• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • конгреси- семинари- приеми - организация и услуги

Резултати за

Конгреси- семинари- приеми - организация и услуги - Белгия

Белгия
  1. LE PASS

    Белгия

    Предприятието LE PASS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Организиране на семинари и конгреси, conference hall rental, и Организиране на семинари и конгреси. Седалището му е в/ъв Frameries, Белгия.

  2. TRAITEUR MALHERBES

    Белгия

    Предприятието TRAITEUR MALHERBES, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Освен това развива дейност и в сферата на banquets organised. Седалището му е в/ъв Dolembreux, Белгия.

  3. BRASSERIE C

    Белгия

    Предприятието BRASSERIE C, e Производител, и работи в сферата на Бира. Освен това развива дейност и в сферата на Фирмени подаръци, Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, Зали за празници и приеми, home-made beer, Фирмени подаръци, Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, и Зали за празници и приеми. Седалището му е в/ъв Liège, Белгия.

  4. DAEMSHOF

    Белгия

    Предприятието DAEMSHOF, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Организиране на семинари и конгреси. Освен това развива дейност и в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, function room rental, bridegroom's dress, и seminar rooms seating up to 60 to rent. Седалището му е в/ъв Noorderwijk (herentals), Белгия.

  5. DE STROMING

    Белгия

    Предприятието DE STROMING, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Организиране на семинари и конгреси. Освен това развива дейност и в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, renting of meeting-rooms, equipped meeting rooms, и auditorium. Седалището му е в/ъв Antwerpen, Белгия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. KASTEEL TER HAM

    Белгия

    Предприятието KASTEEL TER HAM, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Организиране на семинари и конгреси. Освен това развива дейност и в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, Конгресни и семинарни зали, Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, reception hall with garden, Congresses and seminars, и Конгресни и семинарни зали. Седалището му е в/ъв Steenokkerzeel, Белгия.

  2. MCI-BRUSSELS OFFICE

    Белгия

    Предприятието MCI-BRUSSELS OFFICE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Консултантски услуги в областта на управлението, Комуникация, conference organisation, Консултантски услуги в областта на управлението, и Комуникация. Седалището му е в/ъв Bruxelles, Белгия.

  3. PICOBELLO

    Белгия

    Предприятието PICOBELLO, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Празници - принадлежности и украса. Освен това развива дейност и в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, Шатри, палатки и шапита, Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, Шатри, палатки и шапита, party decorations, и pavillion rental. Седалището му е в/ъв Roeselare, Белгия.

  4. CHATEAU DE LA MOTTE

    Белгия

    Предприятието CHATEAU DE LA MOTTE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Организиране на семинари и конгреси, Хотел, Зали за празници и приеми, Организиране на семинари и конгреси, Хотел, и Зали за празници и приеми. Седалището му е в/ъв Groot-Gelmen, Белгия.

  5. GL EVENTS BELGIUM

    Белгия

    Предприятието GL EVENTS BELGIUM, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Панаири, изложби, салони - организация, Изложби - организация и инсталации, event organisation, Панаири, изложби, салони - организация, conference room, и Изложби - организация и инсталации. Седалището му е в/ъв Bruxelles, Белгия.

  1. RELAIS DU MARQUIS

    Белгия

    Предприятието RELAIS DU MARQUIS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хотел. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели и ресторанти, Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, Хотели и ресторанти, business hotel, Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, и conference rooms. Седалището му е в/ъв Ittre, Белгия.

  2. URBAN GAMING

    Белгия

    Предприятието URBAN GAMING, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Организиране на семинари и конгреси, conference organisation, Организиране на семинари и конгреси, organisation of company events, и organisation of seminars. Седалището му е в/ъв Bruxelles, Белгия.

  1. KLUWER OPLEIDINGEN

    Белгия

    Предприятието KLUWER OPLEIDINGEN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Освен това развива дейност и в сферата на training, management training courses, organising professional training courses, и personnel training. Седалището му е в/ъв Mechelen, Белгия.

  2. EASYFAIRS

    Белгия

    Предприятието EASYFAIRS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Панаири, изложби, салони - организация, Панаири, изложби, салони - организация, trade fair and exhibition service, bags, и stock exchange services. Седалището му е в/ъв Antwerpen, Белгия.

  3. OUTFORT

    Белгия

    Предприятието OUTFORT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Спектакли - организация. Освен това развива дейност и в сферата на Панаири, изложби, салони - организация, Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, Панаири, изложби, салони - организация, Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, function room rental, и catering - services. Седалището му е в/ъв Hoboken, Белгия.

  4. DE WITTE HOEVE

    Белгия

    Предприятието DE WITTE HOEVE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Организиране на семинари и конгреси. Освен това развива дейност и в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, Зали за празници и приеми, Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, Зали за празници и приеми, catering - services, и Congresses and seminars. Седалището му е в/ъв St-Pleters-Leeuw, Белгия.

  5. AKKERMANS & PARTNERS

    Белгия

    Предприятието AKKERMANS & PARTNERS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Освен това развива дейност и в сферата на actuarial services for insurance, accident management, advice on open-ended employment contracts, и life insurance. Седалището му е в/ъв Antwerpen, Белгия.

  6. ADMIRE

    Белгия

    Предприятието ADMIRE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пътувания и туризъм. Освен това развива дейност и в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, Панаири, изложби, салони - организация, events organisation agency, Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, и Панаири, изложби, салони - организация. Седалището му е в/ъв Beersel, Белгия.

  7. DE MONTIL

    Белгия

    Предприятието DE MONTIL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Конгресни и семинарни зали, Конгресни и семинарни зали, seminar room rental, event organisation, и function room rental. Седалището му е в/ъв Essene, Белгия.

  8. MARCHAL RESTAURANT

    Белгия

    Предприятието MARCHAL RESTAURANT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Организиране на семинари и конгреси. Освен това развива дейност и в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, Хотели и ресторанти, Ресторанти, снабдители и доставки на храни, Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, Хотели и ресторанти, Ресторанти, снабдители и доставки на храни, и minor renovations. Седалището му е в/ъв Mons, Белгия.

  1. ORGANISATIEBUREAU CUM LAUDE

    Белгия

    Предприятието ORGANISATIEBUREAU CUM LAUDE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Спектакли - организация. Освен това развива дейност и в сферата на Панаири, изложби, салони - организация, Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, Панаири, изложби, салони - организация, Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, event organisation, и event planning. Седалището му е в/ъв Antwerpen, Белгия.

  2. BOCHOLTER BROUWERIJMUSEUM

    Белгия

    Предприятието BOCHOLTER BROUWERIJMUSEUM, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Спектакли - организация. Освен това развива дейност и в сферата на Панаири, изложби, салони - организация, Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, Панаири, изложби, салони - организация, Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, museum guides, и display windows. Седалището му е в/ъв Bocholt, Белгия.

  3. SPORT VILLAGE

    Белгия

    Предприятието SPORT VILLAGE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Организиране на семинари и конгреси. Освен това развива дейност и в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, Fitness centre, tennis courts, и sports centres. Седалището му е в/ъв Ohain, Белгия.

  4. COCKTAIL SENSATION

    Белгия

    Предприятието COCKTAIL SENSATION, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Спектакли - организация. Освен това развива дейност и в сферата на Панаири, изложби, салони - организация, Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, Готови коктейли, Панаири, изложби, салони - организация, Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, и Готови коктейли. Седалището му е в/ъв Tessenderlo, Белгия.

  5. HUIS VAN DE BOUW

    Белгия

    Предприятието HUIS VAN DE BOUW, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Организиране на семинари и конгреси. Освен това развива дейност и в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, meeting room rental, и conference rooms. Седалището му е в/ъв Zwijnaarde, Белгия.

  6. CULTUURCENTRUM HASSELT

    Белгия

    Предприятието CULTUURCENTRUM HASSELT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Културни служби, cultural meetings, cultural association, Културни служби, и culture. Седалището му е в/ъв Hasselt, Белгия.

  7. ARENBERG

    Белгия

    Предприятието ARENBERG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Организиране на семинари и конгреси. Освен това развива дейност и в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, Хотели и ресторанти, Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, conference room, Congresses and seminars, и Хотели и ресторанти. Седалището му е в/ъв Heverlee (egenhoven), Белгия.

  8. CONTES DE SALME (LES)

    Белгия

    Предприятието CONTES DE SALME (LES), e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Организиране на семинари и конгреси. Освен това развива дейност и в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, event planning, Congresses and seminars, и Gastronomic restaurant. Седалището му е в/ъв Vielsalm, Белгия.

  9. L'ORCHIDEE

    Белгия

    Предприятието L'ORCHIDEE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Организиране на семинари и конгреси. Освен това развива дейност и в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, Ресторанти, снабдители и доставки на храни, Зали за празници и приеми, Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, Ресторанти, снабдители и доставки на храни, Зали за празници и приеми, и Gastronomic restaurant. Седалището му е в/ъв Ransart, Белгия.

  10. WILDTRAILS

    Белгия

    Предприятието WILDTRAILS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Организиране на семинари и конгреси. Освен това развива дейност и в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, event organisation, premises for events, и Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Седалището му е в/ъв Kortrijk, Белгия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Конгреси- семинари- приеми - организация и услуги - Белгия

Брой резултати

133 Фирми