Try the new europages app

For a better mobile experience

 • europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • бельо - машини

Резултати за

Бельо - машини - Внос износ

 1. ZUPPII

  Турция

  Предприятието ZUPPII, e Производител, и работи в сферата на Бельо - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Дълги и къси чорапи, swim suits, underwear, Дълги и къси чорапи, и stretch stockings and tights. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 2. JAMPA'S CORP

  Обединеното кралство

  Предприятието JAMPA'S CORP, e Разпространител, и работи в сферата на Бельо - машини. Седалището му е в/ъв Grimsby, Обединеното кралство.

 3. EROS-EROTICS.DK

  Дания

  Предприятието EROS-EROTICS.DK, e Разпространител, и работи в сферата на Бельо - машини. Седалището му е в/ъв Helsinge, Дания.

 4. WERKKOL

  Босна и Херцеговина

  Предприятието WERKKOL, e Производител, и работи в сферата на Бельо - машини. Освен това развива дейност и в сферата на intimate lingerie. Седалището му е в/ъв Kladanj, Босна и Херцеговина.

 5. JULIA BILAN

  Дания

  Предприятието JULIA BILAN, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Бельо - машини. Освен това развива дейност и в сферата на lingerie. Седалището му е в/ъв Hvide Sande, Дания.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. ZIP TEKSTIL

  Турция

  Предприятието ZIP TEKSTIL, e Производител, и работи в сферата на Бельо - машини. Седалището му е в/ъв Esenler, Турция.

 2. DAVID NORWOOD

  Обединеното кралство

 3. CONFEZIONI TORRIGIANI DI TORRIGIANI ROMANO E ORLANDO PAOLO E C. S.A.S.

  Италия

  Предприятието CONFEZIONI TORRIGIANI DI TORRIGIANI ROMANO E ORLANDO PAOLO E C. S.A.S., e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Домашно бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Домашно бельо, и Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки. Седалището му е в/ъв Grosseto, Италия.

 4. WOLFGANG BODLER UND HEIKE KLEIN

  Германия

  Предприятието WOLFGANG BODLER UND HEIKE KLEIN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Перални и химическо чистене - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Крайна обработка на текстилни тъкани, Домашно бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Мъжки дрехи, Крайна обработка на текстилни тъкани, Домашно бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, и Мъжки дрехи. Седалището му е в/ъв Augsburg, Германия.

 5. ANDY SZYMKOWIAK SCHNELLREINIGUNG

  Германия

  Предприятието ANDY SZYMKOWIAK SCHNELLREINIGUNG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Перални и химическо чистене - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлени перални машини и центрофуги, Крайна обработка на текстилни тъкани, Гумирани тъкани, Домашно бельо, Промишлени перални машини и центрофуги, Крайна обработка на текстилни тъкани, Гумирани тъкани, и Домашно бельо. Седалището му е в/ъв Wittenberge, Германия.

 1. GALTEX S.R.L.

  Италия

  Предприятието GALTEX S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Домашно бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Домашно бельо, и Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки. Седалището му е в/ъв Trento, Италия.

 2. LAROSÉ GMBH & CO. KG

  Германия

  Предприятието LAROSÉ GMBH & CO. KG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Перални и химическо чистене - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Крайна обработка на текстилни тъкани, Домашно бельо, Мъжки дрехи, Дамски дрехи, Крайна обработка на текстилни тъкани, Домашно бельо, Мъжки дрехи, и Дамски дрехи. Седалището му е в/ъв Berlin, Германия.

 1. TEXTILREINIGUNG SCHULDER

  Германия

  Предприятието TEXTILREINIGUNG SCHULDER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Перални и химическо чистене - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Домашно бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Мъжки дрехи, Дамски дрехи, Домашно бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Мъжки дрехи, и Дамски дрехи. Седалището му е в/ъв Öhringen, Германия.

 2. TELERIE DI POIRINO DI RINALDI GIUSEPPINA E PAOLINO PATRIZIA S.N.C.

  Италия

 3. WERNER BRUNNHOFER

  Австрия

  Предприятието WERNER BRUNNHOFER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Перални и химическо чистене - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Крайна обработка на текстилни тъкани, Домашно бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Работно и предпазно облекло, Крайна обработка на текстилни тъкани, Домашно бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, и Работно и предпазно облекло. Седалището му е в/ъв Thörl, Австрия.

 4. ALLTEX TEXTILSERVICE GMBH

  Германия

  Предприятието ALLTEX TEXTILSERVICE GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Перални и химическо чистене - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Домашно бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Мъжки дрехи, Дамски дрехи, Домашно бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Мъжки дрехи, и Дамски дрехи. Седалището му е в/ъв Köln, Германия.

 5. DURETA GMBH

  Германия

  Предприятието DURETA GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Промишлено почистване - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Легла, матраци и дюшеци, Домашно бельо, Спално бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Легла, матраци и дюшеци, Домашно бельо, Спално бельо, и Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки. Седалището му е в/ъв Radevormwald, Германия.

 6. GASTROTEX VÖLCKER GMBH

  Германия

  Предприятието GASTROTEX VÖLCKER GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Легла, матраци и дюшеци, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Тъкани, Домашно бельо, Легла, матраци и дюшеци, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Тъкани, и Домашно бельо. Седалището му е в/ъв Düsseldorf, Германия.

 7. KUNTZE & BURGHEIM TEXTILPFLEGE GMBH

  Германия

  Предприятието KUNTZE & BURGHEIM TEXTILPFLEGE GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Перални и химическо чистене - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Крайна обработка на текстилни тъкани, Гумирани тъкани, Домашно бельо, Бельо за професионални или промишлени нужди, Крайна обработка на текстилни тъкани, Гумирани тъкани, Домашно бельо, и Бельо за професионални или промишлени нужди. Седалището му е в/ъв Hannover, Германия.

 8. EBERL TEXTILREINIGUNG GESELLSCHAFT M.B.H.

  Австрия

  Предприятието EBERL TEXTILREINIGUNG GESELLSCHAFT M.B.H., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Перални и химическо чистене - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Крайна обработка на текстилни тъкани, Домашно бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Аксесоари за облекло, Крайна обработка на текстилни тъкани, Домашно бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, и Аксесоари за облекло. Седалището му е в/ъв Wien, Австрия.

 1. WASCHANSTALT GROB AG

  Швейцария

  Предприятието WASCHANSTALT GROB AG, e Разпространител, и работи в сферата на Перални и химическо чистене - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкани, Домашно бельо, Мъжки дрехи, Дамски дрехи, Тъкани, Домашно бельо, Мъжки дрехи, и Дамски дрехи. Седалището му е в/ъв Hinwil, Швейцария.

 2. WASCH- UND MIETSERVICE PFLÜGLER OHG

  Германия

  Предприятието WASCH- UND MIETSERVICE PFLÜGLER OHG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Перални и химическо чистене - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Крайна обработка на текстилни тъкани, Домашно бельо, Мъжки дрехи, Дамски дрехи, Крайна обработка на текстилни тъкани, Домашно бельо, Мъжки дрехи, и Дамски дрехи. Седалището му е в/ъв Altdorf, Германия.

 3. CS TRADING GMBH

  Германия

  Предприятието CS TRADING GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални кухни - машини и техника, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, Домашно бельо, Професионални кухни - машини и техника, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, и Домашно бельо. Седалището му е в/ъв Bünde, Германия.

 4. WÄSCHEREI GRETE ROMMEL GMBH

  Германия

  Предприятието WÄSCHEREI GRETE ROMMEL GMBH, e Производител, и работи в сферата на Перални и химическо чистене - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкани, Домашно бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Мъжки дрехи, Тъкани, Домашно бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, и Мъжки дрехи. Седалището му е в/ъв Bad Staffelstein, Германия.

 5. WOLFSPERGER TEXTILPFLEGE GMBH

  Германия

  Предприятието WOLFSPERGER TEXTILPFLEGE GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Перални и химическо чистене - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкани, Домашно бельо, Мъжки дрехи, Дамски дрехи, Тъкани, Домашно бельо, Мъжки дрехи, и Дамски дрехи. Седалището му е в/ъв Emmendingen, Германия.

 6. WÄSCHEREI ZMUGG GMBH

  Австрия

  Предприятието WÄSCHEREI ZMUGG GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Перални и химическо чистене - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Крайна обработка на текстилни тъкани, Гумирани тъкани, Домашно бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Крайна обработка на текстилни тъкани, Гумирани тъкани, Домашно бельо, и Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки. Седалището му е в/ъв Stainz, Австрия.

 7. CIMMINO VINCENZO & FIGLIO S.P.A.

  Италия

 8. RUESS GMBH

  Германия

  Предприятието RUESS GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Перални и химическо чистене - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкани, Домашно бельо, Мъжки дрехи, Дамски дрехи, Тъкани, Домашно бельо, Мъжки дрехи, и Дамски дрехи. Седалището му е в/ъв Wolfsburg, Германия.

 9. FLOTT WÄSCHEREI GESELLSCHAFT M.B.H.

  Австрия

  Предприятието FLOTT WÄSCHEREI GESELLSCHAFT M.B.H., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване. Освен това развива дейност и в сферата на Перални и химическо чистене - машини и техника, Крайна обработка на текстилни тъкани, Гумирани тъкани, Домашно бельо, Перални и химическо чистене - машини и техника, Крайна обработка на текстилни тъкани, Гумирани тъкани, и Домашно бельо. Седалището му е в/ъв Wien, Австрия.

 10. EMMEBIESSE S.P.A.

  Италия

  Предприятието EMMEBIESSE S.P.A., e Производител, и работи в сферата на Домашно бельо. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Тъкани, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Тъкани. Седалището му е в/ъв Casale Monferrato, Италия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Бельо - машини - Внос износ

Брой резултати

137 Фирми