• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • облекло - внос-износ

Резултати за

Облекло - внос-износ - Агент Представител - Бангладеш

БангладешАгент/Представител
  1. DISC DE FASHION

    Бангладеш

    Предприятието DISC DE FASHION, e Производител, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на clothing supplies, и clothing export. Седалището му е в/ъв Dhaka, Бангладеш.

  2. RAIN FOREST INTERNATIONAL

    Бангладеш

    Предприятието RAIN FOREST INTERNATIONAL, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на men clothing, и women's clothing. Седалището му е в/ъв Dhaka, Бангладеш.

  3. ACCEDE INTERNATIONAL

    Бангладеш

    Предприятието ACCEDE INTERNATIONAL, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на clothing items. Седалището му е в/ъв Dhaka, Бангладеш.

  4. TRIECO BANGLADESH

    Бангладеш

    Предприятието TRIECO BANGLADESH, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на disposable slippers. Седалището му е в/ъв Dhaka, Бангладеш.

  5. INLEAGUE SOURCING PVT LTD

    Бангладеш

    Предприятието INLEAGUE SOURCING PVT LTD, e Производител, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Седалището му е в/ъв Dhaka, Бангладеш.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. UNICORN DESIGNERS LTD.

    Бангладеш

    Предприятието UNICORN DESIGNERS LTD., e Производител, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на men clothing, и ladies clothing. Седалището му е в/ъв Dhaka, Бангладеш.

  2. BEST WEAR CLOTHING'S

    Бангладеш

    Предприятието BEST WEAR CLOTHING'S, e Производител, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Седалището му е в/ъв Dhaka, Бангладеш.

  3. SUN-SEA

    Бангладеш

    Предприятието SUN-SEA, e Производител, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Седалището му е в/ъв Dhaka, Бангладеш.

  4. TRADE MODE LIMITED

    Бангладеш

    Предприятието TRADE MODE LIMITED, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на t-shirts, и fleece pyjamas. Седалището му е в/ъв Narayanganj, Бангладеш.

  5. FASTEX APPARELS

    Бангладеш

    Предприятието FASTEX APPARELS, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на original english cups and mugs. Седалището му е в/ъв Dhaka, Бангладеш.

  1. TRADE POST LTD

    Бангладеш

    Предприятието TRADE POST LTD, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на t-shirts, и denim wear. Седалището му е в/ъв Dhaka, Бангладеш.

  2. FABS

    Бангладеш

    Предприятието FABS, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Седалището му е в/ъв Dhaka, Бангладеш.

  1. CLOTHING CONCERN

    Бангладеш

    Предприятието CLOTHING CONCERN, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Седалището му е в/ъв Dhaka, Бангладеш.

  2. LA MODA

    Бангладеш

    Предприятието LA MODA, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Седалището му е в/ъв Dhaka, Бангладеш.

  3. MOMENTUM CLOTHING LTD.

    Бангладеш

    Предприятието MOMENTUM CLOTHING LTD., e Производител, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Седалището му е в/ъв Dhaka, Бангладеш.

  4. SPANISH FASHION LIMITED

    Бангладеш

    Предприятието SPANISH FASHION LIMITED, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Седалището му е в/ъв Dhaka, Бангладеш.

  5. ALPINE SOURCING

    Бангладеш

    Предприятието ALPINE SOURCING, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Седалището му е в/ъв Dhaka, Бангладеш.

  6. SB DESIGNS LIMITED

    Бангладеш

    Предприятието SB DESIGNS LIMITED, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Седалището му е в/ъв Dhaka, Бангладеш.

  7. DESIGNTRADE

    Бангладеш

    Предприятието DESIGNTRADE, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Седалището му е в/ъв Dhaka, Бангладеш.

  8. NIPPON MARITIME (BD) LTD

    Бангладеш

    Предприятието NIPPON MARITIME (BD) LTD, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на leather. Седалището му е в/ъв Chittagong, Бангладеш.

  1. DESIGN SPORTSWEAR (BD) LTD.

    Бангладеш

    Предприятието DESIGN SPORTSWEAR (BD) LTD., e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на t-shirts. Седалището му е в/ъв Dhaka, Бангладеш.

  2. JAK FASHIONS MERCHANDISING LTD

    Бангладеш

    Предприятието JAK FASHIONS MERCHANDISING LTD, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Dhaka, Бангладеш.

  3. DISCREET FASHION WEAR LTD

    Бангладеш

    Предприятието DISCREET FASHION WEAR LTD, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Women's knitted garments. Седалището му е в/ъв chandra(pollybiddut), Бангладеш.

  4. RR FASHION INTL LTD

    Бангладеш

    Предприятието RR FASHION INTL LTD, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Dhaka, Бангладеш.

  5. REXIMCO FASHION WEAR LTD

    Бангладеш

    Предприятието REXIMCO FASHION WEAR LTD, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Dhaka, Бангладеш.

Филтри

Резултати за

Облекло - внос-износ - Агент Представител - Бангладеш

Брой резултати

25 Фирми