• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • балистика - техника и изпитания

Резултати за

Балистика - техника и изпитания - Внос износ

 1. F.A.I.R. S.R.L.

  Италия

  Предприятието F.A.I.R. S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Ловни оръжия и муниции. Освен това развива дейност и в сферата на Спортни оръжия, Балистика - техника и изпитания, Спортни оръжия, и Балистика - техника и изпитания. Седалището му е в/ъв Marcheno, Италия.

 2. STEEL DEFENCE CO.

  Турция

  Предприятието STEEL DEFENCE CO., e Производител, и работи в сферата на Балистика - техника и изпитания. Седалището му е в/ъв Yenimahalle/ Ankara, Турция.

 3. ADS INTERNATIONAL LIMITED

  Обединеното кралство

  Предприятието ADS INTERNATIONAL LIMITED, e Разпространител, и работи в сферата на Балистика - техника и изпитания. Освен това развива дейност и в сферата на bullet proof vests, books by italian authors, и ballistics. Седалището му е в/ъв York, Обединеното кралство.

 4. J.V. NIEBERGALL

  Германия

  Предприятието J.V. NIEBERGALL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Балистика - техника и изпитания. Освен това развива дейност и в сферата на Police equipments. Седалището му е в/ъв Niedernhausen, Германия.

 5. C.D. EUROPE S.R.L.

  Италия

  Предприятието C.D. EUROPE S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Ловни оръжия и муниции. Освен това развива дейност и в сферата на Спортни оръжия, Балистика - техника и изпитания, Спортни оръжия, и Балистика - техника и изпитания. Седалището му е в/ъв Sarezzo, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. CHEDDITE S.R.L.

  Италия

  Предприятието CHEDDITE S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Ловни оръжия и муниции. Освен това развива дейност и в сферата на Спортни оръжия, Балистика - техника и изпитания, Спортни оръжия, и Балистика - техника и изпитания. Седалището му е в/ъв Livorno, Италия.

 2. ARMI PERAZZI S.P.A.

  Италия

  Предприятието ARMI PERAZZI S.P.A., e Производител, и работи в сферата на Ловни оръжия и муниции. Освен това развива дейност и в сферата на Спортни оръжия, Балистика - техника и изпитания, Спортни оръжия, и Балистика - техника и изпитания. Седалището му е в/ъв Botticino, Италия.

 3. LAMEC S.R.L.

  Италия

  Предприятието LAMEC S.R.L., e Подизпълнител, и работи в сферата на Ловни оръжия и муниции. Освен това развива дейност и в сферата на Спортни оръжия, Балистика - техника и изпитания, Спортни оръжия, и Балистика - техника и изпитания. Седалището му е в/ъв Nave, Италия.

 4. EUROCOMM MUNIZIONI S.N.C. DI CLAUDIA MORI E C.

  Италия

  Предприятието EUROCOMM MUNIZIONI S.N.C. DI CLAUDIA MORI E C., e Производител, и работи в сферата на Ловни оръжия и муниции. Освен това развива дейност и в сферата на Спортни оръжия, Балистика - техника и изпитания, Спортни оръжия, и Балистика - техника и изпитания. Седалището му е в/ъв Roncadelle, Италия.

 5. MATCHGUNS S.R.L.

  Италия

  Предприятието MATCHGUNS S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Ловни оръжия и муниции. Освен това развива дейност и в сферата на Спортни оръжия, Балистика - техника и изпитания, Спортни оръжия, и Балистика - техника и изпитания. Седалището му е в/ъв Parma, Италия.

 1. LANCELOTTI MARA S.R.L.

  Италия

  Предприятието LANCELOTTI MARA S.R.L., e Подизпълнител, и работи в сферата на Ловни оръжия и муниции. Освен това развива дейност и в сферата на Спортни оръжия, Балистика - техника и изпитания, Спортни оръжия, и Балистика - техника и изпитания. Седалището му е в/ъв Marcheno, Италия.

 2. PARDINI ARMI S.R.L.

  Италия

  Предприятието PARDINI ARMI S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Ловни оръжия и муниции. Освен това развива дейност и в сферата на Спортни оръжия, Балистика - техника и изпитания, Спортни оръжия, и Балистика - техника и изпитания. Седалището му е в/ъв Camaiore, Италия.

 1. F.A.P.

  Италия

  Предприятието F.A.P., e Производител, и работи в сферата на Ловни оръжия и муниции. Освен това развива дейност и в сферата на Спортни оръжия, Балистика - техника и изпитания, Спортни оръжия, и Балистика - техника и изпитания. Седалището му е в/ъв Gussago, Италия.

 2. FALCO ARMS S.R.L.

  Италия

  Предприятието FALCO ARMS S.R.L., и работи в сферата на Ловни оръжия и муниции. Освен това развива дейност и в сферата на Спортни оръжия, Балистика - техника и изпитания, Спортни оръжия, и Балистика - техника и изпитания. Седалището му е в/ъв Marcheno, Италия.

 3. ARMERIA MANCINI A SAN MARINO

  Сан Марино

  Предприятието ARMERIA MANCINI A SAN MARINO, e Търговец на едро, и работи в сферата на Балистика - техника и изпитания. Освен това развива дейност и в сферата на optical. Седалището му е в/ъв Gualdicciolo, Сан Марино.

 4. ARMERIA PIOVANELLI S.R.L.

  Италия

  Предприятието ARMERIA PIOVANELLI S.R.L., e Разпространител, и работи в сферата на Ловни оръжия и муниции. Освен това развива дейност и в сферата на Спортни оръжия, Балистика - техника и изпитания, Спортни оръжия, и Балистика - техника и изпитания. Седалището му е в/ъв Lonato Del Garda, Италия.

 5. FABARM S.P.A.

  Италия

  Предприятието FABARM S.P.A., e Производител, и работи в сферата на Ловни оръжия и муниции. Освен това развива дейност и в сферата на Спортни оръжия, Балистика - техника и изпитания, Спортни оръжия, и Балистика - техника и изпитания. Седалището му е в/ъв Travagliato, Италия.

 6. FRATELLI TANFOGLIO S.R.L.

  Италия

  Предприятието FRATELLI TANFOGLIO S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Ловни оръжия и муниции. Освен това развива дейност и в сферата на Спортни оръжия, Балистика - техника и изпитания, Спортни оръжия, и Балистика - техника и изпитания. Седалището му е в/ъв Gardone Val Trompia, Италия.

 7. SEDNA GLOBAL MARKETING AND FINANCIAL SOLUTIONS

  Турция

  Предприятието SEDNA GLOBAL MARKETING AND FINANCIAL SOLUTIONS, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Балистика - техника и изпитания. Освен това развива дейност и в сферата на european grants, и direct marketing solutions. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 8. NOBEL SPORT MARTIGNONI S.P.A.

  Италия

  Предприятието NOBEL SPORT MARTIGNONI S.P.A., e Производител, и работи в сферата на Ловни оръжия и муниции. Освен това развива дейност и в сферата на Спортни оръжия, Балистика - техника и изпитания, Спортни оръжия, и Балистика - техника и изпитания. Седалището му е в/ъв Genova, Италия.

 1. SOFLAB

  Полша

  Предприятието SOFLAB, e Производител, и работи в сферата на Балистика - техника и изпитания. Седалището му е в/ъв Katowice, Полша.

 2. MEHLER LAW ENFORCEMENT GMBH

  Германия

  Предприятието MEHLER LAW ENFORCEMENT GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Ловни оръжия и муниции. Освен това развива дейност и в сферата на Балистика - техника и изпитания, и Балистика - техника и изпитания. Седалището му е в/ъв Fulda, Германия.

 3. RIZZINI S.R.L.

  Италия

  Предприятието RIZZINI S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Ловни оръжия и муниции. Освен това развива дейност и в сферата на Спортни оръжия, Балистика - техника и изпитания, Спортни оръжия, и Балистика - техника и изпитания. Седалището му е в/ъв Marcheno, Италия.

 4. STIMPEX S.A.

  Румъния

  Предприятието STIMPEX S.A., e Производител, и работи в сферата на Балистика - техника и изпитания. Освен това развива дейност и в сферата на Нефт - инсталации и съоръжения за добив, и Нефт - инсталации и съоръжения за добив. Седалището му е в/ъв Bucharest, Румъния.

 5. RPS S.R.L.

  Италия

  Предприятието RPS S.R.L., e Подизпълнител, и работи в сферата на Ловни оръжия и муниции. Освен това развива дейност и в сферата на Спортни оръжия, Балистика - техника и изпитания, Спортни оръжия, и Балистика - техника и изпитания. Седалището му е в/ъв Sarezzo, Италия.

 6. K + S KELLER + SIMMANN GMBH

  Германия

  Предприятието K + S KELLER + SIMMANN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Ловни оръжия и муниции. Освен това развива дейност и в сферата на Балистика - техника и изпитания, и Балистика - техника и изпитания. Седалището му е в/ъв Schwäbisch Hall, Германия.

 7. OLIMPIC SPORT S.R.L.

  Италия

  Предприятието OLIMPIC SPORT S.R.L., и работи в сферата на Ловни оръжия и муниции. Освен това развива дейност и в сферата на Спортни оръжия, Балистика - техника и изпитания, Спортни оръжия, и Балистика - техника и изпитания. Седалището му е в/ъв Brandico, Италия.

 8. BREMEC S.R.L.

  Италия

  Предприятието BREMEC S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Ловни оръжия и муниции. Освен това развива дейност и в сферата на Спортни оръжия, Балистика - техника и изпитания, Спортни оръжия, и Балистика - техника и изпитания. Седалището му е в/ъв Gardone Val Trompia, Италия.

 9. COSMI AMERICO & FIGLIO

  Италия

  Предприятието COSMI AMERICO & FIGLIO, e Производител, и работи в сферата на Ловни оръжия и муниции. Освен това развива дейност и в сферата на Спортни оръжия, Балистика - техника и изпитания, Спортни оръжия, и Балистика - техника и изпитания. Седалището му е в/ъв Ancona, Италия.

 10. GUVENLI YASAM LTD STI

  Турция

  Предприятието GUVENLI YASAM LTD STI, e Производител, и работи в сферата на Балистика - техника и изпитания. Седалището му е в/ъв Ankara, Турция.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно