• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • електроника - внос-износ

Резултати за

Електроника - внос-износ

ГерманияБремен и областтаТърговец на едро
  1. HERMANN PITZNER KG

    Германия

  2. CLW HANDELS-GMBH IMPORT-EXPORT

    Германия

    Предприятието CLW HANDELS-GMBH IMPORT-EXPORT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, и Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Bremen, Германия.

  3. H & C SCHÖNBORN GMBH

    Германия

    Предприятието H & C SCHÖNBORN GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Хартиени канцеларски изделия - артикули, Офис - материали и пособия, Внос-износ - агенти, Пътен транспорт, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Офис - материали и пособия, Внос-износ - агенти, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Bremen, Германия.

  4. ANDREAS DÜNWALD E.K.

    Германия

    Предприятието ANDREAS DÜNWALD E.K., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - внос-износ, и Текстил - внос-износ. Седалището му е в/ъв Bremen, Германия.

  5. JOH. ACHELIS & SÖHNE GMBH

    Германия

    Предприятието JOH. ACHELIS & SÖHNE GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ на медицинска хирургична техника. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - електрическа и електронна техника, Внос-износ на обработващи машини, Внос-износ - електрическа и електронна техника, Внос-износ на обработващи машини, Machines - import-export, и Machinery and equipment - import-export. Седалището му е в/ъв Bremen, Германия.