• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • атомни електроцентрали

Резултати за

Атомни електроцентрали - Внос износ

 1. BC INGENIERIE

  Франция

  Verified by europages badge

  Предприятието BC INGENIERIE, e Подизпълнител, и работи в сферата на Инженерство - промишлени проекто-конструкторски бюра. Освен това развива дейност и в сферата на Атомни електроцентрали, и Атомни електроцентрали. Седалището му е в/ъв Saint-Martin-Lacaussade, Франция.

 2. FEVDI NUCLEAR DECONTAMINATION

  Франция

  Предприятието FEVDI NUCLEAR DECONTAMINATION, e Производител, и работи в сферата на Атомни електроцентрали. Освен това развива дейност и в сферата на Органична химия - изходни материали и производни, Радиоактивно и химическо обеззаразяване, Chemicals, Органична химия - изходни материали и производни, и Радиоактивно и химическо обеззаразяване. Седалището му е в/ъв Corbas, Франция.

 3. SEGAULT SA

  Франция

  Предприятието SEGAULT SA, e Производител, и работи в сферата на Промишлена тръбна арматура. Освен това развива дейност и в сферата на Атомни електроцентрали (АЕЦ) - инсталации и съоръжения, Атомни електроцентрали, Атомни електроцентрали (АЕЦ) - инсталации и съоръжения, aeronautical engineering, и Атомни електроцентрали. Седалището му е в/ъв Mennecy, Франция.

 4. LINK RESOURCES

  САЩ

  Предприятието LINK RESOURCES, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Атомни електроцентрали. Седалището му е в/ъв Kennesaw, САЩ.

 5. SIGEDI

  Франция

  Предприятието SIGEDI, e Производител, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Атомни електроцентрали, Атомни електроцентрали, Nuclear reactors, nuclear components, и TUBEST - metal hoses. Седалището му е в/ъв Corps, Франция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. SOCIETE D'INNOVATIONS TECHNIQUES

  Франция

  Предприятието SOCIETE D'INNOVATIONS TECHNIQUES, e Производител, и работи в сферата на Атомни електроцентрали. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлени роботи, и Промишлени роботи. Седалището му е в/ъв Chatellerault Cedex, Франция.

 2. VUEZ, A.S.

  Словакия

  Предприятието VUEZ, A.S., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Електричество - производство и снабдяване. Освен това развива дейност и в сферата на Строителство на промишлени сгради, Атомни електроцентрали, Строителство на промишлени сгради, и Атомни електроцентрали. Седалището му е в/ъв Levice , Словакия.

 3. MOSTRO A.S.

  Чехия

  Предприятието MOSTRO A.S., e Multi-Category, и работи в сферата на Електричество - производство и снабдяване. Освен това развива дейност и в сферата на Атомни електроцентрали, и Атомни електроцентрали. Седалището му е в/ъв Praha 4 , Чехия.

 4. ESIS GMBH

  Германия

  Предприятието ESIS GMBH, e Multi-Category, и работи в сферата на Атомни електроцентрали. Седалището му е в/ъв Greifswald, Германия.

 5. ISE INGENIEURGESELLSCHAFT FÜR STILLLEGUNG UND ENTSORGUNG MBH

  Германия

  Предприятието ISE INGENIEURGESELLSCHAFT FÜR STILLLEGUNG UND ENTSORGUNG MBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Електричество - производство и снабдяване. Освен това развива дейност и в сферата на Атомни електроцентрали, и Атомни електроцентрали. Седалището му е в/ъв Rödermark, Германия.

 1. KERNKRAFTWERK GUNDREMMINGEN GMBH

  Германия

  Предприятието KERNKRAFTWERK GUNDREMMINGEN GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Електричество - производство и снабдяване. Освен това развива дейност и в сферата на Атомни електроцентрали, и Атомни електроцентрали. Седалището му е в/ъв Gundremmingen, Германия.

 2. OSC, A.S.

  Чехия

  Предприятието OSC, A.S., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Електричество - производство и снабдяване. Освен това развива дейност и в сферата на Атомни електроцентрали, и Атомни електроцентрали. Седалището му е в/ъв Brno , Чехия.

 1. STUDSVIK GMBH & CO. KG

  Германия

  Предприятието STUDSVIK GMBH & CO. KG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Електричество - производство и снабдяване. Освен това развива дейност и в сферата на Атомни електроцентрали, и Атомни електроцентрали. Седалището му е в/ъв Pforzheim, Германия.

 2. ÚSTAV APLIKOVANÉ MECHANIKY BRNO, S .R.O.

  Чехия

  Предприятието ÚSTAV APLIKOVANÉ MECHANIKY BRNO, S .R.O., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Електричество - производство и снабдяване. Освен това развива дейност и в сферата на Атомни електроцентрали, и Атомни електроцентрали. Седалището му е в/ъв Brno , Чехия.

 3. F A D O M S. R. O.

  Чехия

  Предприятието F A D O M S. R. O., и работи в сферата на Електричество - производство и снабдяване. Освен това развива дейност и в сферата на Атомни електроцентрали, и Атомни електроцентрали. Седалището му е в/ъв Dolni Mesto, Чехия.

 4. CKD PRAHA DIZ, A.S.

  Чехия

  Предприятието CKD PRAHA DIZ, A.S., e Производител, и работи в сферата на Електричество - производство и снабдяване. Освен това развива дейност и в сферата на Атомни електроцентрали, и Атомни електроцентрали. Седалището му е в/ъв Praha 9 , Чехия.

 5. FORSMARKS KRAFTGRUPP AB

  Швеция

  Предприятието FORSMARKS KRAFTGRUPP AB, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Атомни електроцентрали. Седалището му е в/ъв Osthammar, Швеция.

 6. VUJE, A.S.

  Словакия

  Предприятието VUJE, A.S., e Multi-Category, и работи в сферата на Електричество - производство и снабдяване. Освен това развива дейност и в сферата на Атомни електроцентрали, и Атомни електроцентрали. Седалището му е в/ъв Trnava , Словакия.

 7. ENERGOVÝZKUM, SPOL. S R.O.

  Чехия

  Предприятието ENERGOVÝZKUM, SPOL. S R.O., и работи в сферата на Електричество - производство и снабдяване. Освен това развива дейност и в сферата на Атомни електроцентрали, и Атомни електроцентрали. Седалището му е в/ъв Brno, Чехия.

 8. STE POUR LA PROMOTION DES ECHANGES INTERNATIONAUX SARL

  Франция

  Предприятието STE POUR LA PROMOTION DES ECHANGES INTERNATIONAUX SARL, и работи в сферата на Електричество - производство и снабдяване. Освен това развива дейност и в сферата на Атомни електроцентрали, и Атомни електроцентрали. Седалището му е в/ъв Paris, Франция.

 1. MODRANSKÁ POTRUBNÍ, A.S.

  Чехия

  Предприятието MODRANSKÁ POTRUBNÍ, A.S., и работи в сферата на Тръбни конструкции. Освен това развива дейност и в сферата на Атомни електроцентрали, и Атомни електроцентрали. Седалището му е в/ъв Praha 4, Чехия.

 2. INSTRUMENTY

  Украйна

  Предприятието INSTRUMENTY, e Търговец на едро, и работи в сферата на Атомни електроцентрали. Седалището му е в/ъв Odessa, Украйна.

 3. SKODA SLOVAKIA, S.R.O.

  Словакия

 4. NUCLEAR POWER PLANT - KOZLODUI E A D

  България

 5. WESTINGHOUSE TECHNOLOGY SERVICES SA

  Испания

 6. SIMEX SPOL. S R.O.

  Чехия

 7. PRAGUE CASTING SERVICES A.S.

  Чехия

 8. PAKSI ATOMERÖMÜ RT.

  Унгария

 9. KOBAU GESELLSCHAFT FÜR KONSTRUKTIONSBAU UND MONTAGE MBH

  Германия

 10. IDEALEX

  Франция

  Verified by europages badge

  For 30 years, IDEALEX has designed and sold on-site radio-protective solutions to reduce radiological and contamination risk for people and at installations. IDEALEX has developed solutions to enable interventions to take place safely within a controlled zone: radiological protection, remote grabs, VOKKERO communications system, glove box, bag and hot cell components, controlled zone thermal welder and vacuum cleaner.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно

Намерете оферта за

Филтри

Резултати за

Атомни електроцентрали - Внос износ

Брой резултати

51 Фирми

Категория