• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • придобиване- бази- обезопасяване на данни

Резултати за

Придобиване- бази- обезопасяване на данни

ГерманияБон, Дюселдорф и Рурски басейн и Вестфалия
  1. AZ BERATUNG

    Германия

    Предприятието AZ BERATUNG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Придобиване, бази, обезопасяване на данни. Освен това развива дейност и в сферата на data processing security. Седалището му е в/ъв Bonn, Германия.

  2. ÜBERSETZERIN/DOLMETSCHERIN FÜR UKRAINISCH, IRYNA VERESCHAHINA

    Германия

    Предприятието ÜBERSETZERIN/DOLMETSCHERIN FÜR UKRAINISCH, IRYNA VERESCHAHINA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Управляващ софтуер за предприятия. Освен това развива дейност и в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Набиране на персонал в международен план, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Набиране на персонал в международен план, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, и Превод. Седалището му е в/ъв Düsseldorf, Германия.

  3. HALL BIRGIT

    Германия

    Предприятието HALL BIRGIT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Управляващ софтуер за предприятия. Освен това развива дейност и в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Технически превод, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, и Технически превод. Седалището му е в/ъв Münster, Германия.

  4. YILDIZ ÜBERSETZUNGEN

    Германия

    Предприятието YILDIZ ÜBERSETZUNGEN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хартия и картон - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Управляващ софтуер за предприятия, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Управляващ софтуер за предприятия, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, и Превод. Седалището му е в/ъв Düren, Германия.

  5. KERN AG

    Германия

    Предприятието KERN AG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хартия и картон - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Управляващ софтуер за предприятия, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Управляващ софтуер за предприятия, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, и Превод. Седалището му е в/ъв Bielefeld, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. ÜBERSETZUNGEN URSULA FALLBRÜGGE

    Германия

    Предприятието ÜBERSETZUNGEN URSULA FALLBRÜGGE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители. Освен това развива дейност и в сферата на Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Технически превод, Търговски превод, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Технически превод, и Търговски превод. Седалището му е в/ъв Düsseldorf, Германия.

  2. FINE TRANSLATIONS

    Германия

    Предприятието FINE TRANSLATIONS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Управляващ софтуер за предприятия. Освен това развива дейност и в сферата на Консултантски услуги по маркетингова стратегия, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Консултантски услуги по маркетингова стратегия, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, и Превод. Седалището му е в/ъв Köln, Германия.

  3. LUND LANGUAGES

    Германия

    Предприятието LUND LANGUAGES, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хартия и картон - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Управляващ софтуер за предприятия, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Управляващ софтуер за предприятия, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, и Превод. Седалището му е в/ъв Köln, Германия.

  4. SPARKASSEN INFORMATIK GMBH & CO KG

    Германия

    Предприятието SPARKASSEN INFORMATIK GMBH & CO KG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Информационни системи, консултантски услуги, Програмиране и програмни продукти, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Анализ на данни, Информационни системи, консултантски услуги, Програмиране и програмни продукти, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, и Анализ на данни. Седалището му е в/ъв Münster, Германия.

  5. LANDEXX GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието LANDEXX GMBH & CO. KG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители. Освен това развива дейност и в сферата на Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Технически превод, Търговски превод, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Технически превод, и Търговски превод. Седалището му е в/ъв Düsseldorf, Германия.

  1. NORDISCHER ÜBERSETZUNGSDIENST

    Германия

    Предприятието NORDISCHER ÜBERSETZUNGSDIENST, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хартия и картон - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Управляващ софтуер за предприятия, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Управляващ софтуер за предприятия, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, и Превод. Седалището му е в/ъв Bad Honnef, Германия.

  2. DOLMETSCHER- & ÜBERSETZUNGSBÜRO SARSUR

    Германия

    Предприятието DOLMETSCHER- & ÜBERSETZUNGSBÜRO SARSUR, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители. Освен това развива дейност и в сферата на Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Технически превод, Търговски превод, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Технически превод, и Търговски превод. Седалището му е в/ъв Paderborn, Германия.

  1. ANNEX GLOBAL

    Германия

    Предприятието ANNEX GLOBAL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хартия и картон - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Управляващ софтуер за предприятия, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Управляващ софтуер за предприятия, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, и Превод. Седалището му е в/ъв Köln, Германия.

  2. KARACA

    Германия

    Предприятието KARACA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители. Освен това развива дейност и в сферата на Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Технически превод, Търговски превод, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Технически превод, и Търговски превод. Седалището му е в/ъв Aachen, Германия.

  3. ZIELTEXT OHG

    Германия

    Предприятието ZIELTEXT OHG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Консултантски услуги по маркетингова стратегия. Освен това развива дейност и в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Програмиране и програмни продукти, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Програмиране и програмни продукти, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, и Превод. Седалището му е в/ъв Krefeld, Германия.

  4. PAPENBROCK ÜBERSETZUNGEN

    Германия

    Предприятието PAPENBROCK ÜBERSETZUNGEN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хартия и картон - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Управляващ софтуер за предприятия, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Управляващ софтуер за предприятия, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, и Превод. Седалището му е в/ъв Bonn, Германия.

  5. HUBER & MARTINS

    Германия

    Предприятието HUBER & MARTINS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хартия и картон - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Управляващ софтуер за предприятия, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Управляващ софтуер за предприятия, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, и Превод. Седалището му е в/ъв Bonn, Германия.

  6. SHAHNOOR SHERYARI

    Германия

    Предприятието SHAHNOOR SHERYARI, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Консултантски услуги по маркетингова стратегия. Освен това развива дейност и в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Програмиране и програмни продукти, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Програмиране и програмни продукти, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, и Превод. Седалището му е в/ъв Köln, Германия.

  7. KERN AG

    Германия

    Предприятието KERN AG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хартия и картон - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Управляващ софтуер за предприятия, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Управляващ софтуер за предприятия, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, и Превод. Седалището му е в/ъв Dortmund, Германия.

  8. KERN AG

    Германия

    Предприятието KERN AG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хартия и картон - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Управляващ софтуер за предприятия, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Управляващ софтуер за предприятия, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, и Превод. Седалището му е в/ъв Köln, Германия.

  1. IMMOTRANSLATIONS LTD.

    Германия

    Предприятието IMMOTRANSLATIONS LTD., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители. Освен това развива дейност и в сферата на Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Технически превод, Търговски превод, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Технически превод, и Търговски превод. Седалището му е в/ъв Bielefeld, Германия.

  2. ÜBERSETZUNGEN LILLEØR INH. MALENE GOLMHOFER

    Германия

    Предприятието ÜBERSETZUNGEN LILLEØR INH. MALENE GOLMHOFER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хартия и картон - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Управляващ софтуер за предприятия, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Управляващ софтуер за предприятия, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, и Превод. Седалището му е в/ъв Erkelenz, Германия.

  3. NAUMANN-COMMUNICATE

    Германия

    Предприятието NAUMANN-COMMUNICATE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Програмиране и програмни продукти, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Програмиране и програмни продукти, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, и Превод. Седалището му е в/ъв Versmold, Германия.

  4. KERN AG

    Германия

    Предприятието KERN AG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хартия и картон - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Управляващ софтуер за предприятия, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Управляващ софтуер за предприятия, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, и Превод. Седалището му е в/ъв Wuppertal, Германия.

  5. JULIA FUHRMANN

    Германия

    Предприятието JULIA FUHRMANN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Управляващ софтуер за предприятия. Освен това развива дейност и в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Технически превод, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, и Технически превод. Седалището му е в/ъв Köln, Германия.

  6. KERN AG

    Германия

    Предприятието KERN AG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хартия и картон - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Управляващ софтуер за предприятия, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Управляващ софтуер за предприятия, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, и Превод. Седалището му е в/ъв Düsseldorf, Германия.

  7. MUNIRA MENTROP

    Германия

    Предприятието MUNIRA MENTROP, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители. Освен това развива дейност и в сферата на Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Технически превод, Търговски превод, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Технически превод, и Търговски превод. Седалището му е в/ъв Düsseldorf, Германия.

  8. IRENE OSTER

    Германия

    Предприятието IRENE OSTER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители. Освен това развива дейност и в сферата на Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Технически превод, Търговски превод, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Технически превод, и Търговски превод. Седалището му е в/ъв Gütersloh, Германия.

  9. ÜBERSETZUNGSBÜRO GRÜTTNER

    Германия

    Предприятието ÜBERSETZUNGSBÜRO GRÜTTNER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хартия и картон - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Управляващ софтуер за предприятия, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Управляващ софтуер за предприятия, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, и Превод. Седалището му е в/ъв Bad Oeynhausen, Германия.

  10. GEO SPRACHEN-SERVICE GMBH

    Германия

    Предприятието GEO SPRACHEN-SERVICE GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хартия и картон - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Управляващ софтуер за предприятия, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Управляващ софтуер за предприятия, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, и Превод. Седалището му е в/ъв Ratingen, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Придобиване- бази- обезопасяване на данни

Брой резултати

302 Фирми