• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • водоснабдяване

Резултати за

Водоснабдяване - Внос износ

 1. NEW TRADE CENTER

  Франция

  Verified by europages badge

  Предприятието NEW TRADE CENTER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Парфюмерийни води, Козметични изделия, Парфюми и козметични изделия, Диетичнa и биологичнa хранa, Водоснабдяване, chromium ores, food - import/export, Import-export of cosmetic accessories, и import-export of perfumes. Седалището му е в/ъв Morvillars, Франция.

 2. FLUIDTEC FLÜSSIGKEITSTECHNOLOGIE JAN PETER KIEL

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието FLUIDTEC FLÜSSIGKEITSTECHNOLOGIE JAN PETER KIEL, e Производител, и работи в сферата на Вторична преработка на водите - техника и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Водоснабдяване, Помпи, Преработка на водите - уреди и инсталации, Оттичане на водите - инсталации и техника, Филтриране - уреди и помощни материали, Ultrafiltration plants, Microfiltration systems, Nanofiltration systems, и Demineralisation systems. Седалището му е в/ъв Kempenich, Германия.

 3. W & S VERPFLEGUNGSWELT GMBH

  Германия

  Предприятието W & S VERPFLEGUNGSWELT GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Водоснабдяване. Седалището му е в/ъв Horrheim, Германия.

 4. UWO-WATER GMBH

  Германия

  Предприятието UWO-WATER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Водоснабдяване. Освен това развива дейност и в сферата на Вторична преработка на водите - техника и инсталации, и Вторична преработка на водите - техника и инсталации. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

 5. 1RDESIGN

  Франция

  Предприятието 1RDESIGN, e Производител, и работи в сферата на Водоснабдяване. Освен това развива дейност и в сферата на glass bottles, water cooler fountains for institutions, и plastic bottles. Седалището му е в/ъв Chambéry, Франция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. BOMBAS BALLESTER SL

  Испания

  Предприятието BOMBAS BALLESTER SL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Водоснабдяване. Освен това развива дейност и в сферата на Помпи, Неизчерпаеми енергийни ресурси, water pumps, decalcifiers, Помпи, и Неизчерпаеми енергийни ресурси. Седалището му е в/ъв Murcia, Испания.

 2. BWS ANLAGENBAU & SERVICE GMBH

  Германия

  Предприятието BWS ANLAGENBAU & SERVICE GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Водоснабдяване. Освен това развива дейност и в сферата на Преработка на отпадъчни промишлени води, process water treatment and recycling, Effluent and wastewater treatment, Преработка на отпадъчни промишлени води, и manufacturers of water purification plants. Седалището му е в/ъв Oberndorf A.n., Германия.

 3. DACOSTA-ARTUR VALENTE DA COSTA

  Португалия

  Предприятието DACOSTA-ARTUR VALENTE DA COSTA, e Разпространител, и работи в сферата на Водоснабдяване. Седалището му е в/ъв Gondomar, Португалия.

 4. APK WALLONIE

  Белгия

  Предприятието APK WALLONIE, e Производител, и работи в сферата на Обществено строителство - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на Подземни строителни работи - предприемачи, Водоснабдяване, Електроснабдяване, Подземни строителни работи - предприемачи, sewers, Водоснабдяване, и Електроснабдяване. Седалището му е в/ъв Saive, Белгия.

 5. MFK MASCHINENBAU GMBH

  Германия

  Предприятието MFK MASCHINENBAU GMBH, e Производител, и работи в сферата на Водоснабдяване. Освен това развива дейност и в сферата на Фрезоване на стомани и метали, Машини за центробежно отливане на метали, Репрография - машини и техника, Фрезоване на стомани и метали, Машини за центробежно отливане на метали, и Репрография - машини и техника. Седалището му е в/ъв Albstadt, Германия.

 1. AVK BELGIUM

  Белгия

  Предприятието AVK BELGIUM, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Затвори и клапани. Освен това развива дейност и в сферата на Водоснабдяване, design of gas supply pipe networks, и Водоснабдяване. Седалището му е в/ъв Lokeren, Белгия.

 2. KALLENBACH TW-ANLAGENSERVICE

  Германия

  Предприятието KALLENBACH TW-ANLAGENSERVICE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Водоснабдяване. Седалището му е в/ъв Dessau, Германия.

 1. ORDAL

  Белгия

  Предприятието ORDAL, e Производител, и работи в сферата на Водоснабдяване. Освен това развива дейност и в сферата на Плодови сокове, Вода - добив и снабдяване, soda, Плодови сокове, syrups, и Вода - добив и снабдяване. Седалището му е в/ъв Ranst, Белгия.

 2. FUNKE FRANCE

  Франция

  Предприятието FUNKE FRANCE, e Производител, и работи в сферата на Вода - добив и снабдяване. Освен това развива дейност и в сферата на Водоснабдяване, Водоснабдяване, waterproofing, и water pumps. Седалището му е в/ъв Caluire Et Cuire, Франция.

 3. YDROFORES NEROU

  Гърция

  Предприятието YDROFORES NEROU, e Разпространител, и работи в сферата на Водоснабдяване. Седалището му е в/ъв Koropi, Гърция.

 4. AQUALOGIC

  Полша

  Предприятието AQUALOGIC, e Multi-Category, и работи в сферата на Водоснабдяване. Освен това развива дейност и в сферата на Химическа филтрация, Вода - добив и снабдяване, waste water purification, Химическа филтрация, Вода - добив и снабдяване, и coffee-makers. Седалището му е в/ъв Tychy, Полша.

 5. LRT INFRASTRUCTURE CONSTRUCTION LTD. STI.

  Турция

  Предприятието LRT INFRASTRUCTURE CONSTRUCTION LTD. STI., e Разпространител, и работи в сферата на Рециклиране на отпадни води. Освен това развива дейност и в сферата на Водоснабдяване, Водоснабдяване, irrigation equipment, cast iron valves, и pipes. Седалището му е в/ъв Ankara, Турция.

 6. ZWECKVERBAND OSTHOLSTEIN - ZVO

  Германия

  Предприятието ZWECKVERBAND OSTHOLSTEIN - ZVO, e Производител, и работи в сферата на Околна среда - услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Водоснабдяване, Събиране и рециклиране на различни продукти, Водоснабдяване, Събиране и рециклиране на различни продукти, и waste management. Седалището му е в/ъв Sierksdorf, Германия.

 7. CEM WATER METERS

  Турция

  Предприятието CEM WATER METERS, e Производител, и работи в сферата на Водоснабдяване. Седалището му е в/ъв Trabzon, Турция.

 8. APEL OZON- UND WASSERTECHNIK GMBH

  Германия

  Предприятието APEL OZON- UND WASSERTECHNIK GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Водоснабдяване. Седалището му е в/ъв Kassel, Германия.

 1. OPTIM QUALITY, S.L

  Испания

  Предприятието OPTIM QUALITY, S.L, e Производител, и работи в сферата на Водоснабдяване. Седалището му е в/ъв Barcelona, Испания.

 2. KALIMBA

  Белгия

  Предприятието KALIMBA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Водоснабдяване. Освен това развива дейност и в сферата на Водни охладители, Безалкохолни напитки - машини и техника за индустрията, Водни охладители, automatic hot drink dispensers, Безалкохолни напитки - машини и техника за индустрията, и Chocolate pots. Седалището му е в/ъв Lanaken, Белгия.

 3. STAR HOLDING

  Испания

  Предприятието STAR HOLDING, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Водоснабдяване. Седалището му е в/ъв Mataró, Испания.

 4. GLOBAL WATER SP. Z O.O.

  Полша

  Предприятието GLOBAL WATER SP. Z O.O., e Multi-Category, и работи в сферата на Химическа филтрация. Освен това развива дейност и в сферата на Филтри за течности, Водоснабдяване, ionisers, Филтри за течности, Водоснабдяване, и automatic water softeners. Седалището му е в/ъв Czeladź, Полша.

 5. FLOWSERVE POMPES SAS

  Франция

  Предприятието FLOWSERVE POMPES SAS, e Производител, и работи в сферата на Помпи. Освен това развива дейност и в сферата на Водоснабдяване, Водоснабдяване, water softeners, accessories, spares for boilers, и pumping stations. Седалището му е в/ъв Arnage, Франция.

 6. IWVA

  Белгия

  Предприятието IWVA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Вода - добив и снабдяване. Освен това развива дейност и в сферата на Водоснабдяване, Преработка на отпадъчни промишлени води, Водоснабдяване, sewer draining, Преработка на отпадъчни промишлени води, и Refuse drums. Седалището му е в/ъв Oostduinkerke, Белгия.

 7. RAMUS INDUSTRIE SA

  Франция

  Предприятието RAMUS INDUSTRIE SA, e Производител, и работи в сферата на Вода - добив и снабдяване. Освен това развива дейност и в сферата на Водоснабдяване, Промишлена тръбна арматура, Водоснабдяване, taps and fittings, plumbing fittings for the building industry, и Промишлена тръбна арматура. Седалището му е в/ъв La Motte Servolex, Франция.

 8. ERNST BUSCHER GMBH & CO. KG

  Германия

  Предприятието ERNST BUSCHER GMBH & CO. KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Електричество - производство и снабдяване. Освен това развива дейност и в сферата на Електроснабдяване, Газ и нефт - добив, Газ - производство и снабдяване, Водоснабдяване, Електроснабдяване, Газ и нефт - добив, Газ - производство и снабдяване, и Водоснабдяване. Седалището му е в/ъв Wuppertal, Германия.

 9. PFALZWERKE AKTIENGESELLSCHAFT

  Германия

  Предприятието PFALZWERKE AKTIENGESELLSCHAFT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Електричество - производство и снабдяване. Освен това развива дейност и в сферата на Електроснабдяване, Газ и нефт - добив, Вода - добив и снабдяване, Водоснабдяване, Електроснабдяване, Газ и нефт - добив, Вода - добив и снабдяване, и Водоснабдяване. Седалището му е в/ъв Ludwigshafen, Германия.

 10. INSTITUT FÜR UMWELT- UND HYGIENETECHNIK

  Германия

  Предприятието INSTITUT FÜR UMWELT- UND HYGIENETECHNIK, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Електричество - производство и снабдяване. Освен това развива дейност и в сферата на Газ и нефт - добив, Газ - производство и снабдяване, Вода - добив и снабдяване, Водоснабдяване, Газ и нефт - добив, Газ - производство и снабдяване, Вода - добив и снабдяване, и Водоснабдяване. Седалището му е в/ъв Osterholz-Scharmbeck, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Водоснабдяване - Внос износ

Брой резултати

516 Фирми