• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • балистика - техника и изпитания

Резултати за

Балистика - техника и изпитания - Внос износ

 1. F.A.I.R. S.R.L.

  Италия

  Предприятието F.A.I.R. S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Ловни оръжия и муниции. Освен това развива дейност и в сферата на Спортни оръжия, Балистика - техника и изпитания, Спортни оръжия, и Балистика - техника и изпитания. Седалището му е в/ъв Marcheno, Италия.

 2. HARD SHELL U.S.

  САЩ

  Предприятието HARD SHELL U.S., e Производител, и работи в сферата на Балистика - техника и изпитания. Освен това развива дейност и в сферата на Personal protection equipment. Седалището му е в/ъв Miami, Fl, САЩ.

 3. STEEL DEFENCE CO.

  Турция

  Предприятието STEEL DEFENCE CO., e Производител, и работи в сферата на Балистика - техника и изпитания. Седалището му е в/ъв Yenimahalle/ Ankara, Турция.

 4. ADS INTERNATIONAL LIMITED

  Обединеното кралство

  Предприятието ADS INTERNATIONAL LIMITED, e Разпространител, и работи в сферата на Балистика - техника и изпитания. Освен това развива дейност и в сферата на bullet proof vests, books by italian authors, и ballistics. Седалището му е в/ъв York, Обединеното кралство.

 5. HARD SHELL FZE

  Обединени арабски емирства

  Предприятието HARD SHELL FZE, e Производител, и работи в сферата на Пожари - техника и инсталации за защита. Освен това развива дейност и в сферата на Балистика - техника и изпитания, bullet proof vests, armoured vehicles, и Балистика - техника и изпитания. Седалището му е в/ъв Sharjah, Обединени арабски емирства.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. J.V. NIEBERGALL

  Германия

  Предприятието J.V. NIEBERGALL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Балистика - техника и изпитания. Освен това развива дейност и в сферата на Police equipments. Седалището му е в/ъв Niedernhausen, Германия.

 2. F.A.P.

  Италия

  Предприятието F.A.P., e Производител, и работи в сферата на Ловни оръжия и муниции. Освен това развива дейност и в сферата на Спортни оръжия, Балистика - техника и изпитания, Спортни оръжия, и Балистика - техника и изпитания. Седалището му е в/ъв Gussago, Италия.

 3. MATCHGUNS S.R.L.

  Италия

  Предприятието MATCHGUNS S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Ловни оръжия и муниции. Освен това развива дейност и в сферата на Спортни оръжия, Балистика - техника и изпитания, Спортни оръжия, и Балистика - техника и изпитания. Седалището му е в/ъв Parma, Италия.

 4. EUROCOMM MUNIZIONI S.N.C. DI CLAUDIA MORI E C.

  Италия

  Предприятието EUROCOMM MUNIZIONI S.N.C. DI CLAUDIA MORI E C., e Производител, и работи в сферата на Ловни оръжия и муниции. Освен това развива дейност и в сферата на Спортни оръжия, Балистика - техника и изпитания, Спортни оръжия, и Балистика - техника и изпитания. Седалището му е в/ъв Roncadelle, Италия.

 5. ARMERIA PIOVANELLI S.R.L.

  Италия

  Предприятието ARMERIA PIOVANELLI S.R.L., e Разпространител, и работи в сферата на Ловни оръжия и муниции. Освен това развива дейност и в сферата на Спортни оръжия, Балистика - техника и изпитания, Спортни оръжия, и Балистика - техника и изпитания. Седалището му е в/ъв Lonato Del Garda, Италия.

 1. STIL CRIN

  Италия

  Предприятието STIL CRIN, e Търговец на едро, и работи в сферата на Ловни оръжия и муниции. Освен това развива дейност и в сферата на Спортни оръжия, Балистика - техника и изпитания, Спортни оръжия, и Балистика - техника и изпитания. Седалището му е в/ъв Pavone Del Mella, Италия.

 2. COSMI AMERICO & FIGLIO

  Италия

  Предприятието COSMI AMERICO & FIGLIO, e Производител, и работи в сферата на Ловни оръжия и муниции. Освен това развива дейност и в сферата на Спортни оръжия, Балистика - техника и изпитания, Спортни оръжия, и Балистика - техника и изпитания. Седалището му е в/ъв Ancona, Италия.

 1. NOBEL SPORT MARTIGNONI S.P.A.

  Италия

  Предприятието NOBEL SPORT MARTIGNONI S.P.A., e Производител, и работи в сферата на Ловни оръжия и муниции. Освен това развива дейност и в сферата на Спортни оръжия, Балистика - техника и изпитания, Спортни оръжия, и Балистика - техника и изпитания. Седалището му е в/ъв Genova, Италия.

 2. SEDNA GLOBAL MARKETING AND FINANCIAL SOLUTIONS

  Турция

  Предприятието SEDNA GLOBAL MARKETING AND FINANCIAL SOLUTIONS, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Балистика - техника и изпитания. Освен това развива дейност и в сферата на european grants, и direct marketing solutions. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 3. C.D. EUROPE S.R.L.

  Италия

  Предприятието C.D. EUROPE S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Ловни оръжия и муниции. Освен това развива дейност и в сферата на Спортни оръжия, Балистика - техника и изпитания, Спортни оръжия, и Балистика - техника и изпитания. Седалището му е в/ъв Sarezzo, Италия.

 4. SHANDONG SANDA SCI&TECH DEV. CORP.

  Китай

  Предприятието SHANDONG SANDA SCI&TECH DEV. CORP., e Производител, и работи в сферата на Балистика - техника и изпитания. Седалището му е в/ъв JINAN, Китай.

 5. FABARM S.P.A.

  Италия

  Предприятието FABARM S.P.A., e Производител, и работи в сферата на Ловни оръжия и муниции. Освен това развива дейност и в сферата на Спортни оръжия, Балистика - техника и изпитания, Спортни оръжия, и Балистика - техника и изпитания. Седалището му е в/ъв Travagliato, Италия.

 6. SPRING SUN FIRST TACTICAL INTERNATIONAL CO., LTD.

  Хонконг

  Предприятието SPRING SUN FIRST TACTICAL INTERNATIONAL CO., LTD., e Производител, и работи в сферата на Балистика - техника и изпитания. Седалището му е в/ъв Hong Kong, Хонконг.

 7. FALCO ARMS S.R.L.

  Италия

  Предприятието FALCO ARMS S.R.L., и работи в сферата на Ловни оръжия и муниции. Освен това развива дейност и в сферата на Спортни оръжия, Балистика - техника и изпитания, Спортни оръжия, и Балистика - техника и изпитания. Седалището му е в/ъв Marcheno, Италия.

 8. LAMEC S.R.L.

  Италия

  Предприятието LAMEC S.R.L., e Подизпълнител, и работи в сферата на Ловни оръжия и муниции. Освен това развива дейност и в сферата на Спортни оръжия, Балистика - техника и изпитания, Спортни оръжия, и Балистика - техника и изпитания. Седалището му е в/ъв Nave, Италия.

 1. CHEDDITE S.R.L.

  Италия

  Предприятието CHEDDITE S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Ловни оръжия и муниции. Освен това развива дейност и в сферата на Спортни оръжия, Балистика - техника и изпитания, Спортни оръжия, и Балистика - техника и изпитания. Седалището му е в/ъв Livorno, Италия.

 2. FRATELLI TANFOGLIO S.R.L.

  Италия

  Предприятието FRATELLI TANFOGLIO S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Ловни оръжия и муниции. Освен това развива дейност и в сферата на Спортни оръжия, Балистика - техника и изпитания, Спортни оръжия, и Балистика - техника и изпитания. Седалището му е в/ъв Gardone Val Trompia, Италия.

 3. LANCELOTTI MARA S.R.L.

  Италия

  Предприятието LANCELOTTI MARA S.R.L., e Подизпълнител, и работи в сферата на Ловни оръжия и муниции. Освен това развива дейност и в сферата на Спортни оръжия, Балистика - техника и изпитания, Спортни оръжия, и Балистика - техника и изпитания. Седалището му е в/ъв Marcheno, Италия.

 4. BAHER ASESORES INTEGRALES S.A. DE C.V.

  Мексико

  Предприятието BAHER ASESORES INTEGRALES S.A. DE C.V., e Производител, и работи в сферата на Балистика - техника и изпитания. Освен това развива дейност и в сферата на Бронирани жилетки, protective work helmets, protection vests, и Бронирани жилетки. Седалището му е в/ъв Mexico, Мексико.

 5. ARMERIA MANCINI A SAN MARINO

  Сан Марино

  Предприятието ARMERIA MANCINI A SAN MARINO, e Търговец на едро, и работи в сферата на Балистика - техника и изпитания. Освен това развива дейност и в сферата на optical. Седалището му е в/ъв Gualdicciolo, Сан Марино.

 6. NUOVA JAGER S.R.L.

  Италия

  Предприятието NUOVA JAGER S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Ловни оръжия и муниции. Освен това развива дейност и в сферата на Спортни оръжия, Балистика - техника и изпитания, Спортни оръжия, и Балистика - техника и изпитания. Седалището му е в/ъв Basaluzzo, Италия.

 7. PARDINI ARMI S.R.L.

  Италия

  Предприятието PARDINI ARMI S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Ловни оръжия и муниции. Освен това развива дейност и в сферата на Спортни оръжия, Балистика - техника и изпитания, Спортни оръжия, и Балистика - техника и изпитания. Седалището му е в/ъв Camaiore, Италия.

 8. ARMI PERAZZI S.P.A.

  Италия

  Предприятието ARMI PERAZZI S.P.A., e Производител, и работи в сферата на Ловни оръжия и муниции. Освен това развива дейност и в сферата на Спортни оръжия, Балистика - техника и изпитания, Спортни оръжия, и Балистика - техника и изпитания. Седалището му е в/ъв Botticino, Италия.

 9. SOFLAB

  Полша

  Предприятието SOFLAB, e Производител, и работи в сферата на Балистика - техника и изпитания. Седалището му е в/ъв Katowice, Полша.

 10. STIMPEX S.A.

  Румъния

  Предприятието STIMPEX S.A., e Производител, и работи в сферата на Балистика - техника и изпитания. Освен това развива дейност и в сферата на Нефт - инсталации и съоръжения за добив, и Нефт - инсталации и съоръжения за добив. Седалището му е в/ъв Bucharest, Румъния.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно