• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • бельо - машини

Резултати за

Бельо - машини - Внос износ

 1. JAMPA'S CORP

  Обединеното кралство

  Предприятието JAMPA'S CORP, e Разпространител, и работи в сферата на Бельо - машини. Седалището му е в/ъв Grimsby, Обединеното кралство.

 2. ZUPPII

  Турция

  Предприятието ZUPPII, e Производител, и работи в сферата на Бельо - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Дълги и къси чорапи, swim suits, underwear, Дълги и къси чорапи, и stretch stockings and tights. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 3. EROS-EROTICS.DK

  Дания

  Предприятието EROS-EROTICS.DK, e Разпространител, и работи в сферата на Бельо - машини. Седалището му е в/ъв Helsinge, Дания.

 4. WERKKOL

  Босна и Херцеговина

  Предприятието WERKKOL, e Производител, и работи в сферата на Бельо - машини. Освен това развива дейност и в сферата на intimate lingerie. Седалището му е в/ъв Kladanj, Босна и Херцеговина.

 5. JULIA BILAN

  Дания

  Предприятието JULIA BILAN, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Бельо - машини. Освен това развива дейност и в сферата на lingerie. Седалището му е в/ъв Hvide Sande, Дания.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. ZIP TEKSTIL

  Турция

  Предприятието ZIP TEKSTIL, e Производител, и работи в сферата на Бельо - машини. Седалището му е в/ъв Esenler, Турция.

 2. DAVID NORWOOD

  Обединеното кралство

 3. FIX AG GROSSWÄSCHEREI & TEXTILREINIGUNG

  Лихтенщайн

  Предприятието FIX AG GROSSWÄSCHEREI & TEXTILREINIGUNG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Перални и химическо чистене - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Крайна обработка на текстилни тъкани, Гумирани тъкани, Домашно бельо, Работно и предпазно облекло, Крайна обработка на текстилни тъкани, Гумирани тъкани, Домашно бельо, и Работно и предпазно облекло. Седалището му е в/ъв Balzers, Лихтенщайн.

 4. ILSE DOPPLINGER, HOTELAUSSTATTUNG

  Австрия

  Предприятието ILSE DOPPLINGER, HOTELAUSSTATTUNG, e Разпространител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални кухни - машини и техника, Тъкани, Домашно бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Професионални кухни - машини и техника, Тъкани, Домашно бельо, и Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки. Седалището му е в/ъв Zöbern, Австрия.

 5. DOMINIC ERNST

  Германия

  Предприятието DOMINIC ERNST, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване. Освен това развива дейност и в сферата на Перални и химическо чистене - машини и техника, Крайна обработка на текстилни тъкани, Гумирани тъкани, Домашно бельо, Перални и химическо чистене - машини и техника, Крайна обработка на текстилни тъкани, Гумирани тъкани, и Домашно бельо. Седалището му е в/ъв Erbach, Германия.

 1. CHEMISCHE REINIGUNG KAUFMANN AG ZOFINGEN

  Швейцария

  Предприятието CHEMISCHE REINIGUNG KAUFMANN AG ZOFINGEN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Перални и химическо чистене - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Крайна обработка на текстилни тъкани, Гумирани тъкани, Домашно бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Крайна обработка на текстилни тъкани, Гумирани тъкани, Домашно бельо, и Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки. Седалището му е в/ъв Gelterkinden, Швейцария.

 2. PEZZOLI AUDILIO

  Италия

 1. WÄSCHEREI MUNZ

  Австрия

  Предприятието WÄSCHEREI MUNZ, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Перални и химическо чистене - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Домашно бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Мъжки дрехи, Дамски дрехи, Домашно бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Мъжки дрехи, и Дамски дрехи. Седалището му е в/ъв Linz, Австрия.

 2. ZITTAUER WÄSCHEREI TEXTILPFLEGE GMBH

  Германия

  Предприятието ZITTAUER WÄSCHEREI TEXTILPFLEGE GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Перални и химическо чистене - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Крайна обработка на текстилни тъкани, Гумирани тъкани, Домашно бельо, Работно и предпазно облекло, Крайна обработка на текстилни тъкани, Гумирани тъкани, Домашно бельо, и Работно и предпазно облекло. Седалището му е в/ъв Zittau, Германия.

 3. DURETA GMBH

  Германия

  Предприятието DURETA GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Промишлено почистване - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Легла, матраци и дюшеци, Домашно бельо, Спално бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Легла, матраци и дюшеци, Домашно бельо, Спално бельо, и Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки. Седалището му е в/ъв Radevormwald, Германия.

 4. OK PFAFF, S.R.O.

  Словакия

  Предприятието OK PFAFF, S.R.O., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Домашни шевни машини. Освен това развива дейност и в сферата на Обувки, Дамски костюми, Дамско бельо, Мъжки обувки, Обувки, Дамски костюми, Дамско бельо, и Мъжки обувки. Седалището му е в/ъв Spisská Nová Ves, Словакия.

 5. BARDUSCH AG

  Швейцария

  Предприятието BARDUSCH AG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Перални и химическо чистене - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Крайна обработка на текстилни тъкани, Домашно бельо, Детски и бебешки дрехи, Работно и предпазно облекло, Крайна обработка на текстилни тъкани, Домашно бельо, Детски и бебешки дрехи, и Работно и предпазно облекло. Седалището му е в/ъв Basel, Швейцария.

 6. NET-BETT RÖHRIG ULRICH

  Германия

  Предприятието NET-BETT RÖHRIG ULRICH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Легла, матраци и дюшеци, Тъкани, Домашно бельо, Спално бельо, Легла, матраци и дюшеци, Тъкани, Домашно бельо, и Спално бельо. Седалището му е в/ъв Weismain, Германия.

 7. JONENTHAL WÄSCHEREI AG

  Швейцария

  Предприятието JONENTHAL WÄSCHEREI AG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Перални и химическо чистене - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкани, Крайна обработка на текстилни тъкани, Домашно бельо, Работно и предпазно облекло, Тъкани, Крайна обработка на текстилни тъкани, Домашно бельо, и Работно и предпазно облекло. Седалището му е в/ъв Jonen, Швейцария.

 8. TEXTILPFLEGE UND WÄSCHE- SERVICE RÜGEN GMBH

  Германия

  Предприятието TEXTILPFLEGE UND WÄSCHE- SERVICE RÜGEN GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Перални и химическо чистене - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкани, Крайна обработка на текстилни тъкани, Гумирани тъкани, Домашно бельо, Тъкани, Крайна обработка на текстилни тъкани, Гумирани тъкани, и Домашно бельо. Седалището му е в/ъв Sellin, Германия.

 1. JOHANNES MARANDA

  Австрия

  Предприятието JOHANNES MARANDA, e Разпространител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални кухни - машини и техника, Гумирани тъкани, Шатри, палатки и шапита, Домашно бельо, Професионални кухни - машини и техника, Гумирани тъкани, Шатри, палатки и шапита, и Домашно бельо. Седалището му е в/ъв Mannersdorf Am Leithagebirge, Австрия.

 2. WÄSCHEREI EXNER REINIGUNG OHG

  Германия

  Предприятието WÄSCHEREI EXNER REINIGUNG OHG, e Разпространител, и работи в сферата на Перални и химическо чистене - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Домашно бельо, Мъжки дрехи, Дамски дрехи, Работно и предпазно облекло, Домашно бельо, Мъжки дрехи, Дамски дрехи, и Работно и предпазно облекло. Седалището му е в/ъв Hamburg, Германия.

 3. ELITE WÄSCHEREI

  Германия

  Предприятието ELITE WÄSCHEREI, e Разпространител, и работи в сферата на Перални и химическо чистене - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Домашно бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Мъжки дрехи, Дамски дрехи, Домашно бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Мъжки дрехи, и Дамски дрехи. Седалището му е в/ъв Braunschweig, Германия.

 4. NWD ZENTRATEX GMBH

  Германия

  Предприятието NWD ZENTRATEX GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Перални и химическо чистене - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Домашно бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Мъжки дрехи, Дамски дрехи, Домашно бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Мъжки дрехи, и Дамски дрехи. Седалището му е в/ъв Rotenburg, Германия.

 5. FRANK KLUSSMANN

  Германия

  Предприятието FRANK KLUSSMANN, e Производител, и работи в сферата на Бижутерия, часовникарство, златарство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Опаковки от хартия и картон, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Тъкани, Домашно бельо, Опаковки от хартия и картон, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Тъкани, и Домашно бельо. Седалището му е в/ъв Sehlem, Германия.

 6. LES BLANCHISSERIES GÉNÉRALES LBG SA

  Швейцария

  Предприятието LES BLANCHISSERIES GÉNÉRALES LBG SA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Перални и химическо чистене - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Крайна обработка на текстилни тъкани, Домашно бельо, Мъжки дрехи, Дамски дрехи, Крайна обработка на текстилни тъкани, Домашно бельо, Мъжки дрехи, и Дамски дрехи. Седалището му е в/ъв Yverdon-Les-Bains, Швейцария.

 7. WASCHANSTALT GROB AG

  Швейцария

  Предприятието WASCHANSTALT GROB AG, e Разпространител, и работи в сферата на Перални и химическо чистене - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкани, Домашно бельо, Мъжки дрехи, Дамски дрехи, Тъкани, Домашно бельо, Мъжки дрехи, и Дамски дрехи. Седалището му е в/ъв Hinwil, Швейцария.

 8. AMANA AMBIENTE

  Германия

  Предприятието AMANA AMBIENTE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Перални и химическо чистене - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкани, Крайна обработка на текстилни тъкани, Домашно бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Тъкани, Крайна обработка на текстилни тъкани, Домашно бельо, и Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки. Седалището му е в/ъв Herne, Германия.

 9. MIETWÄSCHEPROFI GBR

  Германия

  Предприятието MIETWÄSCHEPROFI GBR, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Перални и химическо чистене - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкани, Домашно бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Мъжки дрехи, Тъкани, Домашно бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, и Мъжки дрехи. Седалището му е в/ъв Berlin, Германия.

 10. W.H. THIEBES GMBH

  Германия

  Предприятието W.H. THIEBES GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Перални и химическо чистене - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкани, Домашно бельо, Мъжки дрехи, Дамски дрехи, Тъкани, Домашно бельо, Мъжки дрехи, и Дамски дрехи. Седалището му е в/ъв Bonn, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Бельо - машини - Внос износ

Брой резултати

136 Фирми