• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • водни колела

Резултати за

Водни колела - Внос износ

 1. BAVARIA-BOOTE HANS BÖSCH INH. RENATE BÖSCH E.K.

  Германия

  Предприятието BAVARIA-BOOTE HANS BÖSCH INH. RENATE BÖSCH E.K., e Производител, и работи в сферата на Водни колела. Освен това развива дейност и в сферата на Кану-каяк, и Кану-каяк. Седалището му е в/ъв Bad Endorf, Германия.

 2. LUFFE YACHTS APS

  Дания

  Предприятието LUFFE YACHTS APS, e Производител, и работи в сферата на Екскурзионни плавателни съдове. Освен това развива дейност и в сферата на Водни колела, и Водни колела. Седалището му е в/ъв Kolding, Дания.

 3. PRZEDSIEBIORSTWO HANDLOWO USLUGOWO PRODUKCYJNE DAREKCO

  Полша

  Предприятието PRZEDSIEBIORSTWO HANDLOWO USLUGOWO PRODUKCYJNE DAREKCO, e Производител, и работи в сферата на Водни колела. Освен това развива дейност и в сферата на Кану-каяк, и Кану-каяк. Седалището му е в/ъв Augustow, Полша.

 4. NORDIC JETLINE AS

  Естония

 5. J RONSDAL AS

  Норвегия

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. SINTER - M JSC

  България

  ЗА НАС »Българският завод за машиностроене “Синтер-М” АД в гр. Ямбол, е създаден през 1981 г. и е специализиран в конструирането и производството на метални части по метода на праховата металургия. Понастоящем фирмата е със 100% частно участие.Производството е обособено в следните процеси и операции: - приготвяне на метални шихти- пресоване на метални детайли- изпичане на металните детайли- допълнителни обработки: калиброване, разпробиване, ръзстъргване, резбонарязване- оксидация или други покрития« ОБОРУДВАНЕ »Предприятието разполага с модерно оборудване както за производството на инструментална екипировка, така и за направата на детайлите: - автоматични преси 25, 63, 100, 200 и 400 тона - българско, руско, японско и китайско производство- пещ за изпичане на метални детайли с крачещ под- пещ за парова оксидация- нишко-ерозийна машина- координатно разстъргваща машина- обемно ерозийни машини- стругове- шлайфмашини« ПРОДУКТИ И ПРИЛОЖЕНИЯ »Нашите механични части намират приложение в следните направления: - хидравлика и пневматика /филтри, бутала и затвори за цилиндри, втулки и предпазни клапани, шумозаглушители/- автомобилна индустрия /зъбни колела, ремъчни шайби, стартерни втулки, детайли за водни помпи и амортисьори, фланци за ауспухи/- текстилни машини- измервателни инструменти- производство на металорежещи и металообработващи машини- направа на брави и секретни заключващи системи- електротехническа промишленост /при производство на електромери и щепсели - клеми, щифтове и др./-