• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • бонзай - дървета

Резултати за

Бонзай - дървета - Внос износ

 1. LUXURYTREES.COM®

  Австрия

  Предприятието LUXURYTREES.COM®, e Производител, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Освен това развива дейност и в сферата на Растения в саксии, Плодни дървета, Бонзай - дървета, landscape architecture, Растения в саксии, Плодни дървета, и Бонзай - дървета. Седалището му е в/ъв St. Johann In Tirol, Австрия.

 2. RAISIO BONSAI AND GARDEN

  Финландия

  Предприятието RAISIO BONSAI AND GARDEN, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Бонзай - дървета. Освен това развива дейност и в сферата на bonsai, pots, и garden tools. Седалището му е в/ъв Raisio, Финландия.

 3. MB MAŽAS MEDIS

  Литва

  Предприятието MB MAŽAS MEDIS, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Бонзай - дървета. Освен това развива дейност и в сферата на pre-bonsai. Седалището му е в/ъв Alytus, Литва.

 4. SAMENFACHVERSAND RÖBEN INH. KRINO RÖBEN E.K.

  Германия

  Предприятието SAMENFACHVERSAND RÖBEN INH. KRINO RÖBEN E.K., e Разпространител, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Растения, луковици и семена, Градинарство и цветарство, Бонзай - дървета, Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Растения, луковици и семена, Градинарство и цветарство, и Бонзай - дървета. Седалището му е в/ъв Aurich, Германия.

 5. SCHWEIZER ERIC SAMEN AG FLUORS GRISCHA

  Швейцария

  Предприятието SCHWEIZER ERIC SAMEN AG FLUORS GRISCHA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Растения, луковици и семена, Градинарство и цветарство, Бонзай - дървета, Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Растения, луковици и семена, Градинарство и цветарство, и Бонзай - дървета. Седалището му е в/ъв Landquart, Швейцария.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. C.P. ONLINESHOP

  Австрия

  Предприятието C.P. ONLINESHOP, e Търговец на едро, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Растения, луковици и семена, Градинарство и цветарство, Бонзай - дървета, Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Растения, луковици и семена, Градинарство и цветарство, и Бонзай - дървета. Седалището му е в/ъв Köflach, Австрия.

 2. HECKEN-DIREKT.DE MARKENBAUMSCHULE

  Германия

  Предприятието HECKEN-DIREKT.DE MARKENBAUMSCHULE, e Производител, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Градинарство и цветарство, Бонзай - дървета, Зелени растения, Плодове, Градинарство и цветарство, Бонзай - дървета, и Зелени растения. Седалището му е в/ъв Ellerhoop, Германия.

 3. DE BOLSTER

  Германия

  Предприятието DE BOLSTER, e Производител, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Растения, луковици и семена, Градинарство и цветарство, Бонзай - дървета, Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Растения, луковици и семена, Градинарство и цветарство, и Бонзай - дървета. Седалището му е в/ъв Stubenberg, Германия.

 4. INTERNATIONAL SEEDS PROCESSING GMBH

  Германия

  Предприятието INTERNATIONAL SEEDS PROCESSING GMBH, e Производител, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Растения, луковици и семена, Градинарство и цветарство, Бонзай - дървета, Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Растения, луковици и семена, Градинарство и цветарство, и Бонзай - дървета. Седалището му е в/ъв Quedlinburg, Германия.

 5. GARTENLAND PRODUKTION GMBH

  Германия

  Предприятието GARTENLAND PRODUKTION GMBH, e Производител, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Растения, луковици и семена, Градинарство и цветарство, Бонзай - дървета, Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Растения, луковици и семена, Градинарство и цветарство, и Бонзай - дървета. Седалището му е в/ъв Aschersleben, Германия.

 1. ANDREAS STEBNER - SAMENMIX.DE

  Германия

  Предприятието ANDREAS STEBNER - SAMENMIX.DE, e Разпространител, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Растения, луковици и семена, Градинарство и цветарство, Бонзай - дървета, Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Растения, луковици и семена, Градинарство и цветарство, и Бонзай - дървета. Седалището му е в/ъв Sickte, Германия.

 2. J.C. MEYER BAUMSCHULEN

  Германия

  Предприятието J.C. MEYER BAUMSCHULEN, e Производител, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Градинарство и цветарство, Бонзай - дървета, Зелени растения, Плодове, Градинарство и цветарство, Бонзай - дървета, и Зелени растения. Седалището му е в/ъв Rellingen, Германия.

 1. ANDREAS SCHIEL

  Германия

  Предприятието ANDREAS SCHIEL, e Разпространител, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Растения, луковици и семена, Градинарство и цветарство, Бонзай - дървета, Зелени растения, Растения, луковици и семена, Градинарство и цветарство, Бонзай - дървета, и Зелени растения. Седалището му е в/ъв Schrecksbach, Германия.

 2. JOSEF SAULE BAUMSCHULEN

  Германия

  Предприятието JOSEF SAULE BAUMSCHULEN, e Производител, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Растения, луковици и семена, Градинарство и цветарство, Бонзай - дървета, Зелени растения, Растения, луковици и семена, Градинарство и цветарство, Бонзай - дървета, и Зелени растения. Седалището му е в/ъв Augsburg, Германия.

 3. HYDROFLORA GMBH OBJEKT-BEGRÜNUNG

  Германия

  Предприятието HYDROFLORA GMBH OBJEKT-BEGRÜNUNG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Растения, луковици и семена, Градинарство и цветарство, Бонзай - дървета, Разсадници и лесовъдство, Растения, луковици и семена, Градинарство и цветарство, Бонзай - дървета, и Разсадници и лесовъдство. Седалището му е в/ъв Neu-Isenburg, Германия.

 4. HARALD WASSERMANN

  Германия

  Предприятието HARALD WASSERMANN, e Търговец на едро, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство и цветарство, Бонзай - дървета, Зелени растения, Разсадници и лесовъдство, Градинарство и цветарство, Бонзай - дървета, Зелени растения, и Разсадници и лесовъдство. Седалището му е в/ъв Neustadt, Германия.

 5. JAKOB UND ULRICH MARTIN GBR

  Германия

  Предприятието JAKOB UND ULRICH MARTIN GBR, e Производител, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Градинарство и цветарство, Бонзай - дървета, Зелени растения, Плодове, Градинарство и цветарство, Бонзай - дървета, и Зелени растения. Седалището му е в/ъв Gundheim, Германия.

 6. SAMENHAUS MÜLLER

  Германия

  Предприятието SAMENHAUS MÜLLER, e Производител, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Растения, луковици и семена, Градинарство и цветарство, Бонзай - дървета, Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Растения, луковици и семена, Градинарство и цветарство, и Бонзай - дървета. Седалището му е в/ъв Keltern, Германия.

 7. DER PALMENMANN GMBH

  Германия

  Предприятието DER PALMENMANN GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Растения, луковици и семена, Градинарство и цветарство, Бонзай - дървета, Зелени растения, Растения, луковици и семена, Градинарство и цветарство, Бонзай - дървета, и Зелени растения. Седалището му е в/ъв Castrop-Rauxel, Германия.

 8. BERINGGAARD APS

  Дания

  Предприятието BERINGGAARD APS, e Производител, и работи в сферата на Сухи цветя. Освен това развива дейност и в сферата на Бонзай - дървета, Цъфтящи растения, Парникови растения, Зелени растения, Бонзай - дървета, Цъфтящи растения, Парникови растения, и Зелени растения. Седалището му е в/ъв Gilleleje, Дания.

 1. BONSAI & MORE JOACHIM SCHNEIDER

  Германия

  Предприятието BONSAI & MORE JOACHIM SCHNEIDER, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Бонзай - дървета. Освен това развива дейност и в сферата на bonsai, и green bonsai plants. Седалището му е в/ъв Besigheim, Германия.

 2. PLANTSHOP.DE INH. KARL SCHULZE WELBERG

  Германия

  Предприятието PLANTSHOP.DE INH. KARL SCHULZE WELBERG, e Производител, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Растения, луковици и семена, Градинарство и цветарство, Бонзай - дървета, Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Растения, луковици и семена, Градинарство и цветарство, и Бонзай - дървета. Седалището му е в/ъв Dülmen, Германия.

 3. GARTENBAUBEDARF KEMPER GMBH & CO KG

  Германия

  Предприятието GARTENBAUBEDARF KEMPER GMBH & CO KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Растения, луковици и семена, Градинарство и цветарство, Бонзай - дървета, Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Растения, луковици и семена, Градинарство и цветарство, и Бонзай - дървета. Седалището му е в/ъв Warendorf, Германия.

 4. SAMENPROFI SAATGUTVERTRIEB DIRK BENDER

  Германия

  Предприятието SAMENPROFI SAATGUTVERTRIEB DIRK BENDER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Растения, луковици и семена, Градинарство и цветарство, Бонзай - дървета, Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Растения, луковици и семена, Градинарство и цветарство, и Бонзай - дървета. Седалището му е в/ъв Lich, Германия.

 5. VAN HAGE & CO LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието VAN HAGE & CO LTD, e Производител, и работи в сферата на Набрани цветя. Освен това развива дейност и в сферата на Зелени растения, Цъфтящи растения, Бонзай - дървета, Парникови растения, Зелени растения, Цъфтящи растения, Бонзай - дървета, и Парникови растения. Седалището му е в/ъв Ware, Обединеното кралство.

 6. ROSTKOWSCY A.I. DRZEWKA, KRZEWY, BONSAI

  Полша

  Предприятието ROSTKOWSCY A.I. DRZEWKA, KRZEWY, BONSAI, и работи в сферата на Бонзай - дървета. Освен това развива дейност и в сферата на bonsai. Седалището му е в/ъв SULECIN, Полша.

 7. OLIVENBAUM - SCHENKEINBAEUMCHEN

  Германия

  Предприятието OLIVENBAUM - SCHENKEINBAEUMCHEN, e Разпространител, и работи в сферата на Бонзай - дървета. Освен това развива дейност и в сферата на olive tree. Седалището му е в/ъв Ratingen, Германия.

 8. INSTALADOR DE GAS UTIL MADRID

  Испания

  Предприятието INSTALADOR DE GAS UTIL MADRID, e Разпространител, и работи в сферата на Бонзай - дървета. Седалището му е в/ъв Madrid, Испания.

 9. P. J. SCHMIDT

  Германия

  Предприятието P. J. SCHMIDT, e Производител, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Растения, луковици и семена, Градинарство и цветарство, Бонзай - дървета, Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Растения, луковици и семена, Градинарство и цветарство, и Бонзай - дървета. Седалището му е в/ъв Quedlinburg, Германия.

 10. SCHWAB-STIRNADEL KG

  Германия

  Предприятието SCHWAB-STIRNADEL KG, e Производител, и работи в сферата на Парникови растения. Освен това развива дейност и в сферата на Бонзай - дървета, и Бонзай - дървета. Седалището му е в/ъв Zweibrücken, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно