• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • отопление- климатична инсталация - строителни работи

Резултати за

Отопление- климатична инсталация - строителни работи - България

България
  1. NIKEIA LTD.

    България

    Никея ЕООД се занимава с директен внос и търговия на едро и дребно, като предлага на клиентите си широка гама от резервни части, инструменти, материали и консумативи за климатична и хладилна техника. За фирмата е от основно значение да предложи на своите клиенти конкурентни цени за стоките както на едро, така и на дребно. Редовните клиенти и тези, които закупуват големи количества, могат да се радват на още по-примамливи цени. Фирма Никея ЕООД има богата складова наличност, коректно и високо ниво на обслужване, компетентност, както и персонално отношение към всеки клиент.

  2. ARGEIDA

    България

    "АРГЕИДА" ЕООД е професионален изпълнител в изграждането и поддръжката на вентилационна, климатична и отоплителна техника, слънчеви инсталации и индустриални системи. АРГЕИДА си партнира с водещи компании в България като професионален изпълнител по вентилацияи климатизация, отоплителни системи, слънчеви инсталациии, индустриални системи.Фирмата предлага следните услуги: Предварително проучване, икономическа оценка и обосновка на заданието, изготвяне на идейни и работни проекти по част ОВК. Реинженеринг на работния проект на база на конкретните доставки на техниката, заложена за изграждането на съответните инсталации. Доставка и Монтаж - извършват се под ръководството на проектови ръководители и сервизни инженери. Фирмата осигурява доставката на основните машини и съоръжения, материали и оборудване за изграждането на всички видове инсталации.АРГЕИДА съдейства за правилния подбор на климатичните съоръжения и допълнително оборудване, изготвя предложения на база техническите спецификации.

  3. D&B-CLIMA

    България

    Компания, специализирала своята дейност в изграждането на климатични инсталации. На компанията можете да разчитате и в случаите, когато се нуждаете от монтаж или ремонт на инверторни или конвенционални климатици. Фирмата ще Ви предложи добри цени на климатиците, които предлага. А относно сервиза - можете да разчитате, че професионалистите ще се справят с ремонта на машините на всички производители, при това без значение от къде сте закупили или кой е монтирал климатика Ви.Фирмата е с доста богат опит, който сочи, че за да бъдат клиентите доволни, необходимо е предлаганото обслужване да се отличава с бързина, качество и коректност. Това са и нещата, които сервизното обслужване на Фирмата разполага и с отдел, занимаващ се само с електронната част на климатиците. Услугите, с които фирмата ще Ви бъде полезна, са: - Продажба, монтаж, ремонт на климатици

  4. DIMITAR KIROV ECOTOP E T

    България

    Предприятието DIMITAR KIROV ECOTOP E T, e Производител, и работи в сферата на Домашни вентилатори. Освен това развива дейност и в сферата на Отопление, климатична инсталация - строителни работи, и Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Седалището му е в/ъв Sofia, България.

  5. SPARTAK AD

    България

    Предприятието SPARTAK AD, e Производител, и работи в сферата на Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлени радиатори и конвектори, и Промишлени радиатори и конвектори. Седалището му е в/ъв Burgas, България.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. LILIA HIV OOD

    България

    Предприятието LILIA HIV OOD, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Отопление, климатична инсталация - строителни работи, и Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Седалището му е в/ъв Sofia, България.

  2. ERATO HOLDING AD

    България

    Предприятието ERATO HOLDING AD, e Производител, и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Отопление, климатична инсталация - строителни работи, и Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Седалището му е в/ъв Haskovo, България.

  3. SOULIS BULGARIA O O D

    България

    Предприятието SOULIS BULGARIA O O D, e Производител, и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Отопление, климатична инсталация - строителни работи, и Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Седалището му е в/ъв Sofia, България.

  4. COMFORT CL E O O D

    България

    Предприятието COMFORT CL E O O D, e Търговец на едро, и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Отопление, климатична инсталация - строителни работи, и Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Седалището му е в/ъв Sofia, България.

  5. RADIELI O O D

    България

  1. KVANT NP EOOD

    България