• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • вериги - пластмасови материи

Резултати за

Вериги - пластмасови материи - Внос износ

 1. ITALSTAMPI

  Италия

  Verified by europages badge

  ITALSTAMPI has, since 1981, been designing and manufacturing dies, moulding plastic materials and stamping small metal pieces. Its modern premises cover a 9, 000m² surface area, 5, 000 m² of which is covered. The indepth knowledge, professionalism, production automation, rapid response to client requirements are the company's key components of success that have enabled it to maintain constant growth over the years.

 2. THENAR SRL

  Италия

  Verified by europages badge

  Предприятието THENAR SRL, e Производител, и работи в сферата на Вериги - пластмасови материи. Освен това развива дейност и в сферата на Фиксиращи елементи, метална кинкалерия, indexed handle, knobs, plastic knobs, Фиксиращи елементи, метална кинкалерия, clamp levers, fastening articles, handles, и pressure foot. Седалището му е в/ъв Correggio, Италия.

 3. GELBER GMBH

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието GELBER GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Вериги - пластмасови материи. Седалището му е в/ъв Burbach, Германия.

 4. O.C.S.A. SRL

  Италия

  Verified by europages badge

  Предприятието O.C.S.A. SRL, e Производител, и работи в сферата на Вериги - пластмасови материи. Седалището му е в/ъв Senago, Италия.

 5. PÖTZ & SAND GMBH & CO KG

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието PÖTZ & SAND GMBH & CO KG, e Производител, и работи в сферата на Кабели - аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Вериги - пластмасови материи, Вериги - аксесоари, Телени пружини, Вериги - пластмасови материи, Вериги - аксесоари, bent wire parts, Stainless wire ropes, Compression springs, и Link chains. Седалището му е в/ъв Monheim, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. HABASIT GMBH

  Австрия

  Предприятието HABASIT GMBH, e Производител, и работи в сферата на Вериги - пластмасови материи. Седалището му е в/ъв Wien, Австрия.

 2. DÖRNER & HELMER GMBH

  Германия

  Предприятието DÖRNER & HELMER GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Вериги - пластмасови материи. Седалището му е в/ъв Urmitz, Германия.

 3. MEISTER & CIE AG HASLE-RÜEGSAU

  Швейцария

  Предприятието MEISTER & CIE AG HASLE-RÜEGSAU, e Търговец на едро, и работи в сферата на Вериги - пластмасови материи. Седалището му е в/ъв Hasle-Rüegsau, Швейцария.

 4. MURRPLASTIK AG

  Швейцария

  Предприятието MURRPLASTIK AG, e Производител, и работи в сферата на Вериги - пластмасови материи. Седалището му е в/ъв Willisdorf, Швейцария.

 5. HELVOET

  Белгия

  Предприятието HELVOET, e Производител, и работи в сферата на Вериги. Освен това развива дейност и в сферата на Вериги - пластмасови материи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Вериги - пластмасови материи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, car spare parts, и Plastic components. Седалището му е в/ъв Lommel, Белгия.

 1. EREDI DI COLOMBO LUIGI SNC

  Италия

  Предприятието EREDI DI COLOMBO LUIGI SNC, e Подизпълнител, и работи в сферата на Вериги - пластмасови материи. Освен това развива дейност и в сферата на Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, pressure moulding, injection moulding, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, и moulding of plastic materials. Седалището му е в/ъв Carate Brianza, Италия.

 2. RÖTTGERS KETTEN GMBH & CO. KG

  Германия

  Предприятието RÖTTGERS KETTEN GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Вериги - желязо и стомана. Освен това развива дейност и в сферата на Транспортиращи вериги, Вериги, Вериги - пластмасови материи, Транспортиращи вериги, Вериги, Вериги - пластмасови материи, и mechanical chain transporters for handling merchandise. Седалището му е в/ъв Iserlohn, Германия.

 1. ACCADIPLAST SRL

  Италия

  Предприятието ACCADIPLAST SRL, и работи в сферата на Вериги - пластмасови материи. Освен това развива дейност и в сферата на Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Армирани пластмаси - изливане, plastic material processing, plastic moulding, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, и Армирани пластмаси - изливане. Седалището му е в/ъв Bassano del Grappa (VI), Италия.

 2. CASA DELLA CATENA DI TAMBURINI FABRIZIO

  Италия

  Предприятието CASA DELLA CATENA DI TAMBURINI FABRIZIO, и работи в сферата на Вериги - пластмасови материи. Освен това развива дейност и в сферата на Вериги - аксесоари, Вериги, Вериги - желязо и стомана, Специални вериги по схеми, Вериги - аксесоари, Вериги, Вериги - желязо и стомана, и Специални вериги по схеми. Седалището му е в/ъв Cadriano Di Granarolo (Bo), Италия.

 3. FHP VILEDA

  Белгия

  Предприятието FHP VILEDA, e Производител, и работи в сферата на Вериги. Освен това развива дейност и в сферата на Вериги - пластмасови материи, Почистване и поддръжка - принадлежности, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Вериги - пластмасови материи, Почистване и поддръжка - принадлежности, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, и Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия. Седалището му е в/ъв Verviers, Белгия.

 4. RAINER STÖRMER QUALITÄTS-GUMMIBAND-BAGGERKETTEN

  Германия

  Предприятието RAINER STÖRMER QUALITÄTS-GUMMIBAND-BAGGERKETTEN, e Производител, и работи в сферата на Вериги - пластмасови материи. Освен това развива дейност и в сферата на Колела и колелца, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Колела и колелца, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни машини, и Строителни обекти - оборудване. Седалището му е в/ъв Kreuztal, Германия.

 5. DINAMIC BENELUX

  Белгия

  Предприятието DINAMIC BENELUX, e Производител, и работи в сферата на Вериги - пластмасови материи. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - опаковки, Пластмаси - опаковки, и food packaging. Седалището му е в/ъв Aalst, Белгия.

 6. MACCHI PLAST S.R.L.

  Италия

  Предприятието MACCHI PLAST S.R.L., e Подизпълнител, и работи в сферата на Формоване на пластмаси. Освен това развива дейност и в сферата на Вериги - пластмасови материи, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Вериги - пластмасови материи, и Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса. Седалището му е в/ъв Locate Varesino, Италия.

 7. GLOBAL TRACK WAREHOUSE EUROPE GMBH

  Германия

  Предприятието GLOBAL TRACK WAREHOUSE EUROPE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Вериги - пластмасови материи. Освен това развива дейност и в сферата на rubber chains, и spare parts. Седалището му е в/ъв Düsseldorf, Германия.

 8. MONIBA S.A.S.

  Италия

  Предприятието MONIBA S.A.S., e Търговец на дребно, и работи в сферата на Информатика - артикули и принадлежности. Освен това развива дейност и в сферата на Офис - материали и пособия, Вериги - пластмасови материи, Офис - материали и пособия, и Вериги - пластмасови материи. Седалището му е в/ъв Castell'umberto, Италия.

 1. NOVAPLAST

  Италия

  Предприятието NOVAPLAST, e Подизпълнител, и работи в сферата на Формоване на пластмаси. Освен това развива дейност и в сферата на Вериги - пластмасови материи, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Вериги - пластмасови материи, и Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса. Седалището му е в/ъв Collegno, Италия.

 2. STEELFORM

  Италия

  Предприятието STEELFORM, e Производител, и работи в сферата на Вериги - пластмасови материи. Освен това развива дейност и в сферата на Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Армирани пластмаси - изливане, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, и Армирани пластмаси - изливане. Седалището му е в/ъв Costabissara, Италия.

 3. SPAL AUTOMOTIVE S.R.L.

  Италия

  Предприятието SPAL AUTOMOTIVE S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Формоване на пластмаси. Освен това развива дейност и в сферата на Вериги - пластмасови материи, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Вериги - пластмасови материи, и Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса. Седалището му е в/ъв Correggio, Италия.

 4. BONOMETTI ANGELO

  Италия

  Предприятието BONOMETTI ANGELO, и работи в сферата на Формоване на пластмаси. Освен това развива дейност и в сферата на Вериги - пластмасови материи, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Вериги - пластмасови материи, и Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса. Седалището му е в/ъв Castegnato, Италия.

 5. FESP

  Италия

  Предприятието FESP, e Производител, и работи в сферата на Форми за пластмасови материи и каучук. Освен това развива дейност и в сферата на Форми за леене под налягане, Вериги - пластмасови материи, Форми за леене под налягане, и Вериги - пластмасови материи. Седалището му е в/ъв Sandrigo, Италия.

 6. GUATTA ANDREA S.R.L.

  Италия

  Предприятието GUATTA ANDREA S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Формоване на пластмаси. Освен това развива дейност и в сферата на Вериги - пластмасови материи, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Вериги - пластмасови материи, и Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса. Седалището му е в/ъв Roe' Volciano, Италия.

 7. NUOVASAIMPA S.R.L.

  Италия

  Предприятието NUOVASAIMPA S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Формоване на пластмаси. Освен това развива дейност и в сферата на Вериги - пластмасови материи, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Вериги - пластмасови материи, и Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса. Седалището му е в/ъв Borgo Chiese, Италия.

 8. F.LLI MANDELLI S.R.L.

  Италия

  Предприятието F.LLI MANDELLI S.R.L., e Подизпълнител, и работи в сферата на Формоване на пластмаси. Освен това развива дейност и в сферата на Вериги - пластмасови материи, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Вериги - пластмасови материи, и Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса. Седалището му е в/ъв Inzago, Италия.

 9. IN.FOR. S.R.L.

  Италия

  Предприятието IN.FOR. S.R.L., и работи в сферата на Вериги - пластмасови материи. Освен това развива дейност и в сферата на Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Армирани пластмаси - изливане, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, и Армирани пластмаси - изливане. Седалището му е в/ъв San Martino Di Lupari, Италия.

 10. PLASTICOLOR S.R.L.

  Италия

  Предприятието PLASTICOLOR S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Формоване на пластмаси. Освен това развива дейност и в сферата на Вериги - пластмасови материи, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Вериги - пластмасови материи, и Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса. Седалището му е в/ъв Signa, Италия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Вериги - пластмасови материи - Внос износ

Брой резултати

7018 Фирми