• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • земеделие - внос-износ

Резултати за

Земеделие - внос-износ - Агент Представител - Германия

ГерманияАгент/Представител
  1. DOBRO COMMODITIES

    Германия

    Предприятието DOBRO COMMODITIES, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, и Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Winsen/ Luhe, Германия.

  2. LANDTECHNIK / LOHNUNTERNEHMEN DE CASÊ

    Германия

    Предприятието LANDTECHNIK / LOHNUNTERNEHMEN DE CASÊ, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Homberg, Германия.

  3. VB TIMING

    Германия

    Предприятието VB TIMING, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Кондензирано и сухо мляко, sunflower oil, type 0 common wheat flours, Кондензирано и сухо мляко, и wholesale mineral water. Седалището му е в/ъв Cologne, Германия.

  4. UNTERNEHMENSGRUPPE MG-4U

    Германия

    Предприятието UNTERNEHMENSGRUPPE MG-4U, e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Подправки, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, и Подправки. Седалището му е в/ъв Nuernberg, Германия.

  5. IEX SOURCING

    Германия

    Предприятието IEX SOURCING, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Текстил - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Фармация - внос-износ, beauty articles and supplies, food / beverages - wholesale and retail, Фармация - внос-износ, и mechanical engineering. Седалището му е в/ъв Bergisch Gladbach, Германия.