• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • винарски каци

Резултати за

Винарски каци - Внос износ

 1. FIBERGLAS

  Испания

  Предприятието FIBERGLAS, e Производител, и работи в сферата на Резервоари от пластмасова материя. Освен това развива дейност и в сферата на Бъчонки и каци от пластмаса, Винарски каци, Пластмаси - опаковки, Бъчонки и каци от пластмаса, Винарски каци, Пластмаси - опаковки, и storage tanks. Седалището му е в/ъв Arteixo (a Coruña), Испания.

 2. CADALPE SRL

  Италия

  Предприятието CADALPE SRL, e Производител, и работи в сферата на Винарство - машини, техника и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Винарски каци, plants and equipment for breweries, Distillation columns, concentration equipment, и Винарски каци. Седалището му е в/ъв Vazzola, Италия.

 3. GROUPE CHALVIGNAC

  Франция

  Предприятието GROUPE CHALVIGNAC, e Производител, и работи в сферата на Земеделски ремаркета. Освен това развива дейност и в сферата на Винарски каци, Винарски каци, и Wine-producing tanks. Седалището му е в/ъв Jarnac-Champagne, Франция.

 4. PIERRE GUERIN

  Франция

  Предприятието PIERRE GUERIN, e Производител, и работи в сферата на Винарски каци. Освен това развива дейност и в сферата на stainless steel tanks, и manufacturer mixing tanks. Седалището му е в/ъв Mauzé Sur Le Mignon, Франция.

 5. GARBELLOTTO SPA

  Италия

  Предприятието GARBELLOTTO SPA, e Производител, и работи в сферата на Винарски каци. Освен това развива дейност и в сферата на wine barrels, barrels, и casks. Седалището му е в/ъв Conegliano, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. JULIEN VITICULTURE

  Франция

  Предприятието JULIEN VITICULTURE, e Производител, и работи в сферата на Винарски каци. Седалището му е в/ъв Cazouls Les Beziers, Франция.

 2. TBE INT

  Франция

  Предприятието TBE INT, e Разпространител, и работи в сферата на Винарски каци. Освен това развива дейност и в сферата на stainless steel tanks, и Wine-producing tanks. Седалището му е в/ъв Cavaillon, Франция.

 3. BARREL ATELIER

  Холандия

  Предприятието BARREL ATELIER, e Производител, и работи в сферата на Винарски каци. Освен това развива дейност и в сферата на armchairs for hairdressers, и wooden garden furniture. Седалището му е в/ъв Wezep, Холандия.

 4. PLOYEZ-JACQUEMART

  Франция

  Предприятието PLOYEZ-JACQUEMART, и работи в сферата на Вина - ферментация в бутилкa, традиционен метод. Освен това развива дейност и в сферата на Винарски каци, Винарство - машини, техника и инсталации, Винарски каци, и Винарство - машини, техника и инсталации. Седалището му е в/ъв Ludes, Франция.

 5. MAISON REMY BREQUE

  Франция

  Предприятието MAISON REMY BREQUE, и работи в сферата на Вина - ферментация в бутилкa, традиционен метод. Освен това развива дейност и в сферата на Винарски каци, Винарство - машини, техника и инсталации, Винарски каци, и Винарство - машини, техника и инсталации. Седалището му е в/ъв St Gervais, Франция.

 1. CAVE COOP.DES GRANDS VINS DE JULIENAS

  Франция

  Предприятието CAVE COOP.DES GRANDS VINS DE JULIENAS, и работи в сферата на Вина - ферментация в бутилкa, традиционен метод. Освен това развива дейност и в сферата на Винарски каци, Винарство - машини, техника и инсталации, Винарски каци, и Винарство - машини, техника и инсталации. Седалището му е в/ъв Julienas, Франция.

 2. C.M.E. S.R.L.

  Италия

  Предприятието C.M.E. S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Напитки - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Винарски каци, Винарство - машини, техника и инсталации, Винарски каци, и Винарство - машини, техника и инсталации. Седалището му е в/ъв Campagnola Emilia, Италия.

 1. VIGNERONS DU VALLESPIR

  Франция

  Предприятието VIGNERONS DU VALLESPIR, и работи в сферата на Вина - ферментация в бутилкa, традиционен метод. Освен това развива дейност и в сферата на Винарски каци, Винарство - машини, техника и инсталации, Винарски каци, и Винарство - машини, техника и инсталации. Седалището му е в/ъв Le Boulou, Франция.

 2. FIMER TECNOLOGIA DELL'IMBOTTIGLIAMENTO S.R.L.

  Италия

  Предприятието FIMER TECNOLOGIA DELL'IMBOTTIGLIAMENTO S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Напитки - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Винарски каци, Винарство - машини, техника и инсталации, Винарски каци, и Винарство - машини, техника и инсталации. Седалището му е в/ъв Canelli, Италия.

 3. COOP LES COTEAUX DU LANDION

  Франция

  Предприятието COOP LES COTEAUX DU LANDION, и работи в сферата на Вина - ферментация в бутилкa, традиционен метод. Освен това развива дейност и в сферата на Винарски каци, Винарство - машини, техника и инсталации, Винарски каци, и Винарство - машини, техника и инсталации. Седалището му е в/ъв Meurville, Франция.

 4. SARL DIOGENE TISSIER & FILS

  Франция

  Предприятието SARL DIOGENE TISSIER & FILS, и работи в сферата на Вина - ферментация в бутилкa, традиционен метод. Освен това развива дейност и в сферата на Винарски каци, Винарство - машини, техника и инсталации, Винарски каци, и Винарство - машини, техника и инсталации. Седалището му е в/ъв Chavot Courcourt, Франция.

 5. CASA DELLA BOTTE S.A.S. DI COSER FRANCO E C.

  Италия

  Предприятието CASA DELLA BOTTE S.A.S. DI COSER FRANCO E C., e Производител, и работи в сферата на Дървени каци. Освен това развива дейност и в сферата на Метални бъчви и бурета, Винарски каци, Метални бъчви и бурета, и Винарски каци. Седалището му е в/ъв Aldeno, Италия.

 6. BAESSO F.LLI

  Италия

  Предприятието BAESSO F.LLI, e Производител, и работи в сферата на Напитки - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Винарски каци, Винарство - машини, техника и инсталации, Винарски каци, и Винарство - машини, техника и инсталации. Седалището му е в/ъв Curtarolo, Италия.

 7. INOX MAREMMA S.R.L.

  Италия

  Предприятието INOX MAREMMA S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Напитки - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Винарски каци, Винарство - машини, техника и инсталации, Винарски каци, и Винарство - машини, техника и инсталации. Седалището му е в/ъв Gavorrano, Италия.

 8. OMETTO S.R.L.

  Италия

  Предприятието OMETTO S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Напитки - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Винарски каци, Винарство - машини, техника и инсталации, Винарски каци, и Винарство - машини, техника и инсталации. Седалището му е в/ъв Ponte San Nicolo', Италия.

 1. TECNO - BI S.R.L.

  Италия

  Предприятието TECNO - BI S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Напитки - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Винарски каци, Винарство - машини, техника и инсталации, Винарски каци, и Винарство - машини, техника и инсталации. Седалището му е в/ъв Govone, Италия.

 2. SPAGNI

  Италия

  Предприятието SPAGNI, e Производител, и работи в сферата на Напитки - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Винарски каци, Винарство - машини, техника и инсталации, Винарски каци, и Винарство - машини, техника и инсталации. Седалището му е в/ъв Scandiano, Италия.

 3. CAVE COOP AGRIC VINIFITERROIRS VERTIGE

  Франция

  Предприятието CAVE COOP AGRIC VINIFITERROIRS VERTIGE, и работи в сферата на Вина - ферментация в бутилкa, традиционен метод. Освен това развива дейност и в сферата на Винарски каци, Винарство - машини, техника и инсталации, Винарски каци, и Винарство - машини, техника и инсталации. Седалището му е в/ъв Talairan, Франция.

 4. NORTAN S.R.L.

  Италия

  Предприятието NORTAN S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Напитки - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Винарски каци, Винарство - машини, техника и инсталации, Винарски каци, и Винарство - машини, техника и инсталации. Седалището му е в/ъв Veronella, Италия.

 5. DIEMME S.P.A.

  Италия

  Предприятието DIEMME S.P.A., e Производител, и работи в сферата на Филтриране - уреди и помощни материали. Освен това развива дейност и в сферата на Напитки - машини и техника за индустрията, Винарски каци, Напитки - машини и техника за индустрията, и Винарски каци. Седалището му е в/ъв Lugo, Италия.

 6. CAVE COOPERATIVE VITICOLE

  Франция

  Предприятието CAVE COOPERATIVE VITICOLE, и работи в сферата на Вина - ферментация в бутилкa, традиционен метод. Освен това развива дейност и в сферата на Винарски каци, Винарство - машини, техника и инсталации, Винарски каци, и Винарство - машини, техника и инсталации. Седалището му е в/ъв Valvigneres, Франция.

 7. SCA CAVES DES VIGNERONS DE ST PAULET

  Франция

  Предприятието SCA CAVES DES VIGNERONS DE ST PAULET, и работи в сферата на Вина - ферментация в бутилкa, традиционен метод. Освен това развива дейност и в сферата на Винарски каци, Винарство - машини, техника и инсталации, Винарски каци, и Винарство - машини, техника и инсталации. Седалището му е в/ъв St Paulet De Caisson, Франция.

 8. FERRARI GROUP S.R.L.

  Италия

  Предприятието FERRARI GROUP S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Напитки - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Винарски каци, Винарство - машини, техника и инсталации, Винарски каци, и Винарство - машини, техника и инсталации. Седалището му е в/ъв Montechiarugolo, Италия.

 9. RENZI FRANCESCO

  Италия

  Предприятието RENZI FRANCESCO, e Производител, и работи в сферата на Дървени каци. Освен това развива дейност и в сферата на Метални бъчви и бурета, Винарски каци, Метални бъчви и бурета, и Винарски каци. Седалището му е в/ъв Modena, Италия.

 10. L'ENOTECNICA S.R.L.

  Италия

  Предприятието L'ENOTECNICA S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Напитки - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Винарски каци, Винарство - машини, техника и инсталации, Винарски каци, и Винарство - машини, техника и инсталации. Седалището му е в/ъв Nizza Monferrato, Италия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Винарски каци - Внос износ

Брой резултати

302 Фирми