• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • счетоводство- ревизьори- попечители

Резултати за

Счетоводство- ревизьори- попечители

БългарияЮго-западна област
  1. NORMA DORS

    България

    Норма Дорс е счетоводна къща в град София. Екипът ни има богат практически опит в регистрацията на фирми, счетоводството и счетоводните услуги, финансовите консултации, осигуряването и животозастраховането. Счетоводна къща Норма Дорс предлага следните услуги: регистрация на фирма (регистрация на ЕООД, регистрация на ООД, регистрация на ЕТ), регистрация по ДДС (на нови фирми, както и на физически лица и фирми, които подлежат на задължителна регистрация), абонаментно счетоводно обслужване, годишно счетоводно приключване (за фирми и лица без договор за абонаментно счетоводно обслужване), управление на личен състав и работни заплати, данъчна защита, административни счетоводни услуги, животозастраховане и др.

  2. GBALANCE

    България

    Джи Баланс, услугата на Джи Ел Би България за счетоводство и данъци е изградена по амбициозен стандарт, за да организира и рационализира счетоводното отчитане и финансово управление на бизнеса на малки и средни дружества, еднолични търговци и физически лица. Предлагайки разнообразни счетоводни и административни услуги, Джи Баланс помагаме на нашите клиенти да стартират своята дейност по-успешно и да постигнат растеж. И защото не твърдим, че сме експерти по всяка тема, ние имаме широка мрежа от бизнес контакти, за да получите услугата, от която се нуждаете. В Джи Баланс вървим ръка за ръка с нашите клиенти от изграждането на решение за предприемане на икономическа активност, регистриране на новата формация в Търговския регистър и при последващото администриране на бизнеса. Ние разработваме бизнес плановете, когато е време за растеж.

  3. FIRMFINANCE

    България

    Ние сме двама счетоводители, работещи в счетоводна къща, които предлагат счетоводни и трз услуги в извънработно време. Клиентите ни разчитат на достъпните ни цени и коректното отношение. Много от въпросите, които интересуват клиентите ни са най-малко счетоводни, а такива, свързани с трудовото и осигурителното законодателство. Затова ние се стремим да следим всички новости и промени в законодателството, както и да консултираме клиентите си по всякакви казуси. Всяка новостартираща или малка фирма се нуждае от счетоводител, но избирайки нас Вие : не отделяте ресурси за работно място не отделяте средства за счетоводна и ТРЗ програма спестявате от заплата и осигуровки за счетоводител Поверявайки счетоводството си на Нас, Вие имате време да мислите за вашия бизнес. Цените на счетоводните услуги са едни от най-добрите в София !

  4. OFIS CONSULT AD OOD

    България

    ОФИС КОНСУЛТ АД ООД е създадена от бивши служители на НАП което Ви гарантира високо качество на предлаганите услуги .Услугите към които сме се насочили са в сферата на осигуряване на надежден виртуален офис за представителство на клиентите ни пред НАП и различните институции.Ние можем да организираме Ваш офис без да е необходимо да наемате подходящо помещение и да търсите квалифициран персонал, спестявайки Вашите време и средства. Нашата фирма предоставяща виртуален офис в София на организации и частни лица, предлага следния комплекс от услуги: - Предоставяне на адрес за кореспонденция и данъчен адрес пред НАП; - предоставяме телефонен номер за изпращане-приемане на факс, преадресиране на съобщения; - предоставяме пощенски и електронен адрес; - регистрация на входящи и изходящи документи, препращане на кореспонденция; - изпълнение на текущи поръчки на ръководителя.Дружеството предлага и счетоводно обслужване, данъчни консултации и правно обслужване

  5. RIA MK

    България

    Счетоводни услуги, трз услуги, данъчни и финансови консултации за нуждите на малкият и среден бизнес. - счетоводни услуги, данъчни консултации, цялостно счетоводно обслужване на фирми, физически лица, регистрирани земеделски производители. - ТРЗ и личен състав услуги. - административни услуги; Организация на счетоводната отчетност съобразно приложимите станадарти Изготвяне на индивидуален сметкоплан съобразно дейността на предприятието Обработка и класиране на счетоводните документи Изготвяна на амортизационни планове и отчитане на дълготрайните материални активи САП и ДАП Отчитане на стоково – материални запаси Изготвяне и подаване на дневници и СД по ДДС на електронен носител Изготвяне и подаване на VIES декларации Изготвяне и подаване на декларации по системата ИНТРАСТАТ

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. MV ACCOUNTING

    България

    Обработка на счетоводни документи, Изготвяне на счетоводна политика, Изготвяне на справки и представянето им пред НАП, НОИ както и други държавни институции, Годишно счетоводно приключване, Изготвяне на Счетоводен баланс, Отчет за приходи и разходи, Отчет за паричен поток, Подаване на декларации и информация по електронен път, Изготвяне на банкови документи за разплащане с НАП, Подаване на информацията за сключени трудови договори по електронен път, Обработка на ТРЗ и осигуровки, данъчни услуги, Регистрация на фирми по ЗДДС, Изготвяне на Справки-декларации по ЗДДС, Подаване на Справки-декларации по ЗДДС по електронен път, Представляване на фирмата при ревизии и одити, Изготвяне на необходимите документи при данъчна ревизия, Данъчни консултации, Регистрация на фирми, Финансови услуги, Изготвяне на бизнес план, Представителство при кандидатстване за финансиране ( заем, кредит), Оценка на компании, Изготвяне на прогнозни отчети за целите на управлението.

  2. 3VSOLUTIONS

    България

    Философията на консултантска кантора „3ВСълюшънс"се състои в това да дадем решение на всеки проблем и тъй като сме уникални предоставяме наистина персонализирани решения, а не общи съвети за нашите клиенти.Каним ви да разгледате нашия сайт, за да получите представа за нашата дейност, опит и култура, посветени на работната етика, както и способността да обслужваме клиенти

  3. VEZNI 992- VALENTINA VELKOVA

    България

    ЕТ"Везни 992-Валентина Велкова" извършва на местни и чуждестранни физически и юридически лица : 1. Счетоводни услуги и данъчни консултации ; 2. Регистрация на фирми и промени в обстоятелствата; 3. Търговско посредничество и представителство.

  4. FINANCE GRID

    България

  5. BG ACCOUNTING 2020 LTD.

    България

    Предприятието BG ACCOUNTING 2020 LTD., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Счетоводство, ревизьори, попечители. Освен това развива дейност и в сферата на accounting and financial planning, и payroll and service record keeping. Седалището му е в/ъв Sofia, България.

  1. ACCOUNTING SERVICES BULGARIA

    България

    Предприятието ACCOUNTING SERVICES BULGARIA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Счетоводство, ревизьори, попечители. Седалището му е в/ъв Sofia, България.

  2. EUROBALANCE

    България

    Предприятието EUROBALANCE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Счетоводство, ревизьори, попечители. Освен това развива дейност и в сферата на accounting and financial planning, accountants, и bookkeeping. Седалището му е в/ъв Sofia, България.

  1. IDNC SL SERVICIOS DE CONTABILIDAD Y GESTORIA

    България

    Предприятието IDNC SL SERVICIOS DE CONTABILIDAD Y GESTORIA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Счетоводство, ревизьори, попечители. Освен това развива дейност и в сферата на International fiscal assistance. Седалището му е в/ъв Sofia, България.

  2. BRAIN STORM CONSULT GROUP

    България

    Предприятието BRAIN STORM CONSULT GROUP, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Счетоводство, ревизьори, попечители. Освен това развива дейност и в сферата на legal consultancy, и Tax consultancy. Седалището му е в/ъв Sofia, България.

  3. TED CONSULTING ACCOUNTING & FINANCIAL SERVICES

    България

    Предприятието TED CONSULTING ACCOUNTING & FINANCIAL SERVICES, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Счетоводство, ревизьори, попечители. Седалището му е в/ъв Sofia, България.

  4. PIITIS AND PARTNERS EOOD

    България

    Предприятието PIITIS AND PARTNERS EOOD, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Счетоводство, ревизьори, попечители. Освен това развива дейност и в сферата на accounting for professionals, international tax planning, и payroll processing. Седалището му е в/ъв Petrich, България.

  5. PETRICH CONSULTING LTD.

    България

    Предприятието PETRICH CONSULTING LTD., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Счетоводство, ревизьори, попечители. Освен това развива дейност и в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Company registration, taxation advice service, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, и accounting consulting. Седалището му е в/ъв Petrich, България.

  6. SB ACCOUNTING & CONSULTING

    България

    Предприятието SB ACCOUNTING & CONSULTING, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Счетоводство, ревизьори, попечители. Седалището му е в/ъв Sofia, България.

  7. JONGEN JOGEN & KOSTOV ACCOUNTANCY

    България

    Предприятието JONGEN JOGEN & KOSTOV ACCOUNTANCY, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Счетоводство, ревизьори, попечители. Седалището му е в/ъв Sofia, България.

  8. ACCOUNTING DEMETRA SOFIA

    България

    Предприятието ACCOUNTING DEMETRA SOFIA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Счетоводство, ревизьори, попечители. Седалището му е в/ъв Sofia, България.

  1. KB ACCOUNTING BULGARIA

    България

    Предприятието KB ACCOUNTING BULGARIA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Счетоводство, ревизьори, попечители. Седалището му е в/ъв Sofia, България.