• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • хотели- кафенета- ресторанти - машини и техника

Резултати за

Хотели- кафенета- ресторанти - машини и техника

ГерманияБерлин и областтаТърговец на едро
  1. GEBR. SCHWABENLAND GROSSKÜCHEN-SERVICE GMBH

    Германия

    Предприятието GEBR. SCHWABENLAND GROSSKÜCHEN-SERVICE GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Berlin, Германия.

  2. WITTE

    Германия

    Предприятието WITTE, e Производител, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Довършителни работи, Вода - добив и снабдяване, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, и Довършителни работи. Седалището му е в/ъв Berlin, Германия.

  3. BARLETTA-EIS GMBH

    Германия

    Предприятието BARLETTA-EIS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Млечни и плодови сладоледи. Освен това развива дейност и в сферата на Замразени и дълбоко замразени продукти, Кафе и чай, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Замразени и дълбоко замразени продукти, Кафе и чай, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Професионални кафе-машини. Седалището му е в/ъв Berlin, Германия.

  4. GASTROSCHOTTE IND.KFM. KNUT BERGER

    Германия

    Предприятието GASTROSCHOTTE IND.KFM. KNUT BERGER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Топлообменници. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Домашни мебели, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, и Домашни мебели. Седалището му е в/ъв Berlin, Германия.

  5. SNACKKI GMBH

    Германия

    Предприятието SNACKKI GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Алкохолни и спиртни напитки, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Автомати, Алкохолни и спиртни напитки, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, и Автомати. Седалището му е в/ъв Berlin, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. HELMUT SCHULZ GROSSKÜCHEN UND GASTRONOMIEBEDARF GMBH

    Германия

    Предприятието HELMUT SCHULZ GROSSKÜCHEN UND GASTRONOMIEBEDARF GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални кухни - машини и техника, Кухни - мебелно обзавеждане, Домашни мебели, Мебели за детски стаи, Професионални кухни - машини и техника, Кухни - мебелно обзавеждане, Домашни мебели, и Мебели за детски стаи. Седалището му е в/ъв Berlin, Германия.

  2. KAFFEE-SERVICE BERLIN PETER GANSS GMBH

    Германия

    Предприятието KAFFEE-SERVICE BERLIN PETER GANSS GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Подправки, Алкохолни и спиртни напитки, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Подправки, Алкохолни и спиртни напитки, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Професионални кафе-машини. Седалището му е в/ъв Berlin, Германия.

  3. MARIO NEUMANN

    Германия

    Предприятието MARIO NEUMANN, e Търговец на едро, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Алкохолни и спиртни напитки, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, Алкохолни и спиртни напитки, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, и Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари. Седалището му е в/ъв Berlin, Германия.

  4. GASTRODINO - GASTRONOMIEBEDARF & GROSSKÜCHENGERÄTE

    Германия

    Предприятието GASTRODINO - GASTRONOMIEBEDARF & GROSSKÜCHENGERÄTE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални кухни - машини и техника, Домашни мебели, Мебели за детски стаи, Мебели за преподавателската дейност, Професионални кухни - машини и техника, Домашни мебели, Мебели за детски стаи, и Мебели за преподавателската дейност. Седалището му е в/ъв Berlin, Германия.

  5. MAURICE PECHLER

    Германия

    Предприятието MAURICE PECHLER, e Производител, и работи в сферата на Уплътнителни съединения и набивки. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, и Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия. Седалището му е в/ъв Berlin, Германия.

  1. KAFFEERÖSTEREI TORREFAZIONE

    Германия

    Предприятието KAFFEERÖSTEREI TORREFAZIONE, e Производител, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Подправки, Какао и шоколад, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Подправки, Какао и шоколад, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Професионални кафе-машини. Седалището му е в/ъв Berlin, Германия.

  2. GRIMM GASTRONOMIEBEDARF

    Германия

    Предприятието GRIMM GASTRONOMIEBEDARF, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални кухни - машини и техника, Домашни мебели, Мебели за детски стаи, Мебели за преподавателската дейност, Професионални кухни - машини и техника, Домашни мебели, Мебели за детски стаи, и Мебели за преподавателската дейност. Седалището му е в/ъв Berlin, Германия.

  1. BESTECKLISTE PAUL RAACKOW

    Германия

    Предприятието BESTECKLISTE PAUL RAACKOW, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Електродомакински уреди - големи уреди, Електродомакински уреди - малки уреди, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Електродомакински уреди - големи уреди, и Електродомакински уреди - малки уреди. Седалището му е в/ъв Berlin, Германия.

  2. SANTE DEL BEN KG

    Германия

    Предприятието SANTE DEL BEN KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Подправки, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Електричество - строителни работи, Подправки, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, и Електричество - строителни работи. Седалището му е в/ъв Berlin, Германия.

  3. LUCKY'S ESPRESSO SERVICE THOMAS LUCK

    Германия

    Предприятието LUCKY'S ESPRESSO SERVICE THOMAS LUCK, e Търговец на едро, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Подправки, Какао и шоколад, Алкохолни и спиртни напитки, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Подправки, Какао и шоколад, Алкохолни и спиртни напитки, и Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Berlin, Германия.

  4. COFFEE4YOU, INH. BEATE BACHMANN

    Германия

    Предприятието COFFEE4YOU, INH. BEATE BACHMANN, e Търговец на едро, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Подправки, Алкохолни и спиртни напитки, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Подправки, Алкохолни и спиртни напитки, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Професионални кафе-машини. Седалището му е в/ъв Berlin, Германия.

  5. WMF WÜRTTEMBERGISCHE METALLWARENFABRIK AG

    Германия

    Предприятието WMF WÜRTTEMBERGISCHE METALLWARENFABRIK AG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални кухни - машини и техника, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, Професионални кухни - машини и техника, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, и Мебели за хотели, кафенета и ресторанти. Седалището му е в/ъв Berlin, Германия.

  6. GASTRO SERVICE BERLIN MARTIN RUCKDÄSCHEL

    Германия

    Предприятието GASTRO SERVICE BERLIN MARTIN RUCKDÄSCHEL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални кухни - машини и техника, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, Професионални кухни - машини и техника, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, и Мебели за хотели, кафенета и ресторанти. Седалището му е в/ъв Berlin, Германия.

  7. RABE & CO. OHG

    Германия

    Предприятието RABE & CO. OHG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални кухни - машини и техника, Кухни - мебелно обзавеждане, Домашни мебели, Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, Професионални кухни - машини и техника, Кухни - мебелно обзавеждане, Домашни мебели, и Мебели за хотели, кафенета и ресторанти. Седалището му е в/ъв Berlin, Германия.

  8. MIKE KÜHNEL SERVICE INH. MIKE KÜHNEL

    Германия

    Предприятието MIKE KÜHNEL SERVICE INH. MIKE KÜHNEL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални кухни - машини и техника, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, Професионални кухни - машини и техника, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, и Мебели за хотели, кафенета и ресторанти. Седалището му е в/ъв Berlin, Германия.

  1. KAFFEESERVICEGÖTZE INH. STEFAN GÖTZE

    Германия

    Предприятието KAFFEESERVICEGÖTZE INH. STEFAN GÖTZE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Подправки, Алкохолни и спиртни напитки, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Подправки, Алкохолни и спиртни напитки, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Професионални кафе-машини. Седалището му е в/ъв Berlin, Германия.

  2. RICHARD KIRSCH GMBH

    Германия

    Предприятието RICHARD KIRSCH GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Домашни мебели, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, и Домашни мебели. Седалището му е в/ъв Berlin, Германия.

  3. PROTZ BLITZ VENDING SERVICE GMBH

    Германия

    Предприятието PROTZ BLITZ VENDING SERVICE GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Алкохолни и спиртни напитки, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, Алкохолни и спиртни напитки, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, и Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари. Седалището му е в/ъв Berlin, Германия.

  4. HANDREKE & CO. KG

    Германия

    Предприятието HANDREKE & CO. KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Пластмаси - опаковки, Опаковки от хартия и картон, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Пластмаси - опаковки, и Опаковки от хартия и картон. Седалището му е в/ъв Berlin, Германия.

  5. GRILLPROFIS BERLIN GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието GRILLPROFIS BERLIN GMBH & CO. KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Органична химия - изходни материали и производни, Бичен и обработен дървен материал, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Органична химия - изходни материали и производни, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв Berlin, Германия.

  6. POLLACK GROSSKÜCHENSERVICE GMBH

    Германия

    Предприятието POLLACK GROSSKÜCHENSERVICE GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Кухни - мебелно обзавеждане, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, и Кухни - мебелно обзавеждане. Седалището му е в/ъв Berlin, Германия.

  7. CITTI GROSSKÜCHENTECHNIK - STANDORT BERLIN

    Германия

    Предприятието CITTI GROSSKÜCHENTECHNIK - STANDORT BERLIN, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални кухни - машини и техника, Домашни мебели, Мебели за преподавателската дейност, Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, Професионални кухни - машини и техника, Домашни мебели, Мебели за преподавателската дейност, и Мебели за хотели, кафенета и ресторанти. Седалището му е в/ъв Berlin, Германия.

  8. H2 GASTROSERVICE HERZ & HÖHNE GBR

    Германия

    Предприятието H2 GASTROSERVICE HERZ & HÖHNE GBR, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални кухни - машини и техника, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Домашни мебели, Професионални кухни - машини и техника, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, и Домашни мебели. Седалището му е в/ъв Berlin, Германия.

  9. GB GASTRO BERLIN GROßKÜCHENTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието GB GASTRO BERLIN GROßKÜCHENTECHNIK GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални кухни - машини и техника, и Професионални кухни - машини и техника. Седалището му е в/ъв Berlin, Германия.

  10. AFG BERLIN GMBH

    Германия

    Предприятието AFG BERLIN GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални кухни - машини и техника, и Професионални кухни - машини и техника. Седалището му е в/ъв Berlin, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Хотели- кафенета- ресторанти - машини и техника

Брой резултати

32 Фирми