• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • земеделие - внос-износ

Резултати за

Земеделие - внос-износ - Доставчик На Услуги - България

БългарияДоставчик на услуги
  1. BULSCAN TRADE LTD

    България

    Предприятието BULSCAN TRADE LTD, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на gnocchi specialists, crane truck repairs, transport and storage, all types of freight, и service for lift trucks and carriers. Седалището му е в/ъв Sliven, България.

  2. MANGUSTA LTD.

    България

    Предприятието MANGUSTA LTD., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Бобови растения, Гайки, trading company, seeds, Бобови растения, и Гайки. Седалището му е в/ъв Varna, България.

  3. IAMA GROUP LTD

    България

    Предприятието IAMA GROUP LTD, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Международен търговски пътен транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Комисионери по транзитни бързоразвалящи се продукти, Земеделие - внос-износ, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, international transport, Комисионери по транзитни бързоразвалящи се продукти, Земеделие - внос-износ, и Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Petrich, България.

  4. "ZAGORA 23 "LTD.

    България

    Предприятието "ZAGORA 23 "LTD., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделски продукти, и Земеделски продукти. Седалището му е в/ъв Stara Zagora, България.

  5. NOVA K.L.M.

    България

    Предприятието NOVA K.L.M., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - внос-износ, и Текстил - внос-износ. Седалището му е в/ъв Sofia, България.