• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • внос-износ на бижута- скъпоценни накити и часовникарски изделия

Резултати за

Внос-износ на бижута- скъпоценни накити и часовникарски изделия - Белгия

Белгия
  1. MERICE COMM.V

    Белгия

    Предприятието MERICE COMM.V, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ на бижута, скъпоценни накити и часовникарски изделия. Освен това развива дейност и в сферата на wholesale of watches, wholesale of jewellery, и sunglasses and glasses. Седалището му е в/ъв Gent, Белгия.

  2. DAVID WATCHES

    Белгия

    Предприятието DAVID WATCHES, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Внос-износ на бижута, скъпоценни накити и часовникарски изделия. Освен това развива дейност и в сферата на jewellery watches, и Luxury goods. Седалището му е в/ъв Bruxelles, Белгия.

  3. AMY FASHION

    Белгия

    Предприятието AMY FASHION, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Нескъпоценна бижутерия. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ на бижута, скъпоценни накити и часовникарски изделия, women's fashion accessories, и Внос-износ на бижута, скъпоценни накити и часовникарски изделия. Седалището му е в/ъв Bruxelles, Белгия.

  4. WATCHPROMO

    Белгия

    Предприятието WATCHPROMO, и работи в сферата на Внос-износ на бижута, скъпоценни накити и часовникарски изделия. Седалището му е в/ъв Antwerp, Белгия.