• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • бисквитени изделия

Резултати за

Бисквитени изделия - Внос износ

 1. BISCUITERIE WHITE MARK

  Франция

  Verified by europages badge

  Предприятието BISCUITERIE WHITE MARK, e Производител, и работи в сферата на Бисквитени изделия. Седалището му е в/ъв Montauroux, Франция.

 2. SAS LIMOUZI SAVEURS

  Франция

  Verified by europages badge

  Предприятието SAS LIMOUZI SAVEURS, e Производител, и работи в сферата на Бисквитени изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Бисквити, Нуга, Сладкиши, Карамелени бонбони, Hand-made biscuits, Hand crafted chocolate, chocolate, Бисквити, и Crackers. Седалището му е в/ъв Objat, Франция.

 3. FLAVIE'S & CO

  Франция

  Verified by europages badge

  Предприятието FLAVIE'S & CO, e Производител, и работи в сферата на Бисквити. Освен това развива дейност и в сферата на Солени бисквити и хапки, Бисквити и дребни сладки, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Бисквитени изделия, Солени бисквити и хапки, Бисквити и дребни сладки, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, и Бисквитени изделия. Седалището му е в/ъв Plérin, Франция.

 4. ALSACE BISCUITS TRADITION

  Франция

  Verified by europages badge

  Предприятието ALSACE BISCUITS TRADITION, e Производител, и работи в сферата на Бисквити и дребни сладки. Освен това развива дейност и в сферата на Бисквитени изделия, Бисквити, Бисквитени изделия, и Бисквити. Седалището му е в/ъв Geudertheim, Франция.

 5. SMAKULI

  Украйна

  Verified by europages badge

  Предприятието SMAKULI, e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Бисквити, Бисквитени изделия, Солени бисквити и хапки, Бисквити, biscuit production, biscuit factory, Бисквитени изделия, biscuit, и gluten-free product. Седалището му е в/ъв Lviv, Украйна.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. BISCOTTIFICIO SARTORELLI

  Италия

  Предприятието BISCOTTIFICIO SARTORELLI, и работи в сферата на Бисквитени изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Бисквити и дребни сладки, twice-baked, Бисквити и дребни сладки, Biscuits without added sugar, и frollino. Седалището му е в/ъв Lozzo Di Cadore, Италия.

 2. PAINS D'EPICES FORTWENGER

  Франция

  Предприятието PAINS D'EPICES FORTWENGER, e Производител, и работи в сферата на Бисквити и дребни сладки. Освен това развива дейност и в сферата на Бисквитени изделия, и Бисквитени изделия. Седалището му е в/ъв Gertwiller, Франция.

 3. CONFEITARIA MONTE VERDE LDA

  Португалия

  Предприятието CONFEITARIA MONTE VERDE LDA, e Производител, и работи в сферата на Сладкарски изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Бисквитени изделия, и Бисквитени изделия. Седалището му е в/ъв Casal De Santa Cecília, Caldas Da Rainha, Португалия.

 4. MARMELO GREEK FOOD PRODUCTS

  Гърция

  Предприятието MARMELO GREEK FOOD PRODUCTS, e Производител, и работи в сферата на Бисквитени изделия. Седалището му е в/ъв Kavala, Гърция.

 5. SARL PIVERT

  Франция

  Предприятието SARL PIVERT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Бисквити. Освен това развива дейност и в сферата на Бисквити и дребни сладки, Диетичнa и биологичнa хранa, Бисквитени изделия, Бисквити и дребни сладки, Диетичнa и биологичнa хранa, Бисквитени изделия, и Biscuits without added sugar. Седалището му е в/ъв La Fouillade, Франция.

 1. BISCUITERIE AFA

  Франция

  Предприятието BISCUITERIE AFA, e Производител, и работи в сферата на Бисквитени изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Бисквити и дребни сладки, и Бисквити и дребни сладки. Седалището му е в/ъв Appietto, Франция.

 2. BISCOTTI PAOLO FORTI SAS

  Италия

  Предприятието BISCOTTI PAOLO FORTI SAS, e Производител, и работи в сферата на Бисквитени изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Бисквити и дребни сладки, supplies for institutions, Бисквити и дребни сладки, и wholesale bakery products. Седалището му е в/ъв Castelbuono, Италия.

 1. PRIMAX

  Полша

  Предприятието PRIMAX, e Производител, и работи в сферата на Бисквити. Освен това развива дейност и в сферата на Бисквитени изделия, Бисквитени изделия, wafers, biscuit factory, и Food Manufacturer. Седалището му е в/ъв Wołomin, Полша.

 2. FORFUN FORTUNE COOKIE

  Турция

  Предприятието FORFUN FORTUNE COOKIE, e Производител, и работи в сферата на Бисквитени изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Бисквити, Захарни изделия без шоколад, Бисквити, Захарни изделия без шоколад, sweet cakes and pastries, и Snack Foods. Седалището му е в/ъв Istanbul, Turkey, Турция.

 3. CANNOLIFICIO MONGIBELLO

  Италия

  Предприятието CANNOLIFICIO MONGIBELLO, e Производител, и работи в сферата на Бисквитени изделия. Освен това развива дейност и в сферата на sicilian cannoli. Седалището му е в/ъв Belpasso, Италия.

 4. LA MAISON DU BISCUIT

  Франция

  Предприятието LA MAISON DU BISCUIT, e Производител, и работи в сферата на Бисквитени изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Бисквити, Бисквити, biscuits for infants, и biscuit factory. Седалището му е в/ъв Sortosville-En-Beaumont, Франция.

 5. LOTUS BAKERIES FRANCE

  Франция

  Предприятието LOTUS BAKERIES FRANCE, e Производител, и работи в сферата на Бисквити и дребни сладки. Освен това развива дейност и в сферата на Бисквитени изделия, Бисквитени изделия, wafers, gallettes, и confectionery. Седалището му е в/ъв Comines, Франция.

 6. ASOLO DOLCE SPA

  Италия

  Предприятието ASOLO DOLCE SPA, e Производител, и работи в сферата на Бисквитени изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Бисквити, Бисквити и дребни сладки, bakery products, Бисквити, puff pastry, и Бисквити и дребни сладки. Седалището му е в/ъв Asolo, Италия.

 7. BISCUITERIE VEDERE

  Франция

  Предприятието BISCUITERIE VEDERE, e Производител, и работи в сферата на Бисквити и дребни сладки. Освен това развива дейност и в сферата на Бисквитени изделия, Бисквитени изделия, и Soft biscuits. Седалището му е в/ъв Montgaillard, Франция.

 8. MADELEINES BIJOU

  Франция

  Предприятието MADELEINES BIJOU, e Производител, и работи в сферата на Бисквитени изделия. Освен това развива дейност и в сферата на madeleines. Седалището му е в/ъв St-Yrieix la Perche, Франция.

 1. SARL BISCUITERIE DE CHAMBORD

  Франция

  Предприятието SARL BISCUITERIE DE CHAMBORD, e Производител, и работи в сферата на Бисквитени изделия. Седалището му е в/ъв Maslives, Франция.

 2. EGIDIJUS JURKEVICIUS ENTERPRISE

  Литва

  Предприятието EGIDIJUS JURKEVICIUS ENTERPRISE, e Производител, и работи в сферата на Бисквити. Освен това развива дейност и в сферата на Бисквитени изделия, Хляб, Сладкарски изделия, Сладкиши - полуготови, Бисквитени изделия, Хляб, Сладкарски изделия, и Сладкиши - полуготови. Седалището му е в/ъв LAZDIJAI, Литва.

 3. BISCUITERIE DUTOIT

  Франция

  Предприятието BISCUITERIE DUTOIT, e Производител, и работи в сферата на Бисквити и дребни сладки. Освен това развива дейност и в сферата на Бисквитени изделия, Бисквитени изделия, и puff pastry. Седалището му е в/ъв Bohain En Vermandois, Франция.

 4. BEAUVOORDS BAKHUIS

  Белгия

  Предприятието BEAUVOORDS BAKHUIS, e Производител, и работи в сферата на Бисквитени изделия. Освен това развива дейност и в сферата на sweet waffles, и pancakes. Седалището му е в/ъв Veurne, Белгия.

 5. BISCUITERIE CARON

  Франция

  Предприятието BISCUITERIE CARON, e Производител, и работи в сферата на Бисквитени изделия. Седалището му е в/ъв Nîmes, Франция.

 6. TERRABISCO S.A.

  Румъния

  Предприятието TERRABISCO S.A., e Разпространител, и работи в сферата на Солени бисквити и хапки. Освен това развива дейност и в сферата на Бисквитени изделия, и Бисквитени изделия. Седалището му е в/ъв Bucuresti, Румъния.

 7. FORNERIA VENEZIANA S.R.L.

  Италия

  Предприятието FORNERIA VENEZIANA S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Бисквитени изделия. Освен това развива дейност и в сферата на pastries for breakfast, dry pastries, gluten-free product, и bakery products. Седалището му е в/ъв Salzano, Италия.

 8. CERISE PARIS

  Франция

  Предприятието CERISE PARIS, e Разпространител, и работи в сферата на Бисквитени изделия. Освен това развива дейност и в сферата на chocolate, sweets, Bags and purses, и biscuit tins. Седалището му е в/ъв 95870 Bezons, Франция.

 9. LES AVENTURIERS DU BISCUIT

  Франция

  Предприятието LES AVENTURIERS DU BISCUIT, e Производител, и работи в сферата на Бисквитени изделия. Седалището му е в/ъв Boulogne Billancourt, Франция.

 10. ZIV LTD

  България

  Предприятието ZIV LTD, e Производител, и работи в сферата на Бисквитени изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Бисквити и дребни сладки, bakery products, и Бисквити и дребни сладки. Седалището му е в/ъв Varna, България.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Бисквитени изделия - Внос износ

Брой резултати

170 Фирми