• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • ортопедия и рехабилитация - уреди- инструменти и техника

Резултати за

Ортопедия и рехабилитация - уреди- инструменти и техника

ГерманияБон, Дюселдорф и Рурски басейн и Вестфалия
  1. VELAMED GMBH

    Германия

    Предприятието VELAMED GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Уреди и съоръжения за рехабилитация. Освен това развива дейност и в сферата на Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника, electromyography, biomechanics, и Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника. Седалището му е в/ъв Köln, Германия.

  2. KS CASSETTEN GMBH

    Германия

    Предприятието KS CASSETTEN GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Електричество - строителни работи, Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника, Информатика - софтуер, Телевизори, видео и радиоапарати, Електричество - строителни работи, Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника, Информатика - софтуер, и Телевизори, видео и радиоапарати. Седалището му е в/ъв Schloß Holte-Stukenbrok, Германия.

  3. SCHULTE-DERNE24

    Германия

    Предприятието SCHULTE-DERNE24, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Медицинска хирургия - уреди и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника, Болнични легла, incontinence pads, Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника, Болнични легла, и hospital and medical laboratory equipment and supplies. Седалището му е в/ъв Dortmund, Германия.

  4. HAIKON HÁDA - GERMANY J. MEDINA

    Германия

    Предприятието HAIKON HÁDA - GERMANY J. MEDINA, e Производител, и работи в сферата на Медицинска хирургия - интрументи. Освен това развива дейност и в сферата на Зъболечение - артикули и принадлежности, Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника, Обувки, Мъжки обувки, Зъболечение - артикули и принадлежности, Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника, Обувки, и Мъжки обувки. Седалището му е в/ъв Würselen, Германия.

  5. SST SOLARIENEQUIPMENT GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието SST SOLARIENEQUIPMENT GMBH & CO. KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Санитарна тръбна арматура. Освен това развива дейност и в сферата на Строителна кинкалерия, Промишлена кинкалерия, Басейни - инсталации и съоръжения, Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника, Строителна кинкалерия, Промишлена кинкалерия, Басейни - инсталации и съоръжения, и Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника. Седалището му е в/ъв Balve, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. ALFATEX KLETTVERSCHLUSS GMBH

    Германия

    Предприятието ALFATEX KLETTVERSCHLUSS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Превозни средства - аксесоари и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук - изделия, Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника, Технически текстил за промишлена употреба, Тъкани, Каучук - изделия, Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника, Технически текстил за промишлена употреба, и Тъкани. Седалището му е в/ъв Gronau, Германия.

  2. MICHAEL MÖLLER

    Германия

    Предприятието MICHAEL MÖLLER, e Производител, и работи в сферата на Фармацевтични изделия - основни и помощни материали. Освен това развива дейност и в сферата на Фармацевтични изделия, Медицинска хирургия - интрументи, Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника, Обувки, Фармацевтични изделия, Медицинска хирургия - интрументи, Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника, и Обувки. Седалището му е в/ъв Senden, Германия.

  3. KLEINPASS SPORTGERÄTE GMBH

    Германия

    Предприятието KLEINPASS SPORTGERÄTE GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хартиени канцеларски изделия - артикули, Видове спорт - принадлежности, Физкултура и гимнастика - уреди и съоръжения, Гимнастически уреди за спортни зали, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Видове спорт - принадлежности, Физкултура и гимнастика - уреди и съоръжения, и Гимнастически уреди за спортни зали. Седалището му е в/ъв Duisburg, Германия.

  4. EQUIMED CONSULTING OHG

    Германия

    Предприятието EQUIMED CONSULTING OHG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Фармацевтични изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Медицинска хирургия - уреди и съоръжения, Медицинска хирургия - интрументи, Медицина и хирургия - артикули и принадлежности, Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника, Медицинска хирургия - уреди и съоръжения, Медицинска хирургия - интрументи, Медицина и хирургия - артикули и принадлежности, и Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника. Седалището му е в/ъв Holzwickede, Германия.

  5. MÖLLER ORTHOPÄDIE-SCHUH-TECHNIK

    Германия

    Предприятието MÖLLER ORTHOPÄDIE-SCHUH-TECHNIK, e Производител, и работи в сферата на Фармацевтични изделия - основни и помощни материали. Освен това развива дейност и в сферата на Фармацевтични изделия, Медицинска хирургия - интрументи, Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника, Обувки, Фармацевтични изделия, Медицинска хирургия - интрументи, Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника, и Обувки. Седалището му е в/ъв Münster, Германия.

  1. P. PRINZ CONSULTING GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието P. PRINZ CONSULTING GMBH & CO. KG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника. Освен това развива дейност и в сферата на medical utensils. Седалището му е в/ъв Engelskirchen, Германия.

  2. MARTIN HÖFENER ORTHOPÄDIE-SCHUHTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието MARTIN HÖFENER ORTHOPÄDIE-SCHUHTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Медицинска хирургия - интрументи. Освен това развива дейност и в сферата на Медицина и хирургия - артикули и принадлежности, Зъболечение - артикули и принадлежности, Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника, Обувки, Медицина и хирургия - артикули и принадлежности, Зъболечение - артикули и принадлежности, Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника, и Обувки. Седалището му е в/ъв Bielefeld, Германия.

  1. MAKE READY GMBH

    Германия

    Предприятието MAKE READY GMBH, e Производител, и работи в сферата на Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Домашно бельо, Бельо и долни дрехи, Мъжки дрехи, Дамски дрехи, Домашно бельо, Бельо и долни дрехи, Мъжки дрехи, и Дамски дрехи. Седалището му е в/ъв Krefeld, Германия.

  2. LUDGER VÖCKING GMBH

    Германия

    Предприятието LUDGER VÖCKING GMBH, e Производител, и работи в сферата на Медицинска хирургия - уреди и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Медицинска хирургия - интрументи, Медицина и хирургия - артикули и принадлежности, Зъболечение - артикули и принадлежности, Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника, Медицинска хирургия - интрументи, Медицина и хирургия - артикули и принадлежности, Зъболечение - артикули и принадлежности, и Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника. Седалището му е в/ъв Ahaus, Германия.

  3. KURT VOM HAGEN

    Германия

    Предприятието KURT VOM HAGEN, e Търговец на едро, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Медицинска хирургия - интрументи, Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника, Обувки, Спортни обувки и обувки за свободното време, Медицинска хирургия - интрументи, Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника, Обувки, и Спортни обувки и обувки за свободното време. Седалището му е в/ъв Wuppertal, Германия.

  4. SUN-TRADING GMBH

    Германия

    Предприятието SUN-TRADING GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Басейни - инсталации и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника, Естетически грижи - съоръжения, Сауна - съоръжения, Центрове за придобиване на тен - съоръжения, Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника, Естетически грижи - съоръжения, Сауна - съоръжения, и Центрове за придобиване на тен - съоръжения. Седалището му е в/ъв Euskirchen, Германия.

  5. SHOES4US

    Германия

    Предприятието SHOES4US, e Разпространител, и работи в сферата на Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Обувки, Мъжки обувки, Дамски обувки, Детски обувки, Обувки, Мъжки обувки, Дамски обувки, и Детски обувки. Седалището му е в/ъв Velbert, Германия.

  6. BSN-JOBST GMBH

    Германия

    Предприятието BSN-JOBST GMBH, e Производител, и работи в сферата на Дълги и къси чорапи. Освен това развива дейност и в сферата на Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника, Уреди и инструменти за инвалиди, Патерици, Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника, Уреди и инструменти за инвалиди, и Патерици. Седалището му е в/ъв Emmerich Am Rhein, Германия.

  7. TNK HEBETECHNIK - THOMAS NICK

    Германия

    Предприятието TNK HEBETECHNIK - THOMAS NICK, e Разпространител, и работи в сферата на Строителни обекти - оборудване. Освен това развива дейност и в сферата на Въжени линии, лифтове, влекове, Асансьори, товароподемници, ескалатори, Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника, Въжени линии, лифтове, влекове, Асансьори, товароподемници, ескалатори, и Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника. Седалището му е в/ъв Köln, Германия.

  8. MEIER UND SCHÜTTE GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието MEIER UND SCHÜTTE GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Фармацевтични изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Медицина и хирургия - артикули и принадлежности, Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, Електричество - компоненти и части, Медицина и хирургия - артикули и принадлежности, Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, и Електричество - компоненти и части. Седалището му е в/ъв Warstein, Германия.

  1. ELLMERS TREPPENLIFTE & ELEKTROMOBILE

    Германия

    Предприятието ELLMERS TREPPENLIFTE & ELEKTROMOBILE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Строителни обекти - оборудване. Освен това развива дейност и в сферата на Въжени линии, лифтове, влекове, Асансьори, товароподемници, ескалатори, Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника, Въжени линии, лифтове, влекове, Асансьори, товароподемници, ескалатори, и Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника. Седалището му е в/ъв Verl, Германия.

  2. INTELLIGENT MOBILITY GMBH

    Германия

    Предприятието INTELLIGENT MOBILITY GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Акумулатори и батерии, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Офис - материали и пособия, Подаръци, сувенири и рекламни изделия, Акумулатори и батерии, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Офис - материали и пособия, и Подаръци, сувенири и рекламни изделия. Седалището му е в/ъв Essen, Германия.

  3. FEET CONTROL GMBH

    Германия

    Предприятието FEET CONTROL GMBH, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ на точноизмервателни инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ на медицинска хирургична техника, Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника, Внос-износ на медицинска хирургична техника, и Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника. Седалището му е в/ъв Gummersbach, Германия.

  4. OHRSANA GMBH

    Германия

    Предприятието OHRSANA GMBH, e Производител, и работи в сферата на Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Bandages. Седалището му е в/ъв Wuppertal, Германия.

  5. REHAN MEDIZINGERÄTE HANDELS GMBH

    Германия

    Предприятието REHAN MEDIZINGERÄTE HANDELS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Уреди и инструменти за инвалиди, и Уреди и инструменти за инвалиди. Седалището му е в/ъв Mülheim, Германия.

  6. REHATECHNIK HEYMER GMBH

    Германия

    Предприятието REHATECHNIK HEYMER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Уреди и съоръжения за рехабилитация, и Уреди и съоръжения за рехабилитация. Седалището му е в/ъв Arnsberg, Германия.

  7. PERMOBIL GMBH

    Германия

    Предприятието PERMOBIL GMBH, e Производител, и работи в сферата на Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Медицина и хирургия - артикули и принадлежности, и Медицина и хирургия - артикули и принадлежности. Седалището му е в/ъв Aachen, Германия.

  8. MEDICA-HEALTHCARE GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието MEDICA-HEALTHCARE GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Уреди и съоръжения за рехабилитация, и Уреди и съоръжения за рехабилитация. Седалището му е в/ъв Siegen, Германия.

  9. PARIMOBIL - GEMEINNÜTZIGE GESELLSCHAFT FÜR PARITÄTISCHE SOZIALDIENSTE MBH

    Германия

    Предприятието PARIMOBIL - GEMEINNÜTZIGE GESELLSCHAFT FÜR PARITÄTISCHE SOZIALDIENSTE MBH, и работи в сферата на Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Уреди и инструменти за инвалиди, и Уреди и инструменти за инвалиди. Седалището му е в/ъв Krefeld, Германия.

  10. KID(Z) & CO. VERTRIEBS-GMBH U. CO. KG

    Германия

    Предприятието KID(Z) & CO. VERTRIEBS-GMBH U. CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Уреди и съоръжения за рехабилитация, и Уреди и съоръжения за рехабилитация. Седалището му е в/ъв Gronau, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Ортопедия и рехабилитация - уреди- инструменти и техника

Брой резултати

52 Фирми