• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • вода - инсталации и съоръжения за добив

Резултати за

Вода - инсталации и съоръжения за добив - Внос износ

 1. ETERTEC GMBH & CO KG

  Австрия

  Verified by europages badge

  Предприятието ETERTEC GMBH & CO KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Вода - инсталации и съоръжения за добив. Седалището му е в/ъв Klausen-Leopoldsdorf, Австрия.

 2. ACAR KARDEŞLER SONDAJ

  Турция

  Предприятието ACAR KARDEŞLER SONDAJ, e Производител, и работи в сферата на Вода - инсталации и съоръжения за добив. Освен това развива дейност и в сферата на Дерик кранове, и Дерик кранове. Седалището му е в/ъв Konya, Турция.

 3. IST-EDELSTAHL-ANLAGENBAU AG

  Швейцария

  Предприятието IST-EDELSTAHL-ANLAGENBAU AG, e Производител, и работи в сферата на Вода - инсталации и съоръжения за добив. Седалището му е в/ъв Thun-Gwatt, Швейцария.

 4. SONDEOS PLASENCIA

  Испания

  Предприятието SONDEOS PLASENCIA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Вода - инсталации и съоръжения за добив. Седалището му е в/ъв Cáceres, Испания.

 5. MAGIC DEINAV

  Испания

  Предприятието MAGIC DEINAV, e Производител, и работи в сферата на Обезсоляване на водите - уреди и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - инсталации и съоръжения за добив, Вода - инсталации и съоръжения за добив, water treatment, Sea water desalinators, и inverse osmosis. Седалището му е в/ъв Santa Ponsa-Calviá-Mallorca (baleares), Испания.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. CHROMSTAHLIDEE GMBH

  Швейцария

  Предприятието CHROMSTAHLIDEE GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Вода - инсталации и съоръжения за добив. Седалището му е в/ъв Marthalen, Швейцария.

 2. AIGUAPRES

  Испания

  Предприятието AIGUAPRES, e Разпространител, и работи в сферата на Вода - инсталации и съоръжения за добив. Седалището му е в/ъв Aldaia, Испания.

 3. WATER WORLD SOLUTION (WWS) SA

  Франция

  Предприятието WATER WORLD SOLUTION (WWS) SA, e Производител, и работи в сферата на Натурални минерални води. Освен това развива дейност и в сферата на Вододобив, Вода - инсталации и съоръжения за добив, research and development in the water supply and transport sector, drinking water supply, Вододобив, и Вода - инсталации и съоръжения за добив. Седалището му е в/ъв Aix En Provence, Франция.

 4. AQUAMOR SP. Z O.O. PRZEDSIĘBIORSTWO ROBÓT PODWODNYCH

  Полша

  Предприятието AQUAMOR SP. Z O.O. PRZEDSIĘBIORSTWO ROBÓT PODWODNYCH, e Multi-Category, и работи в сферата на Вода - инсталации и съоръжения за добив. Освен това развива дейност и в сферата на underwater welding and cutting. Седалището му е в/ъв Gdańsk, Полша.

 5. CAPRARI PORTUGAL LDA.

  Португалия

  Предприятието CAPRARI PORTUGAL LDA., e Производител, и работи в сферата на Вода - инсталации и съоръжения за добив. Освен това развива дейност и в сферата на drinking water supply, samples of supply water and waste water, и water cooler. Седалището му е в/ъв Zona Industrial De Santarém, Португалия.

 1. PUTBORINGEN VERHEYDEN

  Белгия

  Предприятието PUTBORINGEN VERHEYDEN, e Multi-Category, и работи в сферата на Пробиване и сондиране - строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - инсталации и съоръжения за добив, drilling for water sources, Geothermics, и Вода - инсталации и съоръжения за добив. Седалището му е в/ъв Sint-Katelijne-Waver, Белгия.

 2. CASA BULL

  Белгия

  Предприятието CASA BULL, e Производител, и работи в сферата на Вода - инсталации и съоръжения за добив. Освен това развива дейност и в сферата на Газ - инсталации за добив, Тръбопроводни линии, Тръби - цветни метали, Тръби от неръждаема стомана, Газ - инсталации за добив, Тръбопроводни линии, Тръби - цветни метали, и Тръби от неръждаема стомана. Седалището му е в/ъв Izegem, Белгия.

 1. DIRNINGER ROHRLEITUNGSBAU UND MONTAGE GMBH

  Австрия

  Предприятието DIRNINGER ROHRLEITUNGSBAU UND MONTAGE GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Вода - инсталации и съоръжения за добив. Седалището му е в/ъв St. Gallen, Австрия.

 2. INSITUFORM ESPAÑA

  Испания

  Предприятието INSITUFORM ESPAÑA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Вода - инсталации и съоръжения за добив. Седалището му е в/ъв Valdemoro, Испания.

 3. OXIDINE WATER TECHNOLOGY SL

  Испания

  Предприятието OXIDINE WATER TECHNOLOGY SL, e Производител, и работи в сферата на Вода - инсталации и съоръжения за добив. Освен това развива дейност и в сферата на sodium hyplochlorite, swimming pool accessories, filters, и Chlorine dioxide. Седалището му е в/ъв Bergondo, Испания.

 4. TECNILAMP DEL BERGUEDA SL

  Испания

  Предприятието TECNILAMP DEL BERGUEDA SL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Отоплителни печки. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - инсталации и съоръжения за добив, lighting layout, laying gas pipelines, Вода - инсталации и съоръжения за добив, и installation of air conditioners. Седалището му е в/ъв Guardiola De Berguedà, Испания.

 5. ZIRNGIBL GMBH ROHRLEITUNGS- UND ANLAGENBAU

  Германия

  Предприятието ZIRNGIBL GMBH ROHRLEITUNGS- UND ANLAGENBAU, e Производител, и работи в сферата на Тръби от черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Тръбни конструкции, Вода - инсталации и съоръжения за добив, Противоядрени скривалища - строеж, Терасиране - строителни работи, Тръбни конструкции, Вода - инсталации и съоръжения за добив, Противоядрени скривалища - строеж, и Терасиране - строителни работи. Седалището му е в/ъв Regensburg, Германия.

 6. THYSSENKRUPP PLASTICS GMBH

  Германия

  Предприятието THYSSENKRUPP PLASTICS GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Тръби от черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Тръбопроводни линии, Вода - инсталации и съоръжения за добив, Твърди панели, Противоядрени скривалища - строеж, Тръбопроводни линии, Вода - инсталации и съоръжения за добив, Твърди панели, и Противоядрени скривалища - строеж. Седалището му е в/ъв Bad Homberg, Германия.

 7. HYDROSPHERE

  Франция

  Предприятието HYDROSPHERE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Вода - инсталации и съоръжения за добив. Седалището му е в/ъв Aix En Provence, Франция.

 8. JULIO CORVIS LDA.

  Португалия

  Предприятието JULIO CORVIS LDA., e Разпространител, и работи в сферата на Вода - инсталации и съоръжения за добив. Освен това развива дейност и в сферата на Хидравлична техника - съоръжения и инсталации, tractor, Хидравлична техника - съоръжения и инсталации, и agri-food product machinery. Седалището му е в/ъв Penafiel, Португалия.

 1. PRACE PODWODNE EVERSUB

  Полша

  Предприятието PRACE PODWODNE EVERSUB, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Вода - инсталации и съоръжения за добив. Седалището му е в/ъв Żary, Poland, Полша.

 2. RAIN OF LIFE

  Испания

  Предприятието RAIN OF LIFE, e Производител, и работи в сферата на Вода - инсталации и съоръжения за добив. Освен това развива дейност и в сферата на drinking water supply. Седалището му е в/ъв Villaviciosa De Odon, Испания.

 3. HOUSTON WATER DAMAGE PROS

  Индия

  Предприятието HOUSTON WATER DAMAGE PROS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Вода - инсталации и съоръжения за добив. Седалището му е в/ъв Houston, Индия.

 4. KAMFLEX EUROPE S.R.L.

  Италия

  Предприятието KAMFLEX EUROPE S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Вода - инсталации и съоръжения за добив. Освен това развива дейност и в сферата на Газ - инсталации и съоръжения за добив, Газ - инсталации за добив, Газ - инсталации и съоръжения за добив, и Газ - инсталации за добив. Седалището му е в/ъв Chiavari, Италия.

 5. GROSSELLE COSTRUZIONI S.R.L.

  Италия

  Предприятието GROSSELLE COSTRUZIONI S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Обществено строителство - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - инсталации и съоръжения за добив, Газ - инсталации и съоръжения за добив, Вода - инсталации и съоръжения за добив, и Газ - инсталации и съоръжения за добив. Седалището му е в/ъв Fontaniva, Италия.

 6. M.D.G. S.R.L.

  Италия

  Предприятието M.D.G. S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Вода - инсталации и съоръжения за добив. Освен това развива дейност и в сферата на Газ - инсталации и съоръжения за добив, Газ - инсталации за добив, Газ - инсталации и съоръжения за добив, и Газ - инсталации за добив. Седалището му е в/ъв Gavirate, Италия.

 7. IDROMILAN S.R.L.

  Италия

  Предприятието IDROMILAN S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Услуги по технически надзор при пробиване на сондажни кладенци. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - инсталации и съоръжения за добив, Газ - инсталации и съоръжения за добив, Вода - инсталации и съоръжения за добив, и Газ - инсталации и съоръжения за добив. Седалището му е в/ъв Corsico, Италия.

 8. ECO PISCINAS DE ARENA

  Испания

  Предприятието ECO PISCINAS DE ARENA, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Вода - инсталации и съоръжения за добив. Седалището му е в/ъв Madrid, Испания.

 9. MONTAGNA 2000 S.P.A.

  Италия

  Предприятието MONTAGNA 2000 S.P.A., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Вода - добив и снабдяване. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - инсталации и съоръжения за добив, Вододобив, Вода - инсталации и съоръжения за добив, и Вододобив. Седалището му е в/ъв Borgo Val Di Taro, Италия.

 10. TEKNOIMPIANTI F.LLI TAMBONE S.R.L.

  Италия

  Предприятието TEKNOIMPIANTI F.LLI TAMBONE S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Вода - инсталации и съоръжения за добив. Освен това развива дейност и в сферата на Водноелектрически централи, Газ - инсталации и съоръжения за добив, Водноелектрически централи, и Газ - инсталации и съоръжения за добив. Седалището му е в/ъв Lenta, Италия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Вода - инсталации и съоръжения за добив - Внос износ

Брой резултати

1233 Фирми