• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • вода - инсталации и съоръжения за добив

Резултати за

Вода - инсталации и съоръжения за добив - Внос износ

 1. ETERTEC GMBH & CO KG

  Австрия

  Verified by europages badge

  Предприятието ETERTEC GMBH & CO KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Вода - инсталации и съоръжения за добив. Седалището му е в/ъв Klausen-Leopoldsdorf, Австрия.

 2. ACAR KARDEŞLER SONDAJ

  Турция

  Предприятието ACAR KARDEŞLER SONDAJ, e Производител, и работи в сферата на Вода - инсталации и съоръжения за добив. Освен това развива дейност и в сферата на Дерик кранове, и Дерик кранове. Седалището му е в/ъв Konya, Турция.

 3. IST-EDELSTAHL-ANLAGENBAU AG

  Швейцария

  Предприятието IST-EDELSTAHL-ANLAGENBAU AG, e Производител, и работи в сферата на Вода - инсталации и съоръжения за добив. Седалището му е в/ъв Thun-Gwatt, Швейцария.

 4. CAPRARI PORTUGAL LDA.

  Португалия

  Предприятието CAPRARI PORTUGAL LDA., e Производител, и работи в сферата на Вода - инсталации и съоръжения за добив. Освен това развива дейност и в сферата на drinking water supply, samples of supply water and waste water, и water cooler. Седалището му е в/ъв Zona Industrial De Santarém, Португалия.

 5. MAGIC DEINAV

  Испания

  Предприятието MAGIC DEINAV, e Производител, и работи в сферата на Обезсоляване на водите - уреди и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - инсталации и съоръжения за добив, Вода - инсталации и съоръжения за добив, water treatment, Sea water desalinators, и inverse osmosis. Седалището му е в/ъв Santa Ponsa-Calviá-Mallorca (baleares), Испания.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. WATER WORLD SOLUTION (WWS) SA

  Франция

  Предприятието WATER WORLD SOLUTION (WWS) SA, e Производител, и работи в сферата на Натурални минерални води. Освен това развива дейност и в сферата на Вододобив, Вода - инсталации и съоръжения за добив, research and development in the water supply and transport sector, drinking water supply, Вододобив, и Вода - инсталации и съоръжения за добив. Седалището му е в/ъв Aix En Provence, Франция.

 2. DIRNINGER ROHRLEITUNGSBAU UND MONTAGE GMBH

  Австрия

  Предприятието DIRNINGER ROHRLEITUNGSBAU UND MONTAGE GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Вода - инсталации и съоръжения за добив. Седалището му е в/ъв St. Gallen, Австрия.

 3. CASA BULL

  Белгия

  Предприятието CASA BULL, e Производител, и работи в сферата на Вода - инсталации и съоръжения за добив. Освен това развива дейност и в сферата на Газ - инсталации за добив, Тръбопроводни линии, Тръби - цветни метали, Тръби от неръждаема стомана, Газ - инсталации за добив, Тръбопроводни линии, Тръби - цветни метали, и Тръби от неръждаема стомана. Седалището му е в/ъв Izegem, Белгия.

 4. PUTBORINGEN VERHEYDEN

  Белгия

  Предприятието PUTBORINGEN VERHEYDEN, e Multi-Category, и работи в сферата на Пробиване и сондиране - строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - инсталации и съоръжения за добив, drilling for water sources, Geothermics, и Вода - инсталации и съоръжения за добив. Седалището му е в/ъв Sint-Katelijne-Waver, Белгия.

 5. AIGUAPRES

  Испания

  Предприятието AIGUAPRES, e Разпространител, и работи в сферата на Вода - инсталации и съоръжения за добив. Седалището му е в/ъв Aldaia, Испания.

 1. AQUAMOR SP. Z O.O. PRZEDSIĘBIORSTWO ROBÓT PODWODNYCH

  Полша

  Предприятието AQUAMOR SP. Z O.O. PRZEDSIĘBIORSTWO ROBÓT PODWODNYCH, e Multi-Category, и работи в сферата на Вода - инсталации и съоръжения за добив. Освен това развива дейност и в сферата на underwater welding and cutting. Седалището му е в/ъв Gdańsk, Полша.

 2. CHROMSTAHLIDEE GMBH

  Швейцария

  Предприятието CHROMSTAHLIDEE GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Вода - инсталации и съоръжения за добив. Седалището му е в/ъв Marthalen, Швейцария.

 1. SONDEOS PLASENCIA

  Испания

  Предприятието SONDEOS PLASENCIA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Вода - инсталации и съоръжения за добив. Седалището му е в/ъв Cáceres, Испания.

 2. THYSSENKRUPP PLASTICS GMBH

  Германия

  Предприятието THYSSENKRUPP PLASTICS GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Тръби от черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Тръбопроводни линии, Вода - инсталации и съоръжения за добив, Твърди панели, Противоядрени скривалища - строеж, Тръбопроводни линии, Вода - инсталации и съоръжения за добив, Твърди панели, и Противоядрени скривалища - строеж. Седалището му е в/ъв Bad Homberg, Германия.

 3. TECNILAMP DEL BERGUEDA SL

  Испания

  Предприятието TECNILAMP DEL BERGUEDA SL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Отоплителни печки. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - инсталации и съоръжения за добив, lighting layout, laying gas pipelines, Вода - инсталации и съоръжения за добив, и installation of air conditioners. Седалището му е в/ъв Guardiola De Berguedà, Испания.

 4. OXIDINE WATER TECHNOLOGY SL

  Испания

  Предприятието OXIDINE WATER TECHNOLOGY SL, e Производител, и работи в сферата на Вода - инсталации и съоръжения за добив. Освен това развива дейност и в сферата на sodium hyplochlorite, swimming pool accessories, filters, и Chlorine dioxide. Седалището му е в/ъв Bergondo, Испания.

 5. INSITUFORM ESPAÑA

  Испания

  Предприятието INSITUFORM ESPAÑA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Вода - инсталации и съоръжения за добив. Седалището му е в/ъв Valdemoro, Испания.

 6. ZIRNGIBL GMBH ROHRLEITUNGS- UND ANLAGENBAU

  Германия

  Предприятието ZIRNGIBL GMBH ROHRLEITUNGS- UND ANLAGENBAU, e Производител, и работи в сферата на Тръби от черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Тръбни конструкции, Вода - инсталации и съоръжения за добив, Противоядрени скривалища - строеж, Терасиране - строителни работи, Тръбни конструкции, Вода - инсталации и съоръжения за добив, Противоядрени скривалища - строеж, и Терасиране - строителни работи. Седалището му е в/ъв Regensburg, Германия.

 7. HYDROSPHERE

  Франция

  Предприятието HYDROSPHERE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Вода - инсталации и съоръжения за добив. Седалището му е в/ъв Aix En Provence, Франция.

 8. RAIN OF LIFE

  Испания

  Предприятието RAIN OF LIFE, e Производител, и работи в сферата на Вода - инсталации и съоръжения за добив. Освен това развива дейност и в сферата на drinking water supply. Седалището му е в/ъв Villaviciosa De Odon, Испания.

 1. JULIO CORVIS LDA.

  Португалия

  Предприятието JULIO CORVIS LDA., e Разпространител, и работи в сферата на Вода - инсталации и съоръжения за добив. Освен това развива дейност и в сферата на Хидравлична техника - съоръжения и инсталации, tractor, Хидравлична техника - съоръжения и инсталации, и agri-food product machinery. Седалището му е в/ъв Penafiel, Португалия.

 2. PRACE PODWODNE EVERSUB

  Полша

  Предприятието PRACE PODWODNE EVERSUB, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Вода - инсталации и съоръжения за добив. Седалището му е в/ъв Żary, Poland, Полша.

 3. GIUSTO AMILCARE S.R.L.

  Италия

  Предприятието GIUSTO AMILCARE S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Вода - инсталации и съоръжения за добив. Освен това развива дейност и в сферата на Газ - инсталации и съоръжения за добив, Газ - инсталации за добив, Газ - инсталации и съоръжения за добив, и Газ - инсталации за добив. Седалището му е в/ъв Marnate, Италия.

 4. MONTAGNA 2000 S.P.A.

  Италия

  Предприятието MONTAGNA 2000 S.P.A., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Вода - добив и снабдяване. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - инсталации и съоръжения за добив, Вододобив, Вода - инсталации и съоръжения за добив, и Вододобив. Седалището му е в/ъв Borgo Val Di Taro, Италия.

 5. ECO PISCINAS DE ARENA

  Испания

  Предприятието ECO PISCINAS DE ARENA, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Вода - инсталации и съоръжения за добив. Седалището му е в/ъв Madrid, Испания.

 6. MENEGHELLI

  Италия

  Предприятието MENEGHELLI, e Производител, и работи в сферата на Обществено строителство - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на Разрушаване - изпълнители, Вода - инсталации и съоръжения за добив, Разрушаване - изпълнители, и Вода - инсталации и съоръжения за добив. Седалището му е в/ъв Bovolone, Италия.

 7. WANRENOV

  Франция

  Предприятието WANRENOV, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Водопроводни и канализационни инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - инсталации и съоръжения за добив, electricity, и Вода - инсталации и съоръжения за добив. Седалището му е в/ъв Allonnes, Франция.

 8. T.A.G. S.R.L.

  Италия

  Предприятието T.A.G. S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Сгъстени и втечнени газове, Вода - инсталации и съоръжения за добив, Сгъстени и втечнени газове, и Вода - инсталации и съоръжения за добив. Седалището му е в/ъв Rovolon, Италия.

 9. TEKNOIMPIANTI F.LLI TAMBONE S.R.L.

  Италия

  Предприятието TEKNOIMPIANTI F.LLI TAMBONE S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Вода - инсталации и съоръжения за добив. Освен това развива дейност и в сферата на Водноелектрически централи, Газ - инсталации и съоръжения за добив, Водноелектрически централи, и Газ - инсталации и съоръжения за добив. Седалището му е в/ъв Lenta, Италия.

 10. SO.G.I.P. S.R.L.

  Италия

  Предприятието SO.G.I.P. S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Вода - инсталации и съоръжения за добив, Вода - добив и снабдяване, и Вода - инсталации и съоръжения за добив. Седалището му е в/ъв Acireale, Италия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Вода - инсталации и съоръжения за добив - Внос износ

Брой резултати

1235 Фирми