• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • водни станции с енергия от приливи и отливи

Резултати за

Водни станции с енергия от приливи и отливи - Внос износ

 1. ÇELIK MAKINA

  Турция

  Предприятието ÇELIK MAKINA, e Производител, и работи в сферата на Водни станции с енергия от приливи и отливи. Освен това развива дейност и в сферата на crusher, tools for jack hammers, Machine manufacturing, и Sieving machines. Седалището му е в/ъв Aydın, Турция.

 2. IM-TEK

  Турция

  Предприятието IM-TEK, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Водни станции с енергия от приливи и отливи. Освен това развива дейност и в сферата на import/export service. Седалището му е в/ъв Adana, Турция.

 3. ERPEK MÜHENDISLIK DANIŞMANLIK TIC. LTD. ŞTI.

  Турция

  Предприятието ERPEK MÜHENDISLIK DANIŞMANLIK TIC. LTD. ŞTI., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Водни станции с енергия от приливи и отливи. Освен това развива дейност и в сферата на Crude oil, и lubricant. Седалището му е в/ъв Atasehir / Istanbul, Турция.

 4. NFM MAKINA

  Турция

  Предприятието NFM MAKINA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Водни станции с енергия от приливи и отливи. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани, cisterns, и Стомани. Седалището му е в/ъв Ankara, Турция.

 5. VIMEL S.A.S. DI NICODEMO PIETRINA & C.

  Италия

  Предприятието VIMEL S.A.S. DI NICODEMO PIETRINA & C., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Електричество - производство и снабдяване. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ на енергия и суровини, Водни станции с енергия от приливи и отливи, Внос-износ на енергия и суровини, и Водни станции с енергия от приливи и отливи. Седалището му е в/ъв LAURIA, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. NORWEGIAN OCEAN POWER AS

  Норвегия

  Предприятието NORWEGIAN OCEAN POWER AS, и работи в сферата на Електричество - производство и снабдяване. Освен това развива дейност и в сферата на Водни станции с енергия от приливи и отливи, и Водни станции с енергия от приливи и отливи. Седалището му е в/ъв Drammen, Норвегия.