Try the new europages app

For a better mobile experience

 • europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • боклуджийски камиони

Резултати за

Боклуджийски камиони - Внос износ

 1. MAZZOCCHIA SPA

  Италия

  Verified by europages badge

  Fratelli Mazzocchia is a leading company in Europe for waste collection equipment design, manufacturing and marketing. It internationally highlights the history and ideas of an Italian company. Fratelli Mazzocchia, besides its wide range of products, also offers specific services in line with the company's strategy of putting the clients under the spotlight. Fratelli Mazzocchia stands for concreteness, quality, innovation.

 2. PROCOMPACTOR WASTE MANAGEMENT EQUIPMENT

  Турция

  Предприятието PROCOMPACTOR WASTE MANAGEMENT EQUIPMENT, e Производител, и работи в сферата на Боклуджийски камиони. Освен това развива дейност и в сферата на Почистване на околната среда - машини и съоръжения, garbage compactors, Почистване на околната среда - машини и съоръжения, и telescopic platforms. Седалището му е в/ъв Izmir, Турция.

 3. TRANSLIFT

  Холандия

  Предприятието TRANSLIFT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Боклуджийски камиони. Освен това развива дейност и в сферата на waste containers, и waste collection containers. Седалището му е в/ъв Dronten, Холандия.

 4. ORAKCI MACHINE

  Турция

  Предприятието ORAKCI MACHINE, e Производител, и работи в сферата на Боклуджийски камиони. Освен това развива дейност и в сферата на scrap recovery, platforms, и compactors. Седалището му е в/ъв Bursa, Турция.

 5. ZAKŁAD ROBÓT SANITARNYCH SANATOR SP.Z.O.O

  Полша

  Предприятието ZAKŁAD ROBÓT SANITARNYCH SANATOR SP.Z.O.O, e Multi-Category, и работи в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци. Освен това развива дейност и в сферата на Боклуджийски камиони, rejects, scrap collection, waste collection bells, и Боклуджийски камиони. Седалището му е в/ъв Rąbień, Полша.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. COSECO INDUSTRIE GROUP SRL

  Италия

  Предприятието COSECO INDUSTRIE GROUP SRL, e Производител, и работи в сферата на Боклуджийски камиони. Освен това развива дейност и в сферата на Специални превозни средства - конструкция и съоръжения, и Специални превозни средства - конструкция и съоръжения. Седалището му е в/ъв Grumo Appula, Италия.

 2. CNR TRUCK EQUIPMENTS

  Турция

  Предприятието CNR TRUCK EQUIPMENTS, e Производител, и работи в сферата на Боклуджийски камиони. Седалището му е в/ъв Konya, Турция.

 3. HACKNEY RUBBISH REMOVALS

  Обединеното кралство

  Предприятието HACKNEY RUBBISH REMOVALS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Боклуджийски камиони. Освен това развива дейност и в сферата на waste management. Седалището му е в/ъв London, Обединеното кралство.

 4. A3 VERHUUR

  Белгия

  Предприятието A3 VERHUUR, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Боклуджийски камиони. Освен това развива дейност и в сферата на sanding machines, и brushes. Седалището му е в/ъв Staden, Белгия.

 5. PB ENVIRONNEMENT

  Франция

  Предприятието PB ENVIRONNEMENT, e Производител, и работи в сферата на Боклуджийски камиони. Седалището му е в/ъв Lambesc, Франция.

 1. FARID INDUSTRIE S.P.A.

  Италия

  Предприятието FARID INDUSTRIE S.P.A., e Производител, и работи в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Управление на промишлени отпадъци, Боклуджийски камиони, Уреди за пресоване и смилане на отпадъци, Управление на промишлени отпадъци, Боклуджийски камиони, Уреди за пресоване и смилане на отпадъци, и street sweeping machines. Седалището му е в/ъв Vinovo, Италия.

 2. PRINCE MOTORS

  САЩ

  Предприятието PRINCE MOTORS, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Боклуджийски камиони. Седалището му е в/ъв Riverside, САЩ.

 1. EXPRUM D.O.O.

  Словения

  Предприятието EXPRUM D.O.O., e Търговец на едро, и работи в сферата на Боклуджийски камиони. Освен това развива дейност и в сферата на Превоз на отпадъци, Контейнери, Преработка на домакинските отпадъци - машини и системи, Превоз на отпадъци, Контейнери, и Преработка на домакинските отпадъци - машини и системи. Седалището му е в/ъв Ljubljana, Словения.

 2. GRUZOJAD - WYWOZ GRUZU WARSZAWA

  Полша

  Предприятието GRUZOJAD - WYWOZ GRUZU WARSZAWA, e Производител, и работи в сферата на Боклуджийски камиони. Седалището му е в/ъв Józefów, Полша.

 3. SETRACO HOLDING S.A.

  Румъния

  Предприятието SETRACO HOLDING S.A., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Промишлени строежи - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на Боклуджийски камиони, Индустриализирано и сглобяемо строителство, Боклуджийски камиони, и Индустриализирано и сглобяемо строителство. Седалището му е в/ъв Bucharest, Румъния.

 4. EBA S.R.O. EKO-BIO-AGROPROGRAM

  Словакия

  Предприятието EBA S.R.O. EKO-BIO-AGROPROGRAM, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Складиране и събиране на отпадъци - техника. Освен това развива дейност и в сферата на Боклуджийски камиони, Околна среда - услуги, Боклуджийски камиони, и Околна среда - услуги. Седалището му е в/ъв Bernolákovo, Словакия.

 5. BECKER & MAURER GMBH & CO. KG

  Германия

  Предприятието BECKER & MAURER GMBH & CO. KG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Складиране и събиране на отпадъци - техника. Освен това развива дейност и в сферата на Боклуджийски камиони, Търговия в супер- и хипермаркетите, Боклуджийски камиони, и Търговия в супер- и хипермаркетите. Седалището му е в/ъв Zweibrücken, Германия.

 6. GEBR. HUMMEL RECYCLING B.V.

  Холандия

  Предприятието GEBR. HUMMEL RECYCLING B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Складиране и събиране на отпадъци - техника. Освен това развива дейност и в сферата на Кофи за боклук, контейнери за отпадъци, Боклуджийски камиони, Кофи за боклук, контейнери за отпадъци, и Боклуджийски камиони. Седалището му е в/ъв Leek, Холандия.

 7. PREFETTURA DI PALERMO

  Италия

  Предприятието PREFETTURA DI PALERMO, и работи в сферата на Складиране и събиране на отпадъци - техника. Освен това развива дейност и в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Боклуджийски камиони, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, и Боклуджийски камиони. Седалището му е в/ъв Palermo, Италия.

 8. WÜPPENHORST ENTSORGUNGSBETRIEBE GMBH

  Германия

  Предприятието WÜPPENHORST ENTSORGUNGSBETRIEBE GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Складиране и събиране на отпадъци - техника. Освен това развива дейност и в сферата на Боклуджийски камиони, и Боклуджийски камиони. Седалището му е в/ъв Stemwede, Германия.

 1. F.H. UMWELTTECHNIK GMBH

  Германия

  Предприятието F.H. UMWELTTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Складиране и събиране на отпадъци - техника. Освен това развива дейност и в сферата на Боклуджийски камиони, и Боклуджийски камиони. Седалището му е в/ъв Augsburg, Германия.

 2. VM PRESS S.R.L.

  Италия

  Предприятието VM PRESS S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Складиране и събиране на отпадъци - техника. Освен това развива дейност и в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Боклуджийски камиони, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, и Боклуджийски камиони. Седалището му е в/ъв Ovada, Италия.

 3. ABFALLENTSORGUNG BÖRDEKREIS WANZLEBEN GMBH

  Германия

  Предприятието ABFALLENTSORGUNG BÖRDEKREIS WANZLEBEN GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Складиране и събиране на отпадъци - техника. Освен това развива дейност и в сферата на Боклуджийски камиони, и Боклуджийски камиони. Седалището му е в/ъв Wanzleben, Германия.

 4. M. WERNER GMBH & CO. MÜLLTRANSPORT KG

  Германия

  Предприятието M. WERNER GMBH & CO. MÜLLTRANSPORT KG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Складиране и събиране на отпадъци - техника. Освен това развива дейност и в сферата на Боклуджийски камиони, и Боклуджийски камиони. Седалището му е в/ъв Goldbach, Германия.

 5. EQUIPOS Y SERVICIOS DEL NORDESTE SL

  Испания

  Предприятието EQUIPOS Y SERVICIOS DEL NORDESTE SL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Складиране и събиране на отпадъци - техника. Освен това развива дейност и в сферата на Боклуджийски камиони, и Боклуджийски камиони. Седалището му е в/ъв Cabrils, Испания.

 6. MEPROZET KOSCIAN S.A.

  Полша

  Предприятието MEPROZET KOSCIAN S.A., e Производител, и работи в сферата на Складиране и събиране на отпадъци - техника. Освен това развива дейност и в сферата на Боклуджийски камиони, и Боклуджийски камиони. Седалището му е в/ъв Koscian, Полша.

 7. REICHL-SCHROTT GMBH

  Австрия

  Предприятието REICHL-SCHROTT GMBH, e Производител, и работи в сферата на Боклуджийски камиони. Освен това развива дейност и в сферата на Кофи за боклук, контейнери за отпадъци, и Кофи за боклук, контейнери за отпадъци. Седалището му е в/ъв Stras, Австрия.

 8. WHEEL BIN SERVICES LIMITED

  Ирландия

  Предприятието WHEEL BIN SERVICES LIMITED, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Складиране и събиране на отпадъци - техника. Освен това развива дейност и в сферата на Боклуджийски камиони, и Боклуджийски камиони. Седалището му е в/ъв Dundalk, Ирландия.

 9. WYTWORNIA URZADZEN KOMUNALNYCH WUKO S.A.

  Полша

  Предприятието WYTWORNIA URZADZEN KOMUNALNYCH WUKO S.A., e Производител, и работи в сферата на Складиране и събиране на отпадъци - техника. Освен това развива дейност и в сферата на Боклуджийски камиони, и Боклуджийски камиони. Седалището му е в/ъв Lodz, Полша.

 10. SALEUR S A RECYCLAGE

  Франция

  Предприятието SALEUR S A RECYCLAGE, и работи в сферата на Складиране и събиране на отпадъци - техника. Освен това развива дейност и в сферата на Боклуджийски камиони, и Боклуджийски камиони. Седалището му е в/ъв Chaumont, Франция.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Боклуджийски камиони - Внос износ

Брой резултати

73 Фирми