• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • внос-износ - хранително-вкусова промишленост

Резултати за

Внос-износ - хранително-вкусова промишленост

ГерманияБон, Дюселдорф и Рурски басейн и Вестфалия
  1. SUNGRANO GMBH

    Германия

    Предприятието SUNGRANO GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Жито. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Млечни изделия, sunflower oil, flour, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, и Млечни изделия. Седалището му е в/ъв Cologne, Германия.

  2. EUROCHEFS

    Германия

    Предприятието EUROCHEFS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на site distribution boards, и selected coffee blends. Седалището му е в/ъв Köln, Германия.

  3. TOTALLY TAPAS

    Германия

    Предприятието TOTALLY TAPAS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на foreign wines, foreign cheeses, wholesale of ham, и Extra virgin oil. Седалището му е в/ъв Duisburg, Германия.

  4. TOK FOOD

    Германия

    Предприятието TOK FOOD, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Gronau (westfalen), Германия.

  5. MAPNA EUROPE GMBH

    Германия

    Предприятието MAPNA EUROPE GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Замразени и дълбоко замразени продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Хранeнe - внос-износ, Железни и цветни руди, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Хранeнe - внос-износ, Железни и цветни руди, и Хартиени канцеларски изделия - артикули. Седалището му е в/ъв Düsseldorf, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. NATURWAREN-NIEDERRHEIN GMBH

    Германия

    Предприятието NATURWAREN-NIEDERRHEIN GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Освен това развива дейност и в сферата на Риби, Диетичнa и биологичнa хранa, Мед, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Риби, Диетичнa и биологичнa хранa, Мед, и Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Goch, Германия.

  2. ICRON GMBH

    Германия

    Предприятието ICRON GMBH, e Производител, и работи в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Освен това развива дейност и в сферата на Риби, Диетичнa и биологичнa хранa, Готови ястия и деликатеси, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Риби, Диетичнa и биологичнa хранa, Готови ястия и деликатеси, и Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Düsseldorf, Германия.

  3. DSR DENTAL AESTHETIK SERVICE RUND GMBH

    Германия

    Предприятието DSR DENTAL AESTHETIK SERVICE RUND GMBH, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Фармацевтични изделия, Медицинска хирургия - уреди и съоръжения, Медицинска хирургия - интрументи, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Фармацевтични изделия, Медицинска хирургия - уреди и съоръжения, и Медицинска хирургия - интрументи. Седалището му е в/ъв Gelsenkirchen, Германия.

  4. FETTE HENNE

    Германия

    Предприятието FETTE HENNE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Замразени и дълбоко замразени продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Хранeнe - внос-износ, Железни и цветни руди, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Хранeнe - внос-износ, Железни и цветни руди, и Хартиени канцеларски изделия - артикули. Седалището му е в/ъв Hemer, Германия.

  5. FRICKE IMBISS & GASTRONOMIE SERVICE OHG

    Германия

    Предприятието FRICKE IMBISS & GASTRONOMIE SERVICE OHG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, и Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия. Седалището му е в/ъв Marl, Германия.

  1. RFI FOOD INGREDIENTS HANDELSGESELLSCHAFT MBH

    Германия

    Предприятието RFI FOOD INGREDIENTS HANDELSGESELLSCHAFT MBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Освен това развива дейност и в сферата на Риби, Хранителни изделия и напитки - съставки, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Неорганична химия - изходни материали и производни, Риби, Хранителни изделия и напитки - съставки, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, и Неорганична химия - изходни материали и производни. Седалището му е в/ъв Düsseldorf, Германия.

  2. SWEET PARADISE MARION KIMPEL

    Германия

    Предприятието SWEET PARADISE MARION KIMPEL, e Производител, и работи в сферата на Захар. Освен това развива дейност и в сферата на Какао и шоколад, Захарни изделия без шоколад, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Луна паркове - инсталации, Какао и шоколад, Захарни изделия без шоколад, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, и Луна паркове - инсталации. Седалището му е в/ъв Remscheid, Германия.

  1. BERUFSIMKEREI LUHNEN IMKEREI FRANCESCO LUHNEN

    Германия

    Предприятието BERUFSIMKEREI LUHNEN IMKEREI FRANCESCO LUHNEN, e Търговец на едро, и работи в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Освен това развива дейност и в сферата на Риби, Диетичнa и биологичнa хранa, Мед, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Риби, Диетичнa и биологичнa хранa, Мед, и Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Viersen, Германия.

  2. GASTPARO GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието GASTPARO GMBH & CO. KG, e Разпространител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, и Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия. Седалището му е в/ъв Düsseldorf, Германия.

  3. AUSLIN IM- UND EXPORT HANDELSGESELLSCHAFT MBH

    Германия

    Предприятието AUSLIN IM- UND EXPORT HANDELSGESELLSCHAFT MBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Замразени и дълбоко замразени продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Хранeнe - внос-износ, Железни и цветни руди, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Хранeнe - внос-износ, Железни и цветни руди, и Хартиени канцеларски изделия - артикули. Седалището му е в/ъв Essen, Германия.

  4. EMMERICH EXCLUSIVBRILLEN

    Германия

    Предприятието EMMERICH EXCLUSIVBRILLEN, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, Очила, рамки и аксесоари, Стъкла за очила, контактни лещи и аксесоари, Оптика - инструменти, Хранeнe - внос-износ, Очила, рамки и аксесоари, Стъкла за очила, контактни лещи и аксесоари, и Оптика - инструменти. Седалището му е в/ъв Herdecke, Германия.

  5. JOOP ESKES GMBH

    Германия

    Предприятието JOOP ESKES GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Освен това развива дейност и в сферата на Риби, Замразени и дълбоко замразени продукти, Готови ястия и деликатеси, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Риби, Замразени и дълбоко замразени продукти, Готови ястия и деликатеси, и Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Bocholt, Германия.

  6. SPRENGER HANDELS GMBH

    Германия

    Предприятието SPRENGER HANDELS GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, smoking tobacco, alcoholic beverages, Fresh fruits and vegetables, и Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Iserlohn, Германия.

  7. ZETTA GMBH

    Германия

    Предприятието ZETTA GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Риби. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Хранeнe - внос-износ, Автомобили, Внос-износ - електрическа и електронна техника, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Хранeнe - внос-износ, Автомобили, и Внос-износ - електрическа и електронна техника. Седалището му е в/ъв Duesseldorf, Германия.

  8. EXCLUSIVE FOOD GMBH

    Германия

    Предприятието EXCLUSIVE FOOD GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Вина - Кипър. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, aqua-vitae (fruit, vegetable or grain distillates), wines, food industry, и Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Kaarst, Германия.

  1. GHAZI GEORGE

    Германия

    Предприятието GHAZI GEORGE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Железни и цветни руди, Внос-износ на обработващи машини, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Мъжки дрехи, Железни и цветни руди, Внос-износ на обработващи машини, Хартиени канцеларски изделия - артикули, и Мъжки дрехи. Седалището му е в/ъв Windeck, Германия.

  2. BRAUHAUS STEPHANUS OHG

    Германия

    Предприятието BRAUHAUS STEPHANUS OHG, e Производител, и работи в сферата на Газирани безалкохолни напитки. Освен това развива дейност и в сферата на Алкохолни и спиртни напитки, Бира, Вина - Франция, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Алкохолни и спиртни напитки, Бира, Вина - Франция, и Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Coesfeld, Германия.

  3. ERA IMPORT EXPORT

    Германия

    Предприятието ERA IMPORT EXPORT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Железни и цветни руди, Внос-износ на обработващи машини, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Мъжки дрехи, Железни и цветни руди, Внос-износ на обработващи машини, Хартиени канцеларски изделия - артикули, и Мъжки дрехи. Седалището му е в/ъв Wuppertal, Германия.

  4. CANDAN GASTRO INH. SINAN CANDAN

    Германия

    Предприятието CANDAN GASTRO INH. SINAN CANDAN, e Разпространител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, и Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия. Седалището му е в/ъв Bielefeld, Германия.

  5. BUD-EURODESIGN E. K.

    Германия

    Предприятието BUD-EURODESIGN E. K., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Машини и техника за химическата промишленост, Бои и лакове, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Машини и техника за химическата промишленост, Бои и лакове, Суров дървен материал, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв Borken, Германия.

  6. VOLLMER KAFFEE GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието VOLLMER KAFFEE GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Подправки, Какао и шоколад, Алкохолни и спиртни напитки, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Подправки, Какао и шоколад, Алкохолни и спиртни напитки, и Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Altenberge, Германия.

  7. TAIYO GMBH

    Германия

    Предприятието TAIYO GMBH, e Производител, и работи в сферата на Диетичнa и биологичнa хранa. Освен това развива дейност и в сферата на Кафе и чай, Подправки, Хранителни изделия и напитки - съставки, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Кафе и чай, Подправки, Хранителни изделия и напитки - съставки, и Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Schwelm, Германия.

  8. SL BIKE COMPONENTS CHRISTIAN SPINGLER

    Германия

    Предприятието SL BIKE COMPONENTS CHRISTIAN SPINGLER, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, Колела и колелца, Сачмени, иглени и ролкови търкалящи лагери, Механични трансмисии и компоненти, Хранeнe - внос-износ, Колела и колелца, Сачмени, иглени и ролкови търкалящи лагери, и Механични трансмисии и компоненти. Седалището му е в/ъв Bielefeld, Германия.

  9. CANDLE COMPANY GMBH & CO.

    Германия

    Предприятието CANDLE COMPANY GMBH & CO., e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, и Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия. Седалището му е в/ъв Gütersloh, Германия.

  10. AROMSA GMBH

    Германия

    Предприятието AROMSA GMBH, e Производител, и работи в сферата на Подправки. Освен това развива дейност и в сферата на Олио и хранителни мазнини, Плодови и зеленчукови сокове, Хранителни изделия и напитки - съставки, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Олио и хранителни мазнини, Плодови и зеленчукови сокове, Хранителни изделия и напитки - съставки, и Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Emmerich, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Внос-износ - хранително-вкусова промишленост

Брой резултати

201 Фирми