• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • врати-хармоника- домашни

Резултати за

Врати-хармоника- домашни - Разпространител - България

БългарияРазпространител
  1. PAT ENGINEERING E OOD

    България

    Предприятието PAT ENGINEERING E OOD, e Разпространител, и работи в сферата на Домашни врати. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлени подове и подови настилки, Гаражни врати, Промишлени подове и подови настилки, и Гаражни врати. Седалището му е в/ъв Ruse, България.

  2. PORTA NOVA

    България

    Предприятието PORTA NOVA, e Разпространител, и работи в сферата на Охранителни врати, домашни. Освен това развива дейност и в сферата на Домашни врати, armoured door, doors, Домашни врати, и interior doors. Седалището му е в/ъв Plovdiv, България.

  3. STARDOOR

    България

  4. VRATI EXPRESS

    България

    Интериорни и входни врати в София на най-добри цени. Качествени и оригинални продукти за всеки.

  5. BORMAN KOMERS

    България

    Фирма Борман Комерс е дистрибутор на врати - пожароустойчиви, блиндирани и интериорни в София и цяла България на нормални цени още от 2004 година.Вътрешните врати са от Полша и са може би на ниска цена за изключително доброто качество - всички модели са фалцови, с ламинатно покритие, едновременно с това крилото е от МДФ и не може да се раздуе или изметне. Касите на вратите с с регулация и поемат зид от 7, 5 см до 36 см. За панелните апартаменти имаме решение без да се къртят старите метални каси и при това без намаляване на отвора. Блиндираните врати са турски - изключително високо качество, с високи показатели против разбиване и в същото време - с много ниска цена. Пожароустойчивите врати са придружени със сертификати за клас на огнеустойчивост 60 и 120. нашите цени за тях са от 529 лева за пълен комплект. Имаме на склад за размери от 60 до 90 на крилата и за всякакви размери на касите.За повече информация относно вратите или кухните ни - потърсете "Борман Комерс"