• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • конгреси- семинари- приеми - организация и услуги

Резултати за

Конгреси- семинари- приеми - организация и услуги

БелгияАрлон и ЛюксембургДоставчик на услуги
  1. CONTES DE SALME (LES)

    Белгия

    Предприятието CONTES DE SALME (LES), e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Организиране на семинари и конгреси. Освен това развива дейност и в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, event planning, Congresses and seminars, и Gastronomic restaurant. Седалището му е в/ъв Vielsalm, Белгия.

  2. CAP AU VERT

    Белгия

    Предприятието CAP AU VERT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Организиране на семинари и конгреси. Освен това развива дейност и в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, Хотели и ресторанти, Хотел, Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, Хотели и ресторанти, Gastronomic restaurant, и Хотел. Седалището му е в/ъв Grandvoir (neufchâteau), Белгия.

  3. DURBUY ADVENTURE

    Белгия

    Предприятието DURBUY ADVENTURE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Хотел, kayaks, quads, и Хотел. Седалището му е в/ъв Durbuy, Белгия.

  4. EXPLORAID

    Белгия

    Предприятието EXPLORAID, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Освен това развива дейност и в сферата на event planning, и extraordinary corporate operations. Седалището му е в/ъв Vielsalm, Белгия.

  5. X-CAPE

    Белгия

    Предприятието X-CAPE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Освен това развива дейност и в сферата на organisation of company events. Седалището му е в/ъв FLORENVILLE, Белгия.