Try the new europages app

For a better mobile experience

 • europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • барабани и бобини за кабели

Резултати за

Барабани и бобини за кабели - Внос износ

 1. MAXGO UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието MAXGO UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT), e Агент/ Представител, и работи в сферата на Барабани и бобини за кабели. Седалището му е в/ъв Hattingen, Германия.

 2. FIRMA STEINNAGEL

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието FIRMA STEINNAGEL, e Производител, и работи в сферата на Барабани и бобини за кабели. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлена дървесина, Wooden joint components made from wood, wooden frames, Wood products for industry, CNC machining in wood, Custom-made wooden parts, Finger-jointed wooden parts, cable reels, и Wooden reels. Седалището му е в/ъв Geseke, Германия.

 3. SVENSSON GROUP SARL

  Франция

  Предприятието SVENSSON GROUP SARL, e Производител, и работи в сферата на Барабани и бобини за кабели. Освен това развива дейност и в сферата на Cables - spools and reels, coilers, heat-shrinking caps for packing, и packing cartons. Седалището му е в/ъв Domevre Sur Aviere, Франция.

 4. FGT CARTONNAGE INJECTION PLASTIQUE

  Франция

  Предприятието FGT CARTONNAGE INJECTION PLASTIQUE, e Производител, и работи в сферата на Картонени кутии. Освен това развива дейност и в сферата на Барабани и бобини за кабели, Барабани и бобини за кабели, spools for the textile industry, coils, и cardboard reels. Седалището му е в/ъв Saint-Etienne, Франция.

 5. EDS LOGISTIC

  Франция

  Предприятието EDS LOGISTIC, e Производител, и работи в сферата на Барабани и бобини за кабели. Седалището му е в/ъв Jeumont, Франция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. PANOPACK

  Франция

  Предприятието PANOPACK, e Производител, и работи в сферата на Барабани и бобини за кабели. Освен това развива дейност и в сферата на Амбалаж - предприятия, wooden boxes, Амбалаж - предприятия, и downcoilers. Седалището му е в/ъв Bart, Франция.

 2. ARNO FUCHS GMBH

  Германия

  Предприятието ARNO FUCHS GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Металургия - машини и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Машини за изтегляне на тел и обработка на металите за тел, Барабани и бобини за кабели, Wire strippers, Crimping machines, automatic, Машини за изтегляне на тел и обработка на металите за тел, и Барабани и бобини за кабели. Седалището му е в/ъв Esslingen, Германия.

 3. FALLKLANDY

  Полша

  Предприятието FALLKLANDY, и работи в сферата на Барабани и бобини за кабели. Освен това развива дейност и в сферата на Рендосан бичен дървен материал, Spools and reels for cables, Cables - spools and reels, Рендосан бичен дървен материал, и downcoilers. Седалището му е в/ъв ZAHUTYN, Полша.

 4. TECHNOMAR & ADREM LTD

  Естония

  Предприятието TECHNOMAR & ADREM LTD, e Производител, и работи в сферата на Барабани и бобини за кабели. Освен това развива дейност и в сферата на Твърди панели, Дървени панели, Фурнировани плоскости и многопластов шперплат, Твърди панели, Дървени панели, и Фурнировани плоскости и многопластов шперплат. Седалището му е в/ъв Maardu, Естония.

 5. OZREELS AMBALAJ

  Турция

  Предприятието OZREELS AMBALAJ, e Производител, и работи в сферата на Барабани и бобини за кабели. Освен това развива дейност и в сферата на cable reels. Седалището му е в/ъв Kayseri-Osb, Турция.

 1. EUREEL

  Холандия

  Предприятието EUREEL, e Производител, и работи в сферата на Навиващи макари и устройства за намотки. Освен това развива дейност и в сферата на Барабани и бобини за кабели, и Барабани и бобини за кабели. Седалището му е в/ъв Valkenburg, Холандия.

 2. GALIS GLOBAL LLC

  Украйна

  Предприятието GALIS GLOBAL LLC, e Производител, и работи в сферата на Барабани и бобини за кабели. Освен това развива дейност и в сферата на Visable supports the Ukrainian companies, и Visable supports the Ukrainian companies. Седалището му е в/ъв Khust, Украйна.

 1. NORDKAPP-SL

  Испания

  Предприятието NORDKAPP-SL, e Производител, и работи в сферата на Барабани и бобини за кабели. Седалището му е в/ъв Barcelona, Испания.

 2. UP BELVNESHPRODUCT

  Беларус

  Предприятието UP BELVNESHPRODUCT, e Производител, и работи в сферата на Барабани и бобини за кабели. Освен това развива дейност и в сферата на winding, и needles for medical use. Седалището му е в/ъв Minskiy R-N, Tarasovo, Беларус.

 3. JACOBS REELS

  Белгия

  Предприятието JACOBS REELS, e Производител, и работи в сферата на Барабани и бобини за кабели. Освен това развива дейност и в сферата на veneering, и Cables - spools and reels. Седалището му е в/ъв Meeuwen-Gruitrode, Белгия.

 4. BAGCILAR AGAC URUNLERI SAN. VE TIC. A.S.

  Турция

  Предприятието BAGCILAR AGAC URUNLERI SAN. VE TIC. A.S., e Производител, и работи в сферата на Барабани и бобини за кабели. Освен това развива дейност и в сферата на cable reels, и Wooden reels. Седалището му е в/ъв Bursa, Турция.

 5. ELETTROMECCANICA CENNI DI CENNI FRANCO & C. S.N.C.

  Италия

  Предприятието ELETTROMECCANICA CENNI DI CENNI FRANCO & C. S.N.C., и работи в сферата на Трансформатори, токопреобразователи и токоизправители. Освен това развива дейност и в сферата на Барабани и бобини за кабели, Електрически трансформатори, Барабани и бобини за кабели, и Електрически трансформатори. Седалището му е в/ъв Campi Bisenzio, Италия.

 6. STEMMANN-TECHNIK GMBH

  Германия

  Предприятието STEMMANN-TECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Складиране - техника и системи. Освен това развива дейност и в сферата на Барабани и бобини за кабели, Информатика - артикули и принадлежности, Барабани и бобини за кабели, и Информатика - артикули и принадлежности. Седалището му е в/ъв Schüttorf, Германия.

 7. BOBINE ROMANO S.R.L.

  Италия

  Предприятието BOBINE ROMANO S.R.L., и работи в сферата на Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Търговско опаковане по поръчка, Барабани и бобини за кабели, Търговско опаковане по поръчка, и Барабани и бобини за кабели. Седалището му е в/ъв Cervinara, Италия.

 8. WEINGÄRTNER KABEL GMBH

  Германия

  Предприятието WEINGÄRTNER KABEL GMBH, e Производител, и работи в сферата на Складиране - техника и системи. Освен това развива дейност и в сферата на Барабани и бобини за кабели, Електрически и телефонни кабели и жици, Барабани и бобини за кабели, и Електрически и телефонни кабели и жици. Седалището му е в/ъв Eutingen, Германия.

 1. VOLKER ALTHOFF INH. THORSTEN ALTHOFF E.K.

  Германия

  Предприятието VOLKER ALTHOFF INH. THORSTEN ALTHOFF E.K., и работи в сферата на Шнурове с изолационно покритие. Освен това развива дейност и в сферата на Барабани и бобини за кабели, Кабелни тръби, Барабани и бобини за кабели, и Кабелни тръби. Седалището му е в/ъв Hagen, Германия.

 2. ELETTROMECCANICA TRENTINA S.N.C. DI ANDERMACHE SILVIO E C.

  Италия

  Предприятието ELETTROMECCANICA TRENTINA S.N.C. DI ANDERMACHE SILVIO E C., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Двигатели и части. Освен това развива дейност и в сферата на Електродвигатели и части, Барабани и бобини за кабели, Електродвигатели и части, и Барабани и бобини за кабели. Седалището му е в/ъв Trento, Италия.

 3. NKT HOLDING A/S

  Дания

  Предприятието NKT HOLDING A/S, e Производител, и работи в сферата на Барабани и бобини за кабели. Освен това развива дейност и в сферата на Електрически и телефонни кабели и жици, Електропровод с високо напрежение, Електрически и телефонни кабели и жици, и Електропровод с високо напрежение. Седалището му е в/ъв Brondby, Дания.

 4. COS.B.I. COSTRUZIONE BOBINE ITALIA S.R.L.

  Италия

  Предприятието COS.B.I. COSTRUZIONE BOBINE ITALIA S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Обща механика - работа с материали на клиента. Освен това развива дейност и в сферата на Барабани и бобини за кабели, Монтаж и демонтаж на промишлени инсталации, Барабани и бобини за кабели, и Монтаж и демонтаж на промишлени инсталации. Седалището му е в/ъв CADEO, Италия.

 5. ROLNICZA SPOLDZIELNIA PRODUKCYJNA STRZYZOWICE

  Полша

  Предприятието ROLNICZA SPOLDZIELNIA PRODUKCYJNA STRZYZOWICE, e Производител, и работи в сферата на Складиране - техника и системи. Освен това развива дейност и в сферата на Барабани и бобини за кабели, Лека метална конструкция, Барабани и бобини за кабели, и Лека метална конструкция. Седалището му е в/ъв Strzyzowice, Полша.

 6. DREWMAT SP. Z O.O.

  Полша

  Предприятието DREWMAT SP. Z O.O., e Производител, и работи в сферата на Барабани и бобини за кабели. Освен това развива дейност и в сферата на Cables - spools and reels. Седалището му е в/ъв Myslenice, Полша.

 7. TECNO BI S.R.L.

  Италия

  Предприятието TECNO BI S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Барабани и бобини за кабели. Освен това развива дейност и в сферата на Бобини и соленоиди, намотки, road transport of merchandise, и Бобини и соленоиди, намотки. Седалището му е в/ъв Boffalora D'adda, Италия.

 8. I.T.I.

  Италия

  Предприятието I.T.I., e Производител, и работи в сферата на Барабани и бобини за кабели. Освен това развива дейност и в сферата на Бобини и соленоиди, намотки, reels for wire drawing mills, и Бобини и соленоиди, намотки. Седалището му е в/ъв Formigine, Италия.

 9. COUTTY JEAN (SA)

  Франция

  Предприятието COUTTY JEAN (SA), и работи в сферата на Барабани и бобини за кабели. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - опаковки, Тапи и капачки от пластмасова материя, Пластмаси - опаковки, и Тапи и капачки от пластмасова материя. Седалището му е в/ъв Oyonnax, Франция.

 10. BORKENER KISTENFABRIK GMBH

  Германия

  Предприятието BORKENER KISTENFABRIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Барабани и бобини за кабели. Освен това развива дейност и в сферата на Дървени кутии и щайги, и Дървени кутии и щайги. Седалището му е в/ъв Borken, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Барабани и бобини за кабели - Внос износ

Брой резултати

67 Фирми