• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • бакърени домакински принадлежности

Резултати за

Бакърени домакински принадлежности - Внос износ

 1. CU ARTIGIANA SRL PENTOLE IN RAME DI MERONE PASQUALE

  Италия

  Предприятието CU ARTIGIANA SRL PENTOLE IN RAME DI MERONE PASQUALE, e Производител, и работи в сферата на Бакърени домакински принадлежности. Освен това развива дейност и в сферата на copper pot, frying pans, objects, и moulds for sweets. Седалището му е в/ъв Sant'anastasia, Италия.

 2. TURNA BAKIR ENDUSTRIYEL MUTFAK EŞYALARI

  Турция

  Предприятието TURNA BAKIR ENDUSTRIYEL MUTFAK EŞYALARI, e Търговец на едро, и работи в сферата на Готварски печки. Освен това развива дейност и в сферата на Бакърени домакински принадлежности, Стъкло, Бакърени домакински принадлежности, и Стъкло. Седалището му е в/ъв Kahramanmaraş, Турция.

 3. FALK CULINAIR

  Белгия

  Предприятието FALK CULINAIR, e Производител, и работи в сферата на Метални домакински принадлежности. Освен това развива дейност и в сферата на Бакърени домакински принадлежности, Бакърени домакински принадлежности, saucepans, и pots. Седалището му е в/ъв Wespelaar, Белгия.

 4. EDIMATE S.A.R.L.

  Франция

  Предприятието EDIMATE S.A.R.L., e Производител, и работи в сферата на Мед и сплави. Освен това развива дейност и в сферата на Бакърени домакински принадлежности, decorations and illuminations, interior decoration, Champagne buckets, и Бакърени домакински принадлежности. Седалището му е в/ъв Vaudes, Франция.

 5. NULLUM ISTANBUL

  Турция

  Предприятието NULLUM ISTANBUL, e Производител, и работи в сферата на Бакърени домакински принадлежности. Освен това развива дейност и в сферата на copper. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. SAGACITY SANITARY WARE CO., LTD

  Китай

  Предприятието SAGACITY SANITARY WARE CO., LTD, e Производител, и работи в сферата на Бакърени домакински принадлежности. Освен това развива дейност и в сферата на bathroom accessories. Седалището му е в/ъв Shanghai, Китай.

 2. FOSHAN WEICHANG BATHROOM ACCESSORIES CO., LTD.

  Китай

  Предприятието FOSHAN WEICHANG BATHROOM ACCESSORIES CO., LTD., e Производител, и работи в сферата на Бакърени домакински принадлежности. Седалището му е в/ъв Foshan, Китай.

 3. LOKMACIM GIDA INS. SAN. VE TIC. LTD. STI

  Турция

  Предприятието LOKMACIM GIDA INS. SAN. VE TIC. LTD. STI, e Multi-Category, и работи в сферата на Бакърени домакински принадлежности. Освен това развива дейност и в сферата на leather gift articles. Седалището му е в/ъв Mersin, Турция.

 4. ABM KUPRAL KFT

  Унгария

  Предприятието ABM KUPRAL KFT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Бакърени домакински принадлежности. Освен това развива дейност и в сферата на Медни тръби, и Медни тръби. Седалището му е в/ъв Budapest, Унгария.

 5. NULLUM ISTANBUL

  Турция

  Предприятието NULLUM ISTANBUL, e Производител, и работи в сферата на Бакърени домакински принадлежности. Седалището му е в/ъв Kadiköy, Турция.

 1. PILOT HOUSEWARES (U.K.) LIMITED

  Обединеното кралство

  Предприятието PILOT HOUSEWARES (U.K.) LIMITED, e Производител, и работи в сферата на Метални домакински принадлежности. Освен това развива дейност и в сферата на Бакърени домакински принадлежности, и Бакърени домакински принадлежности. Седалището му е в/ъв Nottingham, Обединеното кралство.

 2. PERLWITZ GMBH

  Германия

  Предприятието PERLWITZ GMBH, e Производител, и работи в сферата на Метални домакински принадлежности. Освен това развива дейност и в сферата на Бакърени домакински принадлежности, и Бакърени домакински принадлежности. Седалището му е в/ъв Fichtenhöhe, Германия.

 1. GÜNER EKSPORT SAN. TIC. LTD. STI.

  Турция

  Предприятието GÜNER EKSPORT SAN. TIC. LTD. STI., e Производител, и работи в сферата на Метални домакински принадлежности. Освен това развива дейност и в сферата на Бакърени домакински принадлежности, и Бакърени домакински принадлежности. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 2. HANDELSVERTRETUNGEN PETER KRAFFT GMBH

  Германия

  Предприятието HANDELSVERTRETUNGEN PETER KRAFFT GMBH, e Производител, и работи в сферата на Бакърени домакински принадлежности. Седалището му е в/ъв Steinenbronn, Германия.

 3. MOSTON METALURJI DOKUM MAKINE SANAYI LTD STI

  Турция

  Предприятието MOSTON METALURJI DOKUM MAKINE SANAYI LTD STI, e Производител, и работи в сферата на Метални домакински принадлежности. Освен това развива дейност и в сферата на Бакърени домакински принадлежности, и Бакърени домакински принадлежности. Седалището му е в/ъв Kocaeli, Турция.

 4. BAKER BROTHERS LIMITED

  Обединеното кралство

 5. GRANDI MAGAZZINI EMILIANI S.R.L. OPPURE:* G.M.E. S.R.L.

  Италия

 6. ALLUFLON S.P.A.

  Италия

  Предприятието ALLUFLON S.P.A., e Производител, и работи в сферата на Метални домакински принадлежности. Освен това развива дейност и в сферата на Домакински принадлежности от алуминий, Емайлирани домакински принадлежности, Домакински принадлежности от алуминий, и Емайлирани домакински принадлежности. Седалището му е в/ъв Mondavio, Италия.

 7. ALUMINIOS Y PERSIANAS ALVAREZ S.L.

  Испания

 8. ESLON MUTFAK EŞYALARI

  Турция

  Предприятието ESLON MUTFAK EŞYALARI, e Производител, и работи в сферата на Домакински принадлежности от алуминий. Освен това развива дейност и в сферата на Метални домакински принадлежности, saucepans, Kitchen utensils - metal, Метални домакински принадлежности, и houseware. Седалището му е в/ъв Kahramanmaraş, Турция.

 1. GIPURA UZDAROJI AKCINE BENDROVE

  Литва

 2. W. SCHNEIDER GMBH SPIEGELSCHRÄNKE UND LICHTSPIEGEL

  Германия

  Предприятието W. SCHNEIDER GMBH SPIEGELSCHRÄNKE UND LICHTSPIEGEL, e Производител, и работи в сферата на Метални домакински принадлежности. Освен това развива дейност и в сферата на Домакински принадлежности от алуминий, и Домакински принадлежности от алуминий. Седалището му е в/ъв Laufenburg, Германия.

 3. FAUDE & HUGUENIN AG

  Швейцария

  Предприятието FAUDE & HUGUENIN AG, e Производител, и работи в сферата на Благородни и ценни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Метални домакински принадлежности, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Видове спорт - принадлежности, Офис - материали и пособия, Метални домакински принадлежности, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Видове спорт - принадлежности, и Офис - материали и пособия. Седалището му е в/ъв Leuggern, Швейцария.

 4. RENÉ F. MÜLLER AG PLAKETTEN & MEDAILLEN

  Швейцария

  Предприятието RENÉ F. MÜLLER AG PLAKETTEN & MEDAILLEN, e Производител, и работи в сферата на Метални домакински принадлежности. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмасови материи - домашни артикули, Пластмаси - подови настилки, Видове спорт - принадлежности, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмасови материи - домашни артикули, Пластмаси - подови настилки, и Видове спорт - принадлежности. Седалището му е в/ъв Basel, Швейцария.

 5. DESCHLER & SOHN GMBH

  Германия

  Предприятието DESCHLER & SOHN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Сигнализация - пана и табели. Освен това развива дейност и в сферата на Метални домакински принадлежности, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Видове спорт - принадлежности, Метални домакински принадлежности, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Хартиени канцеларски изделия - артикули, и Видове спорт - принадлежности. Седалището му е в/ъв Feldkirchen, Германия.

 6. GALILEO S.P.A.

  Италия

 7. NOSTRA SIA

  Латвия

 8. PYTT & PANNE AS

  Норвегия

 9. HOGGER FOODLINE

  Германия

  Предприятието HOGGER FOODLINE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Метални домакински принадлежности. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Дървен материал - изделия, Дървени домакински принадлежности, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Дървен материал - изделия, и Дървени домакински принадлежности. Седалището му е в/ъв Frasdorf, Германия.

 10. ALB FORMING SPOL. S R.O.

  Чехия

  Предприятието ALB FORMING SPOL. S R.O., e Производител, и работи в сферата на Метални домакински принадлежности. Освен това развива дейност и в сферата на Домакински принадлежности от алуминий, Металически амбалажи и търговски опаковки, Домакински принадлежности от алуминий, и Металически амбалажи и търговски опаковки. Седалището му е в/ъв Telnice, Чехия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Бакърени домакински принадлежности - Внос износ

Брой резултати

209 Фирми