• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • боядисване и лакиране на каучук и пластмаса

Резултати за

Боядисване и лакиране на каучук и пластмаса - Внос износ

 1. SAPRO SYSTEM BARBIRATO GIANLUCA

  Полша

  Предприятието SAPRO SYSTEM BARBIRATO GIANLUCA, e Производител, и работи в сферата на Боядисване и лакиране на каучук и пластмаса. Освен това развива дейност и в сферата на industrial paintings, lacquering, plastic lacquering, и industrial varnishing equipment. Седалището му е в/ъв Wreczyca Wielka, Полша.

 2. KUNSTSTOFF HELMBRECHTS AG

  Германия

  Предприятието KUNSTSTOFF HELMBRECHTS AG, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Боядисване и лакиране на каучук и пластмаса, moulding of plastic materials, tool manufacturing, customised laser working, и Боядисване и лакиране на каучук и пластмаса. Седалището му е в/ъв Helmbrechts, Германия.

 3. SARL API31

  Франция

  Предприятието SARL API31, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка. Освен това развива дейност и в сферата на Боядисване и лакиране на каучук и пластмаса, Лакиране на стомани и метали, Боядисване и лакиране на каучук и пластмаса, furniture lacquering, и Лакиране на стомани и метали. Седалището му е в/ъв La Salvetat Saint Gilles, Франция.

 4. DECOR-MAT

  Испания

  Предприятието DECOR-MAT, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Бои и лакове. Освен това развива дейност и в сферата на Боядисване и лакиране на каучук и пластмаса, Тапети, винил, Varnishing, Colours and paints, Боядисване и лакиране на каучук и пластмаса, и Тапети, винил. Седалището му е в/ъв Pamplona, Испания.

 5. FARBWERKE HERKULA

  Белгия

  Предприятието FARBWERKE HERKULA, e Производител, и работи в сферата на Мастила. Освен това развива дейност и в сферата на Бои и лакове, Боядисване и лакиране на каучук и пластмаса, Бои и лакове, Боядисване и лакиране на каучук и пластмаса, и Varnish - plastic and rubber. Седалището му е в/ъв Saint Vith, Белгия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. GHEZZI VERNICI

  Италия

  Предприятието GHEZZI VERNICI, e Разпространител, и работи в сферата на Бои и лакове. Освен това развива дейност и в сферата на Боядисване и лакиране на каучук и пластмаса, varnish distributor, Colours and paints, Боядисване и лакиране на каучук и пластмаса, и consultants on colours, paints and enamels. Седалището му е в/ъв Almè, Италия.

 2. VARNISH S.R.L.

  Италия

  Предприятието VARNISH S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Боядисване и лакиране на каучук и пластмаса. Освен това развива дейност и в сферата на industrial painting, и industrial painting facilities. Седалището му е в/ъв Galliate, Италия.

 3. F.LLI SUSANNI VERNICIATURA A LIQUIDO E IN POLVERE DI CLAUDIO SUSANNI & C. S.N.C.

  Италия

  Предприятието F.LLI SUSANNI VERNICIATURA A LIQUIDO E IN POLVERE DI CLAUDIO SUSANNI & C. S.N.C., и работи в сферата на Индустриални бои. Освен това развива дейност и в сферата на Полиране на стомани и метали, Боядисване и лакиране на каучук и пластмаса, Полиране на стомани и метали, и Боядисване и лакиране на каучук и пластмаса. Седалището му е в/ъв Castelleone, Италия.

 4. V.A.R. VERNICIATURA ARTIGIANA ROERO S.N.C. DI RUSSO ANGELO & C.

  Италия

  Предприятието V.A.R. VERNICIATURA ARTIGIANA ROERO S.N.C. DI RUSSO ANGELO & C., и работи в сферата на Индустриални бои. Освен това развива дейност и в сферата на Полиране на стомани и метали, Боядисване и лакиране на каучук и пластмаса, Полиране на стомани и метали, и Боядисване и лакиране на каучук и пластмаса. Седалището му е в/ъв Lequio Tanaro, Италия.

 5. VERNICIATURE SIMONCELLI S.R.L.

  Италия

  Предприятието VERNICIATURE SIMONCELLI S.R.L., e Подизпълнител, и работи в сферата на Индустриални бои. Освен това развива дейност и в сферата на Полиране на стомани и метали, Боядисване и лакиране на каучук и пластмаса, Полиране на стомани и метали, и Боядисване и лакиране на каучук и пластмаса. Седалището му е в/ъв Rovereto, Италия.

 1. DECOVER S.R.L.

  Италия

  Предприятието DECOVER S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Индустриални бои. Освен това развива дейност и в сферата на Полиране на стомани и метали, Боядисване и лакиране на каучук и пластмаса, Полиране на стомани и метали, и Боядисване и лакиране на каучук и пластмаса. Седалището му е в/ъв Busto Arsizio, Италия.

 2. V.E.P. 87 S.R.L.

  Италия

  Предприятието V.E.P. 87 S.R.L., e Търговец на дребно, и работи в сферата на Индустриални бои. Освен това развива дейност и в сферата на Полиране на стомани и метали, Боядисване и лакиране на каучук и пластмаса, Полиране на стомани и метали, и Боядисване и лакиране на каучук и пластмаса. Седалището му е в/ъв Sassuolo, Италия.

 1. SVE S.R.L.

  Италия

  Предприятието SVE S.R.L., e Подизпълнител, и работи в сферата на Индустриални бои. Освен това развива дейност и в сферата на Полиране на стомани и метали, Боядисване и лакиране на каучук и пластмаса, Полиране на стомани и метали, и Боядисване и лакиране на каучук и пластмаса. Седалището му е в/ъв Solaro, Италия.

 2. TECNO PAINT S.R.L.

  Италия

  Предприятието TECNO PAINT S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Индустриални бои. Освен това развива дейност и в сферата на Полиране на стомани и метали, Боядисване и лакиране на каучук и пластмаса, Полиране на стомани и метали, и Боядисване и лакиране на каучук и пластмаса. Седалището му е в/ъв Saonara, Италия.

 3. VALLEVER S.R.L.

  Италия

  Предприятието VALLEVER S.R.L., e Подизпълнител, и работи в сферата на Полиране на стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Индустриални бои, Боядисване и лакиране на каучук и пластмаса, Индустриални бои, и Боядисване и лакиране на каучук и пластмаса. Седалището му е в/ъв Besana In Brianza, Италия.

 4. CECCHINATO ALBERTO

  Италия

  Предприятието CECCHINATO ALBERTO, и работи в сферата на Боядисване - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на Полиране на стомани и метали, Боядисване и лакиране на каучук и пластмаса, Полиране на стомани и метали, и Боядисване и лакиране на каучук и пластмаса. Седалището му е в/ъв Albignasego, Италия.

 5. VOLZ PAINTING LLC

  САЩ

  Предприятието VOLZ PAINTING LLC, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Боядисване и лакиране на каучук и пластмаса. Седалището му е в/ъв Milford, САЩ.

 6. PERIPOLI

  Италия

  Предприятието PERIPOLI, e Подизпълнител, и работи в сферата на Индустриални бои. Освен това развива дейност и в сферата на Полиране на стомани и метали, Боядисване и лакиране на каучук и пластмаса, Полиране на стомани и метали, и Боядисване и лакиране на каучук и пластмаса. Седалището му е в/ъв Sarego, Италия.

 7. SIVEPO S.R.L.

  Италия

  Предприятието SIVEPO S.R.L., e Подизпълнител, и работи в сферата на Индустриални бои. Освен това развива дейност и в сферата на Полиране на стомани и метали, Боядисване и лакиране на каучук и пластмаса, Полиране на стомани и метали, и Боядисване и лакиране на каучук и пластмаса. Седалището му е в/ъв Carre', Италия.

 8. CATOZZI CATIA

  Италия

  Предприятието CATOZZI CATIA, e Подизпълнител, и работи в сферата на Полиране на стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Боядисване и лакиране на каучук и пластмаса, и Боядисване и лакиране на каучук и пластмаса. Седалището му е в/ъв Novellara, Италия.

 1. EURO - VERNICIATURA 2000 S.R.L.

  Италия

  Предприятието EURO - VERNICIATURA 2000 S.R.L., e Подизпълнител, и работи в сферата на Индустриални бои. Освен това развива дейност и в сферата на Полиране на стомани и метали, Боядисване и лакиране на каучук и пластмаса, Полиране на стомани и метали, и Боядисване и лакиране на каучук и пластмаса. Седалището му е в/ъв Trezzano Sul Naviglio, Италия.

 2. GUANGDONG HAIXING PLASTIC & RUBBER CO., LTD.

  Китай

  Предприятието GUANGDONG HAIXING PLASTIC & RUBBER CO., LTD., e Производител, и работи в сферата на Боядисване и лакиране на каучук и пластмаса. Освен това развива дейност и в сферата на plastic houseware, и mould making and design. Седалището му е в/ъв Jieyang, Китай.

 3. J.S.TRADING,S.R.O.

  Чехия

  Предприятието J.S.TRADING,S.R.O., e Търговец на едро, и работи в сферата на Боядисване и лакиране на каучук и пластмаса. Освен това развива дейност и в сферата на Гаражи и сервизи - техника и инсталации, Подемни платформи за гаражи, Двигателен контрол и регулировка - електронно оборудване, Гаражи и сервизи - техника и инсталации, Подемни платформи за гаражи, и Двигателен контрол и регулировка - електронно оборудване. Седалището му е в/ъв Praha 10, Чехия.

 4. VER.I.M. DI MONTANINI GRAZIANO

  Италия

  Предприятието VER.I.M. DI MONTANINI GRAZIANO, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Индустриални бои. Освен това развива дейност и в сферата на Полиране на стомани и метали, Боядисване и лакиране на каучук и пластмаса, Полиране на стомани и метали, и Боядисване и лакиране на каучук и пластмаса. Седалището му е в/ъв Ospedaletto Lodigiano, Италия.

 5. PLASTOPLAN KUNSTSTOFF-HANDEL GESELLSCHAFT M.B.H.

  Австрия

  Предприятието PLASTOPLAN KUNSTSTOFF-HANDEL GESELLSCHAFT M.B.H., e Търговец на едро, и работи в сферата на Каучук и пластмаса - преработване. Освен това развива дейност и в сферата на Боядисване и лакиране на каучук и пластмаса, Внос-износ на каучук и пластмасови материи, Боядисване и лакиране на каучук и пластмаса, и Внос-износ на каучук и пластмасови материи. Седалището му е в/ъв Wien, Австрия.

 6. DAVERS S.R.L.

  Италия

  Предприятието DAVERS S.R.L., и работи в сферата на Индустриални бои. Освен това развива дейност и в сферата на Полиране на стомани и метали, Боядисване и лакиране на каучук и пластмаса, Полиране на стомани и метали, и Боядисване и лакиране на каучук и пластмаса. Седалището му е в/ъв Reggio Nell'emilia, Италия.

 7. ABL TECHNIC ECOSVERNI S.R.L.

  Италия

  Предприятието ABL TECHNIC ECOSVERNI S.R.L., e Подизпълнител, и работи в сферата на Индустриални бои. Освен това развива дейност и в сферата на Полиране на стомани и метали, Боядисване и лакиране на каучук и пластмаса, Полиране на стомани и метали, и Боядисване и лакиране на каучук и пластмаса. Седалището му е в/ъв Brescia, Италия.

 8. AZETA COLOR S.R.L.

  Италия

  Предприятието AZETA COLOR S.R.L., e Подизпълнител, и работи в сферата на Индустриални бои. Освен това развива дейност и в сферата на Полиране на стомани и метали, Боядисване и лакиране на каучук и пластмаса, Полиране на стомани и метали, и Боядисване и лакиране на каучук и пластмаса. Седалището му е в/ъв Muro Leccese, Италия.

 9. UNIVER 2000 S.R.L.

  Италия

  Предприятието UNIVER 2000 S.R.L., e Подизпълнител, и работи в сферата на Индустриални бои. Освен това развива дейност и в сферата на Полиране на стомани и метали, Боядисване и лакиране на каучук и пластмаса, Полиране на стомани и метали, и Боядисване и лакиране на каучук и пластмаса. Седалището му е в/ъв Zane', Италия.

 10. TECNO PAINT S.R.L.

  Италия

  Предприятието TECNO PAINT S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Индустриални бои. Освен това развива дейност и в сферата на Полиране на стомани и метали, Боядисване и лакиране на каучук и пластмаса, Полиране на стомани и метали, и Боядисване и лакиране на каучук и пластмаса. Седалището му е в/ъв Siziano, Италия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Боядисване и лакиране на каучук и пластмаса - Внос износ

Брой резултати

2851 Фирми