• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • вагони - вътрешно оборудване

Резултати за

Вагони - вътрешно оборудване - Внос износ

 1. BERTAZZONI LUCA S.R.L.

  Италия

  Предприятието BERTAZZONI LUCA S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Вагони - вътрешно оборудване. Освен това развива дейност и в сферата на Автомобили, silencer repairs, car spare parts, Автомобили, и silencers. Седалището му е в/ъв Novellara, Италия.

 2. INNDES SRL

  Италия

  Предприятието INNDES SRL, e Производител, и работи в сферата на Вагони - вътрешно оборудване. Седалището му е в/ъв Tezze Sul Brenta, Италия.

 3. DNEPROVAGONMASH

  Украйна

  Предприятието DNEPROVAGONMASH, e Производител, и работи в сферата на Вагони - вътрешно оборудване. Освен това развива дейност и в сферата на cargo wagons. Седалището му е в/ъв Dneprodzerzhinsk, Украйна.

 4. BRYANSK PLANT OF DRAFT GEARS

  Русия

  Предприятието BRYANSK PLANT OF DRAFT GEARS, e Производител, и работи в сферата на Железопътен подвижен състав и оборудване. Освен това развива дейност и в сферата на Превозни средства - услуги, Вагони - вътрешно оборудване, Амортисьори за превозни средства, Приспособления за прикачване на ремаркета, Превозни средства - услуги, Вагони - вътрешно оборудване, Амортисьори за превозни средства, и Приспособления за прикачване на ремаркета. Седалището му е в/ъв Bryansk, Русия.

 5. RAILWAY WINDOWS

  Италия

  Предприятието RAILWAY WINDOWS, e Производител, и работи в сферата на Вагони - вътрешно оборудване. Седалището му е в/ъв Nola, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. KAYKAC MAKINE SAN. TIC. LTD. STI.

  Турция

  Предприятието KAYKAC MAKINE SAN. TIC. LTD. STI., e Производител, и работи в сферата на Локомотиви - техника и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Вагони - вътрешно оборудване, locomotives, Rail vehicles - materials and equipment, Вагони - вътрешно оборудване, и Machined parts. Седалището му е в/ъв Adana, Турция.

 2. OEM TECHNOLOGY SOLUTIONS

  Австралия

  Предприятието OEM TECHNOLOGY SOLUTIONS, e Производител, и работи в сферата на Вагони - вътрешно оборудване. Освен това развива дейност и в сферата на plc control systems for manufacturing industry, и electrical engineering design. Седалището му е в/ъв Sydney, Австралия.

 3. RM SYSTEM GMBH

  Германия

  Предприятието RM SYSTEM GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Вагони - вътрешно оборудване. Седалището му е в/ъв Kehl, Германия.

 4. SI.GI.FER.

  Италия

  Предприятието SI.GI.FER., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Железопътен подвижен състав и оборудване. Освен това развива дейност и в сферата на Вагони - вътрешно оборудване, Метро - техника и съоръжения, Вагони - вътрешно оборудване, и Метро - техника и съоръжения. Седалището му е в/ъв Vinzaglio, Италия.

 5. CENEDESE S.P.A.

  Италия

  Предприятието CENEDESE S.P.A., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Железопътен подвижен състав и оборудване. Освен това развива дейност и в сферата на Вагони - вътрешно оборудване, Метро - техника и съоръжения, Вагони - вътрешно оборудване, и Метро - техника и съоръжения. Седалището му е в/ъв Silea, Италия.

 1. CENEDESE S.P.A.

  Италия

  Предприятието CENEDESE S.P.A., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Железопътен подвижен състав и оборудване. Освен това развива дейност и в сферата на Вагони - вътрешно оборудване, Метро - техника и съоръжения, Вагони - вътрешно оборудване, и Метро - техника и съоръжения. Седалището му е в/ъв SILEA, Италия.

 2. DONELLI DI.MA.F. S.P.A.

  Италия

  Предприятието DONELLI DI.MA.F. S.P.A., e Производител, и работи в сферата на Железопътен подвижен състав и оборудване. Освен това развива дейност и в сферата на Вагони - вътрешно оборудване, Метро - техника и съоръжения, Вагони - вътрешно оборудване, и Метро - техника и съоръжения. Седалището му е в/ъв Poviglio, Италия.

 1. ANSALDOBREDA S.P.A.

  Италия

  Предприятието ANSALDOBREDA S.P.A., e Производител, и работи в сферата на Железопътен подвижен състав и оборудване. Освен това развива дейност и в сферата на Вагони - вътрешно оборудване, Метро - техника и съоръжения, Вагони - вътрешно оборудване, и Метро - техника и съоръжения. Седалището му е в/ъв Napoli, Италия.

 2. PLASSER ITALIANA S.R.L.

  Италия

  Предприятието PLASSER ITALIANA S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Железопътен подвижен състав и оборудване. Освен това развива дейност и в сферата на Вагони - вътрешно оборудване, Метро - техника и съоръжения, Вагони - вътрешно оборудване, и Метро - техника и съоръжения. Седалището му е в/ъв Velletri, Италия.

 3. VALENTE S.P.A.

  Италия

  Предприятието VALENTE S.P.A., e Производител, и работи в сферата на Железопътен подвижен състав и оборудване. Освен това развива дейност и в сферата на Феросплави, Вагони - вътрешно оборудване, Феросплави, и Вагони - вътрешно оборудване. Седалището му е в/ъв Lainate, Италия.

 4. PRODUCTION UNION URALVAGONZAVOD NAMED AFTER DZERZHINSKI STATE UNITARY ENTERPRISE

  Русия

  Предприятието PRODUCTION UNION URALVAGONZAVOD NAMED AFTER DZERZHINSKI STATE UNITARY ENTERPRISE, e Производител, и работи в сферата на Железопътен подвижен състав и оборудване. Освен това развива дейност и в сферата на Вагони - вътрешно оборудване, Котелно производство, Вагони - вътрешно оборудване, и Котелно производство. Седалището му е в/ъв Sverdlovskaya Oblast, Русия.

 5. BONOLA & DOTTI S.R.L.

  Италия

  Предприятието BONOLA & DOTTI S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Железопътен подвижен състав и оборудване. Освен това развива дейност и в сферата на Вагони - вътрешно оборудване, Метро - техника и съоръжения, Вагони - вътрешно оборудване, и Метро - техника и съоръжения. Седалището му е в/ъв Milano, Италия.

 6. SUPERUTENSILI S.R.L.

  Италия

  Предприятието SUPERUTENSILI S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Железопътен подвижен състав и оборудване. Освен това развива дейност и в сферата на Вагони - вътрешно оборудване, Метро - техника и съоръжения, Вагони - вътрешно оборудване, и Метро - техника и съоръжения. Седалището му е в/ъв Firenze, Италия.

 7. SERVIZI FERROVIARI INTEGRATI S.R.L.

  Италия

  Предприятието SERVIZI FERROVIARI INTEGRATI S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Железопътен подвижен състав и оборудване. Освен това развива дейност и в сферата на Вагони - вътрешно оборудване, Метро - техника и съоръжения, Вагони - вътрешно оборудване, и Метро - техника и съоръжения. Седалището му е в/ъв Ravenna, Италия.

 8. FERROVIE DEL GARGANO LAVORI FERROVIARI E CIVILI SRL

  Италия

  Предприятието FERROVIE DEL GARGANO LAVORI FERROVIARI E CIVILI SRL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Железопътен подвижен състав и оборудване. Освен това развива дейност и в сферата на Вагони - вътрешно оборудване, Метро - техника и съоръжения, Вагони - вътрешно оборудване, и Метро - техника и съоръжения. Седалището му е в/ъв Bari, Италия.

 1. G. TIM - CO. VASUTI JARMUMUSZAKI SZOLGALTATO ES KERESKEDELMI KORLATOLT FELELOSSEGU TARSASAG

  Унгария

  Предприятието G. TIM - CO. VASUTI JARMUMUSZAKI SZOLGALTATO ES KERESKEDELMI KORLATOLT FELELOSSEGU TARSASAG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Железопътен подвижен състав и оборудване. Освен това развива дейност и в сферата на Вагони - вътрешно оборудване, и Вагони - вътрешно оборудване. Седалището му е в/ъв Budapest, Унгария.

 2. F.I.S.A. S.R.L.

  Италия

  Предприятието F.I.S.A. S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Железопътен подвижен състав и оборудване. Освен това развива дейност и в сферата на Вагони - вътрешно оборудване, Метро - техника и съоръжения, Вагони - вътрешно оборудване, и Метро - техника и съоръжения. Седалището му е в/ъв Osoppo, Италия.

 3. KNORR-BREMSE GMBH, DIVISION IFE AUTOMATIC DOOR SYSTEMS

  Австрия

  Предприятието KNORR-BREMSE GMBH, DIVISION IFE AUTOMATIC DOOR SYSTEMS, e Производител, и работи в сферата на Вагони - вътрешно оборудване. Седалището му е в/ъв Kematen/ybbs, Австрия.

 4. ABH (ATELIERS DE BASSE HAM)

  Франция

  Предприятието ABH (ATELIERS DE BASSE HAM), e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Вагони - вътрешно оборудване. Седалището му е в/ъв Basse Ham, Франция.

 5. GIDAFER S.R.L.

  Италия

  Предприятието GIDAFER S.R.L., и работи в сферата на Железопътен подвижен състав и оборудване. Освен това развива дейност и в сферата на Вагони - вътрешно оборудване, Метро - техника и съоръжения, Вагони - вътрешно оборудване, и Метро - техника и съоръжения. Седалището му е в/ъв Palermo, Италия.

 6. ZAKLAD WIELOBRANZOWY BUSTER S C

  Полша

  Предприятието ZAKLAD WIELOBRANZOWY BUSTER S C, e Производител, и работи в сферата на Вагони - вътрешно оборудване. Освен това развива дейност и в сферата на Трамваи - техника и съоръжения, и Трамваи - техника и съоръжения. Седалището му е в/ъв Inowroclaw, Полша.

 7. DIPSA TECHNES S.R.L.

  Италия

  Предприятието DIPSA TECHNES S.R.L., e Подизпълнител, и работи в сферата на Железопътен подвижен състав и оборудване. Освен това развива дейност и в сферата на Вагони - вътрешно оборудване, Метро - техника и съоръжения, Вагони - вътрешно оборудване, и Метро - техника и съоръжения. Седалището му е в/ъв Castel Maggiore, Италия.

 8. ROMARC

  Румъния

  Предприятието ROMARC, e Търговец на едро, и работи в сферата на Железопътен подвижен състав и оборудване. Освен това развива дейност и в сферата на Вагони - вътрешно оборудване, и Вагони - вътрешно оборудване. Седалището му е в/ъв Bucuresti, Румъния.

 9. HEINRICH WILHELM WAGGONBAU- UND VERTRIEBS- GMBH & CO KG

  Германия

  Предприятието HEINRICH WILHELM WAGGONBAU- UND VERTRIEBS- GMBH & CO KG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Железопътен подвижен състав и оборудване. Освен това развива дейност и в сферата на Вагони - вътрешно оборудване, и Вагони - вътрешно оборудване. Седалището му е в/ъв Recklinghausen, Германия.

 10. PONY AUTO TREND S.R.O.

  Чехия

  Предприятието PONY AUTO TREND S.R.O., e Производител, и работи в сферата на Железопътен подвижен състав и оборудване. Освен това развива дейност и в сферата на Вагони - вътрешно оборудване, и Вагони - вътрешно оборудване. Седалището му е в/ъв Brno-Jih, Чехия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Вагони - вътрешно оборудване - Внос износ

Брой резултати

2863 Фирми