• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • връзване - машини

Резултати за

Връзване - машини - Внос износ

 1. O.M.V. SRL

  Италия

  Verified by europages badge

  O.M.V. specialises in the design and manufacture of handling and packing machines for bars and wire rod coils; square pack binders; compacting machines; wire rod coil binders; steel bar bundle binders; hydraulic or pneumatic machines for steel bar bundles of smaller dimensions; bending and binding machines for steel bar bundles; binding machines for wire rod coils; evacuation systems and conveyors.

 2. ERGOPACK DEUTSCHLAND GMBH

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието ERGOPACK DEUTSCHLAND GMBH, e Производител, и работи в сферата на Амбалаж и опаковане - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Връзване - машини, Промишлени научноизследователски бюра, Връзване - машини, и Промишлени научноизследователски бюра. Седалището му е в/ъв Lauingen/donau, Германия.

 3. WEDA

  Холандия

  Предприятието WEDA, e Разпространител, и работи в сферата на Амбалаж и опаковане - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Връзване - машини, Претегляне и дозиране - инсталации и уреди, Връзване - машини, Претегляне и дозиране - инсталации и уреди, cutters, и Sorting machines. Седалището му е в/ъв Naarden, Холандия.

 4. MOSCA DIRECT POLAND SP. Z O.O.

  Полша

  Предприятието MOSCA DIRECT POLAND SP. Z O.O., e Разпространител, и работи в сферата на Връзване - машини. Седалището му е в/ъв Warszawa, Полша.

 5. UNIBIND - PELEMAN INDUSTRIES

  Белгия

  Предприятието UNIBIND - PELEMAN INDUSTRIES, e Производител, и работи в сферата на Връзване - машини. Освен това развива дейност и в сферата на machinery for bookbinding, и office documents binding systems. Седалището му е в/ъв Puurs, Белгия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. LEGATRICE

  Италия

  Предприятието LEGATRICE, e Производител, и работи в сферата на Връзване - машини. Освен това развива дейност и в сферата на strings. Седалището му е в/ъв Tollo, Италия.

 2. TECHNOBAL - SAL'A S.R.O.

  Словакия

  Предприятието TECHNOBAL - SAL'A S.R.O., e Multi-Category, и работи в сферата на Амбалаж и опаковане - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Връзване - машини, Поставяне на знаци и етикети - машини, Връзване - машини, и Поставяне на знаци и етикети - машини. Седалището му е в/ъв Sal'A, Словакия.

 3. MULLER MARTINI SPA

  Италия

  Предприятието MULLER MARTINI SPA, и работи в сферата на Амбалаж и опаковане - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Връзване - машини, и Връзване - машини. Седалището му е в/ъв Sesto San Giovanni (mi), Италия.

 4. TECHNOPAK SMALL BUSINESS LTD

  Украйна

  Предприятието TECHNOPAK SMALL BUSINESS LTD, e Производител, и работи в сферата на Обвиване или допълнително обвиване - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Амбалаж и опаковане - машини и техника, Връзване - машини, Амбалаж и опаковане - машини и техника, и Връзване - машини. Седалището му е в/ъв Kharkiv, Украйна.

 5. UNIPACK

  Чехия

  Предприятието UNIPACK, e Търговец на едро, и работи в сферата на Амбалаж и опаковане - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Връзване - машини, и Връзване - машини. Седалището му е в/ъв Trinec, Чехия.

 1. LEPOR STUDIO

  Чехия

  Предприятието LEPOR STUDIO, e Multi-Category, и работи в сферата на Амбалаж и опаковане - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Връзване - машини, Рекламни агенции, Връзване - машини, и Рекламни агенции. Седалището му е в/ъв Kutná Hora , Чехия.

 2. BATRAS S.R.O.

  Чехия

  Предприятието BATRAS S.R.O., e Multi-Category, и работи в сферата на Амбалаж и опаковане - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Връзване - машини, и Връзване - машини. Седалището му е в/ъв Praha 4 , Чехия.

 1. ERACOM, SPOL.S R.O.

  Чехия

  Предприятието ERACOM, SPOL.S R.O., e Търговец на дребно, и работи в сферата на Амбалаж и опаковане - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Връзване - машини, и Връзване - машини. Седалището му е в/ъв Kladno 1, Чехия.

 2. MOSCA DIRECT HUNGARY KFT.

  Унгария

  Предприятието MOSCA DIRECT HUNGARY KFT., e Разпространител, и работи в сферата на Връзване - машини. Седалището му е в/ъв Nyíregyháza, Унгария.

 3. GRAFISK MASKINVARKSTED V/S NIELSEN

  Дания

  Предприятието GRAFISK MASKINVARKSTED V/S NIELSEN, e Производител, и работи в сферата на Амбалаж и опаковане - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Връзване - машини, и Връзване - машини. Седалището му е в/ъв Viby, Дания.

 4. LEA VALLEY PACKAGING LIMITED

  Обединеното кралство

  Предприятието LEA VALLEY PACKAGING LIMITED, e Производител, и работи в сферата на Амбалаж и опаковане - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Връзване - машини, и Връзване - машини. Седалището му е в/ъв Waltham Cross, Обединеното кралство.

 5. R. KRAUTWALD MASCHINENFABRIK GMBH

  Германия