• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • текстил - внос-износ

Резултати за

Текстил - внос-износ

БългарияЮго-западна областТърговец на едро
  1. BRILLIANT HOME LTD

    България

    Предприятието BRILLIANT HOME LTD, e Търговец на едро, и работи в сферата на Текстил - внос-износ. Седалището му е в/ъв Petrich, България.

  2. HRS COLLECTIONS

    България

    ХРС Колекшънс е марка, създадена преди почти 10 години от ХРС Инвест. Ние предлагаме подбрани и тествани текстилни консумативи за професионалисти - различни видове спално бельо, олекотени завивки, възглавници, одеала, протектори за матраци, шалтета, хавлиени кърпи, халати, покривки за маса, салфетки, хангали, дарперии, тишлайфери, шалтета за столове. С други думи, цялостно текстилно обзавеждане за хотели, ресторанти и СПА центрове. Ние сме вносител на испански текстил и сами конфекционираме покривките и салфетки за маса. Като обръщаме внимание и на най-малките детайли, шием по наш, уникален начин. Нашата цел е да създадем комфорт за Вашите гости и посетители. Нашата същност е домашен уют! Искаме да предложим на пазара по-различни изделия, за да задоволим изискванията на клиенти, които истински държат на текстилните продукти около себе си. Чрез добри цени, доказано качество и коректно обслужване, да създадем дългосрочни партньорства! Ценности: Спазване на етични норми в бизнеса.

  3. AVI TRADE LTD.

    България

    Продажби на дребно , едро и онлайн на спортни обувки и облекла на водещи марки - ADIDAS, NIKE, PUMA , NEW BALANCE , UNDER ARMOUR

  4. K&K ELECTRONICS OOD

    България

  5. ALHIMIKA BULGARIA EOOD

    България

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. SHELL GAS BULGARIA A D

    България

  2. PETROL AD

    България

    Предприятието PETROL AD, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ на енергия и суровини. Освен това развива дейност и в сферата на Гаражи и сервизи - техника и инсталации, Внос-износ на нефт, Гаражи и сервизи - техника и инсталации, и Внос-износ на нефт. Седалището му е в/ъв Sofia, България.

  3. KID,AS LTD

    България

    Предприятието KID,AS LTD, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Внос на какао и банани от Еквадор. Седалището му е в/ъв Sandanski, България.

  4. METRO CASH AND CARRY BULGARIA E O O D

    България

    Предприятието METRO CASH AND CARRY BULGARIA E O O D, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, Електродомакински уреди - големи уреди, Хранeнe - внос-износ, и Електродомакински уреди - големи уреди. Седалището му е в/ъв Sofia, България.

  5. IAMA GROUP LTD

    България

    Предприятието IAMA GROUP LTD, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Международен търговски пътен транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Комисионери по транзитни бързоразвалящи се продукти, Земеделие - внос-износ, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, international transport, Комисионери по транзитни бързоразвалящи се продукти, Земеделие - внос-износ, и Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Petrich, България.

  1. CONTILINKS - TRADE AND DISTRIBUTION OF CHEMICALS O O D

    България

  2. BRENNTAG BULGARIA O O D

    България

    Предприятието BRENNTAG BULGARIA O O D, e Търговец на едро, и работи в сферата на Козметични средства. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Химия - внос-износ, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, и Химия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Sofia, България.

  1. SIEMENS E.O.O.D.

    България

    Предприятието SIEMENS E.O.O.D., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - електрическа и електронна техника. Освен това развива дейност и в сферата на Електродомакински уреди - внос-износ, и Електродомакински уреди - внос-износ. Седалището му е в/ъв Sofia, България.

  2. MARVENA O O D

    България

    Предприятието MARVENA O O D, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ на точноизмервателни инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ на медицинска хирургична техника, и Внос-износ на медицинска хирургична техника. Седалището му е в/ъв Sofia, България.

  3. RSR EOOD

    България

    Предприятието RSR EOOD, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ на точноизмервателни инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ на медицинска хирургична техника, и Внос-износ на медицинска хирургична техника. Седалището му е в/ъв Sofia, България.

  4. SOFBIOLIFE O O D

    България

  5. SMART - CO E O O D

    България

    Предприятието SMART - CO E O O D, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ на точноизмервателни инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ на медицинска хирургична техника, и Внос-износ на медицинска хирургична техника. Седалището му е в/ъв Sofia, България.

  6. ZORA M M S OOD

    България

    Предприятието ZORA M M S OOD, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - електрическа и електронна техника. Освен това развива дейност и в сферата на Електродомакински уреди - внос-износ, Аудио и видео - професионална техника, Електродомакински уреди - внос-износ, и Аудио и видео - професионална техника. Седалището му е в/ъв Sofia, България.