Try the new europages app

For a better mobile experience

 • europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • бутални пръстени

Резултати за

Бутални пръстени - Внос износ

 1. EL.TE. SEGMENTITALIA SAS

  Италия

  Verified by europages badge

  Предприятието EL.TE. SEGMENTITALIA SAS, e Производител, и работи в сферата на Уплътнителна набивка. Освен това развива дейност и в сферата на Бутални пръстени, Waterproof bushes, seal elements, scrapers, Бутални пръстени, way wipers, o-rings for revolving shafts, design of mechanical seals, и motor seal rings for motor vehicles. Седалището му е в/ъв Milano, Италия.

 2. TEKNO OTOPART MAKINA VE SANAYI LTD. STI.

  Турция

  Предприятието TEKNO OTOPART MAKINA VE SANAYI LTD. STI., e Производител, и работи в сферата на Бутални пръстени. Освен това развива дейност и в сферата на piston ring manufacture, brake disks, clutch pressure plate, и cone crusher. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 3. MAFA-SEBALD PRODUKTIONS-GMBH

  Германия

  Предприятието MAFA-SEBALD PRODUKTIONS-GMBH, e Производител, и работи в сферата на Бутални пръстени. Седалището му е в/ъв Breckerfeld, Германия.

 4. WELTOP MACHINERY CO.,LTD.

  САЩ

  Предприятието WELTOP MACHINERY CO.,LTD., e Производител, и работи в сферата на Машини за центробежно отливане на метали. Освен това развива дейност и в сферата на Бутални пръстени, и Бутални пръстени. Седалището му е в/ъв Floral Park, САЩ.

 5. PROXMANN PISTON & LINER & RING

  Турция

  Предприятието PROXMANN PISTON & LINER & RING, e Производител, и работи в сферата на Резервни части за дизелови двигатели. Освен това развива дейност и в сферата на Бутални пръстени, Двигатели и части, Cylinder liners, Бутални пръстени, и Двигатели и части. Седалището му е в/ъв Konya, Турция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. HP RINGS LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието HP RINGS LTD, e Производител, и работи в сферата на Дизелови двигатели. Освен това развива дейност и в сферата на Бутални пръстени, и Бутални пръстени. Седалището му е в/ъв Chesterfield, Обединеното кралство.

 2. KONEKS

  Турция

  Предприятието KONEKS, e Производител, и работи в сферата на Бутални пръстени. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.