• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • галванично поцинковане

Резултати за

Галванично поцинковане - Внос износ

 1. ROSCIC

  Белгия

  Verified by europages badge

  Предприятието ROSCIC, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка. Освен това развива дейност и в сферата на Галванично поцинковане, и Галванично поцинковане. Седалището му е в/ъв Alleur, Белгия.

 2. KOVINOPLASTIKA LOŽ D.O.O.

  Словения

  Verified by europages badge

  Предприятието KOVINOPLASTIKA LOŽ D.O.O., e Производител, и работи в сферата на Щамповане на стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Галванично поцинковане, Моторни спортове - аксесоари, Галванизация на стомани и метали, малки металически части, Галванично поцинковане, Моторни спортове - аксесоари, Галванизация на стомани и метали, малки металически части, и automotive industry. Седалището му е в/ъв Stari Trg Pri Ložu, Словения.

 3. GLORIA KEY

  Беларус

  Предприятието GLORIA KEY, e Multi-Category, и работи в сферата на Цинк и сплави. Освен това развива дейност и в сферата на Галванично поцинковане, Антикорозионни облицовки, Галванично поцинковане, Антикорозионни облицовки, и galvanising. Седалището му е в/ъв Zhodino, Беларус.

 4. DODGSTEEL

  Китай

  Предприятието DODGSTEEL, e Разпространител, и работи в сферата на Галванично поцинковане. Седалището му е в/ъв Jinan, Китай.

 5. HELCO METAL

  Гърция

  Предприятието HELCO METAL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Никелиране. Освен това развива дейност и в сферата на Хромиране, Галванично поцинковане, Хромиране, electroplating, Галванично поцинковане, и metal copper-plating. Седалището му е в/ъв Ritsona, Гърция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. ZINCOGAM SPA

  Италия

  Предприятието ZINCOGAM SPA, e Производител, и работи в сферата на Галванично поцинковане. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, hot galvanizing, beams, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, и metal galvanising. Седалището му е в/ъв Km 14,5-Soleto, Италия.

 2. GT GALVANOTECNICA SRL

  Италия

  Предприятието GT GALVANOTECNICA SRL, e Производител, и работи в сферата на Галванично поцинковане. Освен това развива дейност и в сферата на electroplating, polished chrome plating, galvanising, и metal chromium-plating. Седалището му е в/ъв Medole, Италия.

 3. GALVANOTECNICA SNC

  Италия

  Предприятието GALVANOTECNICA SNC, и работи в сферата на Галванично поцинковане. Освен това развива дейност и в сферата на Галванизация на стомани и метали, electro-galvanizing, cold white galvanizing, Галванизация на стомани и метали, и barrel galvanizing. Седалището му е в/ъв Padova, Италия.

 4. RALF SCHMIDT FÖRDERROLLEN - TROMMELN - CNC - DREHEN + FRÄSEN

  Германия

  Предприятието RALF SCHMIDT FÖRDERROLLEN - TROMMELN - CNC - DREHEN + FRÄSEN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Галванично поцинковане. Седалището му е в/ъв Walsrode, Германия.

 5. EURO-BOX SP. Z O.O.

  Полша

  Предприятието EURO-BOX SP. Z O.O., e Производител, и работи в сферата на Промишлени изделия от ламарина. Освен това развива дейност и в сферата на Галванично поцинковане, и Галванично поцинковане. Седалището му е в/ъв Swiebodzin, Полша.

 1. GALWANIZER SP. Z O.O.

  Полша

  Предприятието GALWANIZER SP. Z O.O., e Производител, и работи в сферата на Галванизация на стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Галванично поцинковане, galvanised treatment with nickel coating, copper galvanising treatment, и Галванично поцинковане. Седалището му е в/ъв Dzierżoniów, Полша.

 2. ZINQ NEUNKIRCHEN (SAAR) GMBH & CO. KG

  Германия

  Предприятието ZINQ NEUNKIRCHEN (SAAR) GMBH & CO. KG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Галванично поцинковане. Освен това развива дейност и в сферата на Галванизация на стомани и метали, Лека метална конструкция, Метални решетъчни настилки, Машини и инсталации за повърхнинна обработка, Галванизация на стомани и метали, Лека метална конструкция, Метални решетъчни настилки, и Машини и инсталации за повърхнинна обработка. Седалището му е в/ъв Neunkirchen, Германия.

 1. REVÊTIS

  Франция

  Предприятието REVÊTIS, e Подизпълнител, и работи в сферата на Електролиза - повърхнинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Галванично поцинковане, chroming and nickel plating, Галванично поцинковане, metal burnishing, и metal phosphatisation. Седалището му е в/ъв Villette-Lès-Arbois, Франция.

 2. METAL PROTECTION

  Франция

  Предприятието METAL PROTECTION, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка. Освен това развива дейност и в сферата на Галванично поцинковане, Галванично поцинковане, galvanisation, hot galvanizing, и metal galvanising. Седалището му е в/ъв Bléneau, Франция.

 3. ZINQ DRESDEN GMBH

  Германия

  Предприятието ZINQ DRESDEN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Галванично поцинковане, Галванизация на стомани и метали, Машини и инсталации за повърхнинна обработка, Антикорозия - химически препарати, Галванично поцинковане, Галванизация на стомани и метали, Машини и инсталации за повърхнинна обработка, и Антикорозия - химически препарати. Седалището му е в/ъв Dresden, Германия.

 4. KARAS PLATING

  Обединеното кралство

  Предприятието KARAS PLATING, e Подизпълнител, и работи в сферата на Галванично поцинковане. Освен това развива дейност и в сферата на metal surface finishes and treatments, barrel silver-plating, и metal nickel plating. Седалището му е в/ъв Leigh, Обединеното кралство.

 5. ELECTROFER III - TRATAMENTO DE SUPERFICIES, LDA

  Португалия

  Предприятието ELECTROFER III - TRATAMENTO DE SUPERFICIES, LDA, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Термообработка на стомани и метали, Галванично поцинковане, Термообработка на стомани и метали, и Галванично поцинковане. Седалището му е в/ъв Marinha Grande, Португалия.

 6. SOCIETE LORRAINE DE TRAITEMENTS DE SURFACES

  Франция

  Предприятието SOCIETE LORRAINE DE TRAITEMENTS DE SURFACES, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка. Освен това развива дейност и в сферата на Галванично поцинковане, Галванично поцинковане, chroming, и industrial painting. Седалището му е в/ъв Bouligny, Франция.

 7. ZINQ LAUSITZ GMBH & CO. KG

  Германия

  Предприятието ZINQ LAUSITZ GMBH & CO. KG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка. Освен това развива дейност и в сферата на Галванично поцинковане, Закрепване - материал, Санитарна тръбна арматура, Промишлена кинкалерия, Галванично поцинковане, Закрепване - материал, Санитарна тръбна арматура, и Промишлена кинкалерия. Седалището му е в/ъв Großräschen, Германия.

 8. ZINQ BEILSTEIN GMBH & CO. KG FILIALE MAINTAL

  Германия

  Предприятието ZINQ BEILSTEIN GMBH & CO. KG FILIALE MAINTAL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Галванично поцинковане, Галванизация на стомани и метали, Строителство на промишлени сгради, Галванизиране - машини, Галванично поцинковане, Галванизация на стомани и метали, Строителство на промишлени сгради, и Галванизиране - машини. Седалището му е в/ъв Maintal, Германия.

 1. ZINQ ALSDORF GMBH

  Германия

  Предприятието ZINQ ALSDORF GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Галванично поцинковане, Галванизация на стомани и метали, Строителство на промишлени сгради, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Галванично поцинковане, Галванизация на стомани и метали, и Строителство на промишлени сгради. Седалището му е в/ъв Alsdorf, Германия.

 2. ZINQ BRUCHSAL GMBH & CO. KG

  Германия

  Предприятието ZINQ BRUCHSAL GMBH & CO. KG, e Разпространител, и работи в сферата на Стомани. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - машинно обработване, Галванично поцинковане, Строителство на промишлени сгради, Промишлена кинкалерия, Стомани и метали - машинно обработване, Галванично поцинковане, Строителство на промишлени сгради, и Промишлена кинкалерия. Седалището му е в/ъв Bruchsal, Германия.

 3. ZINCRAL, REVESTIMENTOS , LDA.

  Португалия

  Предприятието ZINCRAL, REVESTIMENTOS , LDA., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Галванично поцинковане. Освен това развива дейност и в сферата на galvanizing treatments, metal nickel plating, и tinning of metals. Седалището му е в/ъв Murtosa, Португалия.

 4. LOECO-INDUSTRIEANLAGEN GMBH & CO.KG

  Германия

  Предприятието LOECO-INDUSTRIEANLAGEN GMBH & CO.KG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Галванично поцинковане. Освен това развива дейност и в сферата на Инженерство - проимишлени проектанти и изпълнители, Инженерство - проимишлени проектанти и изпълнители, и galvanising. Седалището му е в/ъв Mülheim, Германия.

 5. PAS

  Белгия

  Предприятието PAS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка. Освен това развива дейност и в сферата на Галванично поцинковане, galvanisation, metal galvanising, galvanizing treatments, и Галванично поцинковане. Седалището му е в/ъв Londerzeel, Белгия.

 6. MITHIEUX

  Франция

  Предприятието MITHIEUX, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка. Освен това развива дейност и в сферата на Галванично поцинковане, metal treatments, galvanic treatment of metals, Галванично поцинковане, и Tantalum electrolytic capacitors. Седалището му е в/ъв Chambery Cedex 9, Франция.

 7. SONEL

  Франция

  Предприятието SONEL, e Подизпълнител, и работи в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка. Освен това развива дейност и в сферата на Галванично поцинковане, Галванично поцинковане, и chemical nickel plating. Седалището му е в/ъв Nyoiseau, Франция.

 8. ZINCATUR RODIGHIERO SRL

  Италия

  Предприятието ZINCATUR RODIGHIERO SRL, e Подизпълнител, и работи в сферата на Галванично поцинковане. Седалището му е в/ъв Montecchio Maggiore, Италия.

 9. GALVAMETAL SA

  Франция

  Предприятието GALVAMETAL SA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка. Освен това развива дейност и в сферата на Галванично поцинковане, Хромиране, galvanisation, Галванично поцинковане, degreasing, и Хромиране. Седалището му е в/ъв Embreville, Франция.

 10. ZINQ DUISBURG GMBH & CO. KG

  Германия

  Предприятието ZINQ DUISBURG GMBH & CO. KG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Галванично поцинковане, Галванизация на стомани и метали, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, Галванично поцинковане, Галванизация на стомани и метали, Строителство на промишлени сгради, и Лека метална конструкция. Седалището му е в/ъв Duisburg, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Галванично поцинковане - Внос износ

Брой резултати

409 Фирми