• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • вина - ферментация в бутилкa- традиционен метод

Резултати за

Вина - ферментация в бутилкa- традиционен метод - Внос износ

  1. HÄNNSL AM ORT - WEINGUT

    Италия

    Verified by europages badge

    Предприятието HÄNNSL AM ORT - WEINGUT, e Разпространител, и работи в сферата на Вина. Освен това развива дейност и в сферата на Вина - ферментация в бутилкa, традиционен метод, Вина - Трентино-Алто Адидже, wines, South Tyrol wine, sparkling wines, Вина - ферментация в бутилкa, традиционен метод, trentino alto adige wines, production of wines, и Вина - Трентино-Алто Адидже. Седалището му е в/ъв Lana, Италия.

  2. MANOIR DE VALETTE

    Франция

    Verified by europages badge

    Предприятието MANOIR DE VALETTE, e Производител, и работи в сферата на Автокаравани. Освен това развива дейност и в сферата на Напитки - внос-износ, Вина - ферментация в бутилкa, традиционен метод, Алкохолни и спиртни напитки, Напитки - внос-износ, Вина - ферментация в бутилкa, традиционен метод, и Алкохолни и спиртни напитки. Седалището му е в/ъв Mazion, Франция.

  3. NOVA CATERING

    България

    „НОВА Кетъринг”, перфектна цялостна организация на Вашите официални коктейли, прекрасни лични празници и стилни корпоративни партита Скъпи клиенти, гости и приятели, добре дошли в ”НОВА Кетъринг! Ползвайте услугите ни за организиране на семейни, лични и корпоративни празници, коктейли и партита. Предоставяме коктейлни бар маси под наем, бирфест пейки, кръгли маси за гостите Ви, стилни столове, различни цветове сатинирани покривки и калъфи, сцени, щендери, чадъри и шатри под наем, луксозни тънкостенни чаши, чинии, инокс шампаниери под наем, топлинни системи бен мари и друго кетъринг оборудване, необходимо за успешното Ви събитие. Нашите авангардни кулинари изготвят красиви авторски хапки, разкошни канапета, глазирани петифури, сладки френски макарони и още много разкошни хапки, бюфети, ястия и други храни. Осигуряваме аниматори, бар статуи, водещи, ди джеи, карвинг услуги с демонстрация на място. "НОВА Кетъринг" ви пожелава прекрасен празник!

  4. CA'VITTORIA

    Италия

    Предприятието CA'VITTORIA, e Производител, и работи в сферата на Вина - ферментация в бутилкa, традиционен метод. Освен това развива дейност и в сферата на Вина - Венеция, prosecco, Вина - Венеция, и wine tasting. Седалището му е в/ъв Conegliano, Италия.

  5. MINSK SPARKLING WINES FACTORY OJSC

    Беларус

    Предприятието MINSK SPARKLING WINES FACTORY OJSC, e Производител, и работи в сферата на Пенливи вина. Освен това развива дейност и в сферата на Шампанско, Вина - ферментация в бутилкa, традиционен метод, wines, Шампанско, sparkling wines, и Вина - ферментация в бутилкa, традиционен метод. Седалището му е в/ъв Minsk, Беларус.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. BOSQUEDILHOS & RAMODILHERAS LDA

    Португалия

    Предприятието BOSQUEDILHOS & RAMODILHERAS LDA, e Производител, и работи в сферата на Вина. Освен това развива дейност и в сферата на Вина - ферментация в бутилкa, традиционен метод, и Вина - ферментация в бутилкa, традиционен метод. Седалището му е в/ъв Barcarena, Португалия.

  2. CAVE DE TURCKHEIM

    Франция

    Предприятието CAVE DE TURCKHEIM, e Производител, и работи в сферата на Вина - ферментация в бутилкa, традиционен метод. Освен това развива дейност и в сферата на Вина - Франция, Вина - Елзас, Вина - Франция, Вина - Елзас, sparkling wine, и pinot grigio. Седалището му е в/ъв Turckheim, Франция.

  3. GOLD-DELIKATESSEN GMBH

    Швейцария

    Предприятието GOLD-DELIKATESSEN GMBH, и работи в сферата на Вина - ферментация в бутилкa, традиционен метод. Седалището му е в/ъв Deitingen, Швейцария.

  4. SEBASTIAAN WIJNIMPORT

    Холандия

    Предприятието SEBASTIAAN WIJNIMPORT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Вина - ферментация в бутилкa, традиционен метод. Седалището му е в/ъв Houten, Холандия.

  5. MAISON ARCA FRIN

    Франция

    Предприятието MAISON ARCA FRIN, e Производител, и работи в сферата на Вина - ферментация в бутилкa, традиционен метод. Освен това развива дейност и в сферата на wine cellar articles, и wine cellar storage fittings. Седалището му е в/ъв Saint Jacques De La Lande, Франция.

  1. SKYFALL

    Испания

    Предприятието SKYFALL, e Производител, и работи в сферата на Вина - ферментация в бутилкa, традиционен метод. Седалището му е в/ъв Sant Sadurní D'anoia, Barcelona, Испания.

  2. BRUUT CHAMPAGNE

    Холандия

    Предприятието BRUUT CHAMPAGNE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Вина - ферментация в бутилкa, традиционен метод. Освен това развива дейност и в сферата на company gift items. Седалището му е в/ъв Voorburg, Холандия.

  1. VINIREGI SRL

    Белгия

    Предприятието VINIREGI SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Вина - ферментация в бутилкa, традиционен метод. Освен това развива дейност и в сферата на rapid response plumbing service. Седалището му е в/ъв Auderghem, Белгия.

  2. SIMEB

    Франция

    Предприятието SIMEB, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Вина - ферментация в бутилкa, традиционен метод. Седалището му е в/ъв BEZIERS Cedex, Франция.

  3. LES VIGNERONS DE GRANET SCA

    Франция

    Предприятието LES VIGNERONS DE GRANET SCA, и работи в сферата на Вина - ферментация в бутилкa, традиционен метод. Освен това развива дейност и в сферата на Винарски каци, Винарство - машини, техника и инсталации, Винарски каци, и Винарство - машини, техника и инсталации. Седалището му е в/ъв Aix En Provence, Франция.

  4. SOC. COOP. VINICOLE CL. DE LA CHAPELLE

    Франция

    Предприятието SOC. COOP. VINICOLE CL. DE LA CHAPELLE, и работи в сферата на Вина - ферментация в бутилкa, традиционен метод. Освен това развива дейност и в сферата на Винарски каци, Винарство - машини, техника и инсталации, Винарски каци, и Винарство - машини, техника и инсталации. Седалището му е в/ъв Villedommange, Франция.

  5. CAVE DE BISSEY

    Франция

    Предприятието CAVE DE BISSEY, и работи в сферата на Вина - ферментация в бутилкa, традиционен метод. Освен това развива дейност и в сферата на Винарски каци, Винарство - машини, техника и инсталации, Винарски каци, и Винарство - машини, техника и инсталации. Седалището му е в/ъв Bissey Sous Cruchaud, Франция.

  6. CAVE COOPER DE BARJAC

    Франция

    Предприятието CAVE COOPER DE BARJAC, и работи в сферата на Вина - ферментация в бутилкa, традиционен метод. Освен това развива дейност и в сферата на Винарски каци, Винарство - машини, техника и инсталации, Винарски каци, и Винарство - машини, техника и инсталации. Седалището му е в/ъв Barjac, Франция.

  7. LES VIGNERONS DE PELISSANNE

    Франция

    Предприятието LES VIGNERONS DE PELISSANNE, и работи в сферата на Вина - ферментация в бутилкa, традиционен метод. Освен това развива дейност и в сферата на Винарски каци, Винарство - машини, техника и инсталации, Винарски каци, и Винарство - машини, техника и инсталации. Седалището му е в/ъв Pelissanne, Франция.

  8. SCV FONTAILLADE

    Франция

    Предприятието SCV FONTAILLADE, и работи в сферата на Вина - ферментация в бутилкa, традиционен метод. Освен това развива дейност и в сферата на Винарски каци, Винарство - машини, техника и инсталации, Винарски каци, и Винарство - машини, техника и инсталации. Седалището му е в/ъв Brue Auriac, Франция.

  1. OENO PREST

    Франция

    Предприятието OENO PREST, и работи в сферата на Вина - ферментация в бутилкa, традиционен метод. Освен това развива дейност и в сферата на Винарски каци, Винарство - машини, техника и инсталации, Винарски каци, и Винарство - машини, техника и инсталации. Седалището му е в/ъв Coursan, Франция.

  2. CAVE COOPERATIVE VITICOLE

    Франция

    Предприятието CAVE COOPERATIVE VITICOLE, и работи в сферата на Вина - ферментация в бутилкa, традиционен метод. Освен това развива дейност и в сферата на Винарски каци, Винарство - машини, техника и инсталации, Винарски каци, и Винарство - машини, техника и инсталации. Седалището му е в/ъв Valvigneres, Франция.

  3. SCA DES VIGNERONS SOMMIEROIS

    Франция

    Предприятието SCA DES VIGNERONS SOMMIEROIS, и работи в сферата на Вина - ферментация в бутилкa, традиционен метод. Освен това развива дейност и в сферата на Винарски каци, Винарство - машини, техника и инсталации, Винарски каци, и Винарство - машини, техника и инсталации. Седалището му е в/ъв Sommieres, Франция.

  4. ETABLISSEMENT LOUIS JACQUIER

    Франция

    Предприятието ETABLISSEMENT LOUIS JACQUIER, e Производител, и работи в сферата на Винарски каци. Освен това развива дейност и в сферата на Винарство - машини, техника и инсталации, Вина - ферментация в бутилкa, традиционен метод, Винарство - машини, техника и инсталации, и Вина - ферментация в бутилкa, традиционен метод. Седалището му е в/ъв Quintigny, Франция.

  5. COOP LES COTEAUX DU LANDION

    Франция

    Предприятието COOP LES COTEAUX DU LANDION, и работи в сферата на Вина - ферментация в бутилкa, традиционен метод. Освен това развива дейност и в сферата на Винарски каци, Винарство - машини, техника и инсталации, Винарски каци, и Винарство - машини, техника и инсталации. Седалището му е в/ъв Meurville, Франция.

  6. SCOP AGRICOLE INTERCOMMUNALE DE VINIFICATION CLOCHERS ET

    Франция

    Предприятието SCOP AGRICOLE INTERCOMMUNALE DE VINIFICATION CLOCHERS ET, и работи в сферата на Вина - ферментация в бутилкa, традиционен метод. Освен това развива дейност и в сферата на Винарски каци, Винарство - машини, техника и инсталации, Винарски каци, и Винарство - машини, техника и инсталации. Седалището му е в/ъв Puilacher, Франция.

  7. VIGNOBLES DE CARSAC

    Франция

    Предприятието VIGNOBLES DE CARSAC, и работи в сферата на Вина - ферментация в бутилкa, традиционен метод. Освен това развива дейност и в сферата на Винарски каци, Винарство - машини, техника и инсталации, Винарски каци, и Винарство - машини, техника и инсталации. Седалището му е в/ъв Cavanac, Франция.

  8. COOPE VINICOLE DU LUC CAVE DES VIGNERONS DU LUC

    Франция

    Предприятието COOPE VINICOLE DU LUC CAVE DES VIGNERONS DU LUC, и работи в сферата на Вина - ферментация в бутилкa, традиционен метод. Освен това развива дейност и в сферата на Винарски каци, Винарство - машини, техника и инсталации, Винарски каци, и Винарство - машини, техника и инсталации. Седалището му е в/ъв Le Luc, Франция.

  9. CAVES COOPERATIVE LES COTEAUX DE CABRIERES

    Франция

    Предприятието CAVES COOPERATIVE LES COTEAUX DE CABRIERES, и работи в сферата на Вина - ферментация в бутилкa, традиционен метод. Освен това развива дейност и в сферата на Винарски каци, Винарство - машини, техника и инсталации, Винарски каци, и Винарство - машини, техника и инсталации. Седалището му е в/ъв Cabrieres, Франция.

  10. SOC COOP AGRIC PRODUC VIN BLANC ORMARINE

    Франция

    Предприятието SOC COOP AGRIC PRODUC VIN BLANC ORMARINE, и работи в сферата на Вина - ферментация в бутилкa, традиционен метод. Освен това развива дейност и в сферата на Винарски каци, Винарство - машини, техника и инсталации, Винарски каци, и Винарство - машини, техника и инсталации. Седалището му е в/ъв Pinet, Франция.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно