabs, VOKKERO communications system, glove box, bag and hot cell components, controlled zone thermal welder and vacuum cleaner.

 10. CSI LUX

  Люксембург

  Предприятието CSI LUX, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Промишлени тръбни системи. Освен това развива дейност и в сферата на Атомни електроцентрали (АЕЦ) - инсталации и съоръжения, sanitary fixtures, heating system, Атомни електроцентрали (АЕЦ) - инсталации и съоръжения, и heating plants. Седалището му е в/ъв Holzem, Люксембург.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно

Намерете оферта за

Филтри

Резултати за

Атомни електроцентрали - Внос износ

Брой резултати

48 Фирми

Категория