• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • хранeнe - внос-износ

Резултати за

Хранeнe - внос-износ - Производител - България

БългарияПроизводител
  1. BREVIS LTD

    България

    Бревис ООД е семейна компания с повече от 25 години на пазара, преработка и отглеждане на селскостопански продукти за консумация от човека! Ние се грижим за нашия продукт от самото начало, имаме фермерска верига в цялата страна и нашият агрономен екип контролира всички наши фермери от засаждане, торене и прибиране до съхранение на цялата реколта! Brevis разполага със складове и силози за над 150 000 тона сурови продукти и за над 5 000 тона крайни продукти! Нашето портфолио от продукти е основно със: Слънчогледова черупка - кръгъл тип тип Дакота с размери 18/64; 20/64; 22/64; 24/64 - LT тип като Jumbo 10 и Jumbo 8 - Дълъг тип като Jaguar XL, 363 и 361 - Черен тип като Jumbo Черно и черно слънчогледово семе предимно за Балканите, тъй като консумираме повече черни черупки, отколкото раирани слънчогледови ядки в черупка - Пекарски клас - Конфекционен клас с броя на 450 + - 10% за ОЗ - Конфекционен премиум с брой от 390 + - 10% за ОЗ Тиквени семки - Lady Nail / български тип / размери 5, 5-7; 6+ и 7+ - украински тип размери 9+; 10+; 11+ и 12+ Макови семена - Синя конфекция Макови семена Птичи храни - Слънчогледова черупка като Iregi или Badjer - Слънчогледови ядки Чипс и хлебни изделия Ние сме добре познати на световния пазар с нашите слънчогледови ядки, тиквени семки и слънчогледови черупки и това ще бъде удоволствие, ако можем да намерим начин да започнем да си сътрудничим в близко бъдеще!

  2. UNI EXPORT IMPORT LTD.

    България

    Предприятието UNI EXPORT IMPORT LTD., e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Sofia, България.

  3. MEGA-FRUT LTD.

    България

    Предприятието MEGA-FRUT LTD., e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на walnut, и Walnut kernel. Седалището му е в/ъв Salmanovo, България.

  4. CHERRIES LINE GROUP

    България

    Предприятието CHERRIES LINE GROUP, e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на cherries. Седалището му е в/ъв Kyustendil, България.

  5. FITOTEK TRADDE BG

    България

    Предприятието FITOTEK TRADDE BG, e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на butterfly nuts, и walnut. Седалището му е в/ъв Veliko Trnovo, България.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. EKOFRUT 2006 LTD

    България

    Предприятието EKOFRUT 2006 LTD, e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на fresh mushroom, и frozen mushroom. Седалището му е в/ъв Montana, България.

  2. NOVIRA LTD

    България

    Предприятието NOVIRA LTD, e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Sofia, България.

  3. HUNKAR LTD

    България

    Предприятието HUNKAR LTD, e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Veliko Tarnovo, България.

  4. MATEX- TARTUFI

    България

    Предприятието MATEX- TARTUFI, e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на truffles, и mushrooms. Седалището му е в/ъв Schumen, България.

  5. TUNEX O O D

    България

  1. BULGAREX O O D

    България

  2. GLOBAL TRADE NET E O O D

    България

    Предприятието GLOBAL TRADE NET E O O D, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - електрическа и електронна техника. Освен това развива дейност и в сферата на Електроника - внос-износ, и Електроника - внос-износ. Седалището му е в/ъв Sofia, България.

  1. IAMA GROUP LTD

    България

    Предприятието IAMA GROUP LTD, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Международен търговски пътен транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Комисионери по транзитни бързоразвалящи се продукти, Земеделие - внос-износ, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, international transport, Комисионери по транзитни бързоразвалящи се продукти, Земеделие - внос-износ, и Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Petrich, България.