• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • керамика- компоненти - електричество

Резултати за

Керамика- компоненти - електричество

БелгияХаселт и Лимбур
  1. CKS

    Белгия

    Предприятието CKS, e Производител, и работи в сферата на Агрегати за подаване на ток. Освен това развива дейност и в сферата на Електричество - строителни работи, Електричество - трансмисионни съоръжения, Керамика, компоненти - електричество, Измерване и регулиране на електрическата и други енергии - уреди и инструменти, Електричество - строителни работи, Електричество - трансмисионни съоръжения, Керамика, компоненти - електричество, и Измерване и регулиране на електрическата и други енергии - уреди и инструменти. Седалището му е в/ъв Dilsen-Stokkem, Белгия.

  2. JABIL

    Белгия

    Предприятието JABIL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Електричество - компоненти и части. Освен това развива дейност и в сферата на Пасивни електронни компоненти и печатни платки, Електричество - апаратури, Пасивни електронни компоненти и печатни платки, Електричество - апаратури, electronics, и automotive technologies. Седалището му е в/ъв Hasselt, Белгия.

  3. ELEKTRA - BREE - BORDENBOUW

    Белгия

    Предприятието ELEKTRA - BREE - BORDENBOUW, и работи в сферата на Електричество - електроснабдителни съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Електричество - компоненти и части, Електрически генератори, Акумулатори и батерии, Електричество - апаратури, Електричество - компоненти и части, Електрически генератори, Акумулатори и батерии, и Електричество - апаратури. Седалището му е в/ъв Opglabbeek, Белгия.