• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • боклуджийски камиони

Резултати за

Боклуджийски камиони - Внос износ

 1. PROCOMPACTOR WASTE MANAGEMENT EQUIPMENT

  Турция

  Предприятието PROCOMPACTOR WASTE MANAGEMENT EQUIPMENT, e Производител, и работи в сферата на Боклуджийски камиони. Освен това развива дейност и в сферата на Почистване на околната среда - машини и съоръжения, garbage compactors, Почистване на околната среда - машини и съоръжения, и telescopic platforms. Седалището му е в/ъв Izmir, Турция.

 2. MAZZOCCHIA SPA

  Италия

  Предприятието MAZZOCCHIA SPA, e Производител, и работи в сферата на Боклуджийски камиони. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлени превозни средства, vehicles for the collection and transport of industrial waste, vehicles for transporting large waste materials, Промишлени превозни средства, и vehicles for waste transport and treatment waste containers. Седалището му е в/ъв Frosinone, Италия.

 3. ZAKŁAD ROBÓT SANITARNYCH SANATOR SP.Z.O.O

  Полша

  Предприятието ZAKŁAD ROBÓT SANITARNYCH SANATOR SP.Z.O.O, e Multi-Category, и работи в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци. Освен това развива дейност и в сферата на Боклуджийски камиони, rejects, scrap collection, waste collection bells, и Боклуджийски камиони. Седалището му е в/ъв Rąbień, Полша.

 4. COSECO INDUSTRIE GROUP SRL

  Италия

  Предприятието COSECO INDUSTRIE GROUP SRL, e Производител, и работи в сферата на Боклуджийски камиони. Освен това развива дейност и в сферата на Специални превозни средства - конструкция и съоръжения, и Специални превозни средства - конструкция и съоръжения. Седалището му е в/ъв Grumo Appula, Италия.

 5. TRANSLIFT

  Холандия

  Предприятието TRANSLIFT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Боклуджийски камиони. Освен това развива дейност и в сферата на waste containers, и waste collection containers. Седалището му е в/ъв Dronten, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. ORAKCI MACHINE

  Турция

  Предприятието ORAKCI MACHINE, e Производител, и работи в сферата на Боклуджийски камиони. Освен това развива дейност и в сферата на scrap recovery, platforms, и compactors. Седалището му е в/ъв Bursa, Турция.

 2. CNR TRUCK EQUIPMENTS

  Турция

  Предприятието CNR TRUCK EQUIPMENTS, e Производител, и работи в сферата на Боклуджийски камиони. Седалището му е в/ъв Konya, Турция.

 3. A3 VERHUUR

  Белгия

  Предприятието A3 VERHUUR, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Боклуджийски камиони. Освен това развива дейност и в сферата на sanding machines, и brushes. Седалището му е в/ъв Staden, Белгия.

 4. FARID INDUSTRIE S.P.A.

  Италия

  Предприятието FARID INDUSTRIE S.P.A., e Производител, и работи в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Управление на промишлени отпадъци, Боклуджийски камиони, Уреди за пресоване и смилане на отпадъци, Управление на промишлени отпадъци, Боклуджийски камиони, Уреди за пресоване и смилане на отпадъци, и street sweeping machines. Седалището му е в/ъв Vinovo, Италия.

 5. GRUZOJAD - WYWOZ GRUZU WARSZAWA

  Полша

  Предприятието GRUZOJAD - WYWOZ GRUZU WARSZAWA, e Производител, и работи в сферата на Боклуджийски камиони. Седалището му е в/ъв Józefów, Полша.

 1. HACKNEY RUBBISH REMOVALS

  Обединеното кралство

  Предприятието HACKNEY RUBBISH REMOVALS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Боклуджийски камиони. Освен това развива дейност и в сферата на waste management. Седалището му е в/ъв London, Обединеното кралство.

 2. PB ENVIRONNEMENT

  Франция

  Предприятието PB ENVIRONNEMENT, e Производител, и работи в сферата на Боклуджийски камиони. Седалището му е в/ъв Lambesc, Франция.

 1. EXPRUM D.O.O.

  Словения

  Предприятието EXPRUM D.O.O., e Търговец на едро, и работи в сферата на Боклуджийски камиони. Освен това развива дейност и в сферата на Превоз на отпадъци, Контейнери, Преработка на домакинските отпадъци - машини и системи, Превоз на отпадъци, Контейнери, и Преработка на домакинските отпадъци - машини и системи. Седалището му е в/ъв Ljubljana, Словения.

 2. SETRACO HOLDING S.A.

  Румъния

  Предприятието SETRACO HOLDING S.A., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Промишлени строежи - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на Боклуджийски камиони, Индустриализирано и сглобяемо строителство, Боклуджийски камиони, и Индустриализирано и сглобяемо строителство. Седалището му е в/ъв Bucharest, Румъния.

 3. BECKER & MAURER GMBH & CO. KG

  Германия

  Предприятието BECKER & MAURER GMBH & CO. KG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Складиране и събиране на отпадъци - техника. Освен това развива дейност и в сферата на Боклуджийски камиони, Търговия в супер- и хипермаркетите, Боклуджийски камиони, и Търговия в супер- и хипермаркетите. Седалището му е в/ъв Zweibrücken, Германия.

 4. PREFETTURA DI PALERMO

  Италия

  Предприятието PREFETTURA DI PALERMO, и работи в сферата на Складиране и събиране на отпадъци - техника. Освен това развива дейност и в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Боклуджийски камиони, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, и Боклуджийски камиони. Седалището му е в/ъв Palermo, Италия.

 5. EBA S.R.O. EKO-BIO-AGROPROGRAM

  Словакия

  Предприятието EBA S.R.O. EKO-BIO-AGROPROGRAM, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Складиране и събиране на отпадъци - техника. Освен това развива дейност и в сферата на Боклуджийски камиони, Околна среда - услуги, Боклуджийски камиони, и Околна среда - услуги. Седалището му е в/ъв Bernolákovo, Словакия.

 6. GEBR. HUMMEL RECYCLING B.V.

  Холандия

  Предприятието GEBR. HUMMEL RECYCLING B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Складиране и събиране на отпадъци - техника. Освен това развива дейност и в сферата на Кофи за боклук, контейнери за отпадъци, Боклуджийски камиони, Кофи за боклук, контейнери за отпадъци, и Боклуджийски камиони. Седалището му е в/ъв Leek, Холандия.

 7. GRINO TRANS SA

  Испания

  Предприятието GRINO TRANS SA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Складиране и събиране на отпадъци - техника. Освен това развива дейност и в сферата на Боклуджийски камиони, и Боклуджийски камиони. Седалището му е в/ъв Lleida, Испания.

 8. M. WERNER GMBH & CO. MÜLLTRANSPORT KG

  Германия

  Предприятието M. WERNER GMBH & CO. MÜLLTRANSPORT KG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Складиране и събиране на отпадъци - техника. Освен това развива дейност и в сферата на Боклуджийски камиони, и Боклуджийски камиони. Седалището му е в/ъв Goldbach, Германия.

 1. ALFONS FISCHER UND SÖHNE GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

  Германия

  Предприятието ALFONS FISCHER UND SÖHNE GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Складиране и събиране на отпадъци - техника. Освен това развива дейност и в сферата на Боклуджийски камиони, и Боклуджийски камиони. Седалището му е в/ъв Bochum, Германия.

 2. REICHL-SCHROTT GMBH

  Австрия

  Предприятието REICHL-SCHROTT GMBH, e Производител, и работи в сферата на Боклуджийски камиони. Освен това развива дейност и в сферата на Кофи за боклук, контейнери за отпадъци, и Кофи за боклук, контейнери за отпадъци. Седалището му е в/ъв Stras, Австрия.

 3. SALEUR S A RECYCLAGE

  Франция

  Предприятието SALEUR S A RECYCLAGE, и работи в сферата на Складиране и събиране на отпадъци - техника. Освен това развива дейност и в сферата на Боклуджийски камиони, и Боклуджийски камиони. Седалището му е в/ъв Chaumont, Франция.

 4. WYTWORNIA URZADZEN KOMUNALNYCH WUKO S.A.

  Полша

  Предприятието WYTWORNIA URZADZEN KOMUNALNYCH WUKO S.A., e Производител, и работи в сферата на Складиране и събиране на отпадъци - техника. Освен това развива дейност и в сферата на Боклуджийски камиони, и Боклуджийски камиони. Седалището му е в/ъв Lodz, Полша.

 5. WHEEL BIN SERVICES LIMITED

  Ирландия

  Предприятието WHEEL BIN SERVICES LIMITED, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Складиране и събиране на отпадъци - техника. Освен това развива дейност и в сферата на Боклуджийски камиони, и Боклуджийски камиони. Седалището му е в/ъв Dundalk, Ирландия.

 6. WASTEPARTSUK

  Обединеното кралство

  Предприятието WASTEPARTSUK, e Разпространител, и работи в сферата на Боклуджийски камиони. Седалището му е в/ъв Gloucester, Обединеното кралство.

 7. VM PRESS S.R.L.

  Италия

  Предприятието VM PRESS S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Складиране и събиране на отпадъци - техника. Освен това развива дейност и в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Боклуджийски камиони, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, и Боклуджийски камиони. Седалището му е в/ъв Ovada, Италия.

 8. ABFALLENTSORGUNG BÖRDEKREIS WANZLEBEN GMBH

  Германия

  Предприятието ABFALLENTSORGUNG BÖRDEKREIS WANZLEBEN GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Складиране и събиране на отпадъци - техника. Освен това развива дейност и в сферата на Боклуджийски камиони, и Боклуджийски камиони. Седалището му е в/ъв Wanzleben, Германия.

 9. EQUIPOS Y SERVICIOS DEL NORDESTE SL

  Испания

  Предприятието EQUIPOS Y SERVICIOS DEL NORDESTE SL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Складиране и събиране на отпадъци - техника. Освен това развива дейност и в сферата на Боклуджийски камиони, и Боклуджийски камиони. Седалището му е в/ъв Cabrils, Испания.

 10. WÜPPENHORST ENTSORGUNGSBETRIEBE GMBH

  Германия

  Предприятието WÜPPENHORST ENTSORGUNGSBETRIEBE GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Складиране и събиране на отпадъци - техника. Освен това развива дейност и в сферата на Боклуджийски камиони, и Боклуджийски камиони. Седалището му е в/ъв Stemwede, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Боклуджийски камиони - Внос износ

Брой резултати

72 Фирми