• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • булдозери и грейдери

Резултати за

Булдозери и грейдери - Внос износ

 1. NORD TRACTORS SRL

  Италия

  Verified by europages badge

  Предприятието NORD TRACTORS SRL, e Разпространител, и работи в сферата на Булдозери и грейдери. Седалището му е в/ъв Dogliani, Италия.

 2. STROITELNA MEHANISACIA AD

  България

  С своя над 40 годишен опит Строителна механизация АД е утвърдена фирма в сферата на услугите с автокранове, а с квалифицирания си персонал и механизация от най-ново поколение гарантират безпроблемно и професионално извършване на всякакви задачи. Благодарение на богатата гама от автокранове от 16 до 220 тона и височина на работа до 103 метра фирмата е в състояние да предложи решение дори и за най-сложните строително-монтажни дейности.

 3. XUZHOU MPS CO., LTD.

  Китай

  Предприятието XUZHOU MPS CO., LTD., e Търговец на едро, и работи в сферата на Булдозери и грейдери. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни машини, mini loaders, и Строителни машини. Седалището му е в/ъв Xuzhou, Китай.

 4. HYMAC

  Обединеното кралство

  Предприятието HYMAC, e Производител, и работи в сферата на Булдозери и грейдери. Освен това развива дейност и в сферата на excavators, и machinery and equipment for road and highway construction. Седалището му е в/ъв London, Обединеното кралство.

 5. DOGAN MACHINERY

  Турция

  Предприятието DOGAN MACHINERY, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Булдозери и грейдери. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. 2AB COMÉRCIO E SERVIÇOS DE EQUIPAMENTOS LDA

  Португалия

  Предприятието 2AB COMÉRCIO E SERVIÇOS DE EQUIPAMENTOS LDA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Кранове и мостови кранове. Освен това развива дейност и в сферата на Булдозери и грейдери, Вилкови товарачи, Хидравлични цилиндри, Булдозери и грейдери, Вилкови товарачи, Хидравлични цилиндри, и telescopic lift trucks. Седалището му е в/ъв Benedita, Португалия.

 2. FRAVIZEL - METALOMECÂNICA

  Португалия

  Предприятието FRAVIZEL - METALOMECÂNICA, e Производител, и работи в сферата на Булдозери и грейдери. Освен това развива дейност и в сферата на Камък - машини и техника за добив, Камък - машини и техника за добив, и drilling machines. Седалището му е в/ъв Pé Da Pedreira, Португалия.

 3. MARTOS FRÈRES ET CIE

  Белгия

  Предприятието MARTOS FRÈRES ET CIE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Булдозери и грейдери. Освен това развива дейност и в сферата на Валяци, loaders, dumpers, Jaw crushers, и Валяци. Седалището му е в/ъв Moustier-sur-sambre, Белгия.

 4. CEULEMANS LOONWERKEN

  Белгия

  Предприятието CEULEMANS LOONWERKEN, e Подизпълнител, и работи в сферата на Булдозери и грейдери. Освен това развива дейност и в сферата на agricultural work, garden work, levelling, и ground-levelling for public works. Седалището му е в/ъв Sint-Katelijne-Waver, Белгия.

 5. WELTOP MACHINERY

  o-ви Туркс и Кайкос

  Предприятието WELTOP MACHINERY, e Производител, и работи в сферата на Булдозери и грейдери. Освен това развива дейност и в сферата на Cylinder liners. Седалището му е в/ъв Kate, o-ви Туркс и Кайкос.

 1. CENTROCAR

  Португалия

  Предприятието CENTROCAR, e Разпространител, и работи в сферата на Булдозери и грейдери. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни машини, overhead platform rental, и Строителни машини. Седалището му е в/ъв Lavra, Португалия.

 2. ROTA CASTING METAL CO., LTD.

  Турция

  Предприятието ROTA CASTING METAL CO., LTD., e Производител, и работи в сферата на Булдозери и грейдери. Седалището му е в/ъв Konya, Турция.

 1. PARC MATERIEL

  Люксембург

  Предприятието PARC MATERIEL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Строителни машини. Освен това развива дейност и в сферата на Булдозери и грейдери, earth moving machinery rental, generating sets, Булдозери и грейдери, и rubber covered poles. Седалището му е в/ъв Esch-Sur-Alzette, Люксембург.

 2. EFIR RVM LTD.

  България

  Предприятието EFIR RVM LTD., e Разпространител, и работи в сферата на Открито разработване - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Булдозери и грейдери, accessories and spare parts, earthmoving machinery and equipment, и Булдозери и грейдери. Седалището му е в/ъв Stara Zagora, България.

 3. XUZHOU LUJIE MACHINERY TECHNOLOGY CO.,LTD

  Китай

  Предприятието XUZHOU LUJIE MACHINERY TECHNOLOGY CO.,LTD, e Производител, и работи в сферата на Булдозери и грейдери. Седалището му е в/ъв Gulou, Китай.

 4. NG ATTACHMENTS NUR GROUP

  Турция

  Предприятието NG ATTACHMENTS NUR GROUP, e Производител, и работи в сферата на Булдозери и грейдери. Седалището му е в/ъв Ankara, Турция.

 5. EMIR MAKINA SANAYI TICARET

  Турция

  Предприятието EMIR MAKINA SANAYI TICARET, e Производител, и работи в сферата на Булдозери и грейдери. Седалището му е в/ъв Yenimahalle, Турция.

 6. D&G OP DE BEECK

  Белгия

  Предприятието D&G OP DE BEECK, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Булдозери и грейдери. Освен това развива дейност и в сферата на earthworks, и hire and sale of construction machinery. Седалището му е в/ъв Boom, Белгия.

 7. YUZHDIZELMASH LLC

  Украйна

  Предприятието YUZHDIZELMASH LLC, e Търговец на едро, и работи в сферата на Строителни машини. Освен това развива дейност и в сферата на Булдозери и грейдери, spare parts for earthmoving machinery, machinery and equipment for road and highway construction, и Булдозери и грейдери. Седалището му е в/ъв Melitipol, Украйна.

 8. TIANJIN NEW FORCE INDUSTRIAL CO.,LTD

  Китай

  Предприятието TIANJIN NEW FORCE INDUSTRIAL CO.,LTD, e Производител, и работи в сферата на Булдозери и грейдери. Седалището му е в/ъв Tianjin, Китай.

 1. EUROTER

  Люксембург

  Предприятието EUROTER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Булдозери и грейдери. Освен това развива дейност и в сферата на dumpers, и loading shovels. Седалището му е в/ъв Dudelange, Люксембург.

 2. DELTA PLUS SP. Z O.O. PRZEDSIEBIORSTWO ROBOT INZYNIERYJNYCH

  Полша

  Предприятието DELTA PLUS SP. Z O.O. PRZEDSIEBIORSTWO ROBOT INZYNIERYJNYCH, e Производител, и работи в сферата на Строителни машини. Освен това развива дейност и в сферата на Булдозери и грейдери, Груб строеж, Обществено строителство - предприемачи, Булдозери и грейдери, Груб строеж, и Обществено строителство - предприемачи. Седалището му е в/ъв Leszno, Полша.

 3. SOMABO

  Белгия

  Предприятието SOMABO, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Булдозери и грейдери. Освен това развива дейност и в сферата на Машини и техника от оказион и минали през технически контрол, earthmoving machinery, и Машини и техника от оказион и минали през технически контрол. Седалището му е в/ъв Schelle, Белгия.

 4. HUAMAOJI CONSTRUCTION MACHINERY TRADING (BEIJING) CO., LTD.

  Китай

  Предприятието HUAMAOJI CONSTRUCTION MACHINERY TRADING (BEIJING) CO., LTD., e Агент/ Представител, и работи в сферата на Булдозери и грейдери. Седалището му е в/ъв Beijing, Китай.

 5. HUZHOU FUJI ELEVATOR CO.,LTD.

  САЩ

  Предприятието HUZHOU FUJI ELEVATOR CO.,LTD., e Производител, и работи в сферата на Булдозери и грейдери. Седалището му е в/ъв Ohilo, САЩ.

 6. PERREGRINI FABIO

  Италия

  Предприятието PERREGRINI FABIO, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Самосвални кошове. Освен това развива дейност и в сферата на Булдозери и грейдери, Механични лопати (леки еднокошови багери), Булдозери и грейдери, и Механични лопати (леки еднокошови багери). Седалището му е в/ъв Traona, Италия.

 7. VERMEER BENELUX

  Холандия

  Предприятието VERMEER BENELUX, e Търговец на едро, и работи в сферата на Булдозери и грейдери. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни машини, Пневматични дрелки, Строителни машини, и Пневматични дрелки. Седалището му е в/ъв 's-Heer Arendskerke, Холандия.

 8. O.I.M.A.I. S.R.L.

  Италия

  Предприятието O.I.M.A.I. S.R.L., e Търговец на дребно, и работи в сферата на Самосвални кошове. Освен това развива дейност и в сферата на Булдозери и грейдери, Механични лопати (леки еднокошови багери), Булдозери и грейдери, и Механични лопати (леки еднокошови багери). Седалището му е в/ъв Pineto, Италия.

 9. RM S.R.L.

  Италия

  Предприятието RM S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Самосвални кошове. Освен това развива дейност и в сферата на Булдозери и грейдери, Механични лопати (леки еднокошови багери), Булдозери и грейдери, и Механични лопати (леки еднокошови багери). Седалището му е в/ъв Ravenna, Италия.

 10. BETON MARK S.R.L.

  Италия

  Предприятието BETON MARK S.R.L., e Търговец на дребно, и работи в сферата на Авариен транспорт и теглене на тежкопревозни средства. Освен това развива дейност и в сферата на Булдозери и грейдери, Механични лопати (леки еднокошови багери), Булдозери и грейдери, и Механични лопати (леки еднокошови багери). Седалището му е в/ъв Fano, Италия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Булдозери и грейдери - Внос износ

Брой резултати

527 Фирми