• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • студия - телевизия- кино

Резултати за

Студия - телевизия- кино - Доставчик На Услуги - Германия

ГерманияДоставчик на услуги
  1. THEATERBAU S. O. WINTER

    Германия

    Предприятието THEATERBAU S. O. WINTER, e Производител, и работи в сферата на Зали за представления и сценография - съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Аудиовизуални cредства - продукция и разпространение, Студия - телевизия, кино, Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, Аудиовизуални cредства - продукция и разпространение, Студия - телевизия, кино, и Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Седалището му е в/ъв Oranienburg, Германия.

  2. SPREADFILMS

    Германия

    Предприятието SPREADFILMS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Студия - телевизия, кино. Освен това развива дейност и в сферата на production companies, и advertising spot production. Седалището му е в/ъв Traunstein, Германия.

  3. MMC STUDIOS KÖLN GMBH

    Германия

    Предприятието MMC STUDIOS KÖLN GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Студия - телевизия, кино. Освен това развива дейност и в сферата на Филми - продукция, Телевизия - продукция и разпространение, Филми - продукция, Телевизия - продукция и разпространение, production of performances and entertainment, и pavillion rental. Седалището му е в/ъв Köln, Германия.

  4. WERNER KIMMIG GMBH

    Германия

    Предприятието WERNER KIMMIG GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Аудиовизуални cредства - продукция и разпространение. Освен това развива дейност и в сферата на Студия - телевизия, кино, и Студия - телевизия, кино. Седалището му е в/ъв Oberkirch, Германия.

  5. MEDIA CITY ATELIER (MCA) GMBH

    Германия

    Предприятието MEDIA CITY ATELIER (MCA) GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Аудиовизуални cредства - продукция и разпространение. Освен това развива дейност и в сферата на Студия - телевизия, кино, и Студия - телевизия, кино. Седалището му е в/ъв Leipzig, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. MBS NÜRNBERG GMBH

    Германия

    Предприятието MBS NÜRNBERG GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Аудиовизуални cредства - продукция и разпространение. Освен това развива дейност и в сферата на Студия - телевизия, кино, и Студия - телевизия, кино. Седалището му е в/ъв Nürnberg, Германия.

  2. NOBEO GMBH

    Германия

    Предприятието NOBEO GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Аудиовизуални cредства - продукция и разпространение. Освен това развива дейност и в сферата на Студия - телевизия, кино, и Студия - телевизия, кино. Седалището му е в/ъв Hürth, Германия.

  3. RHEIN-NECKAR-FERNSEHEN GMBH

    Германия

    Предприятието RHEIN-NECKAR-FERNSEHEN GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Телевизия - продукция и разпространение. Освен това развива дейност и в сферата на Студия - телевизия, кино, и Студия - телевизия, кино. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  4. MÜNCHEN LIVE TV FERNSEHEN GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието MÜNCHEN LIVE TV FERNSEHEN GMBH & CO. KG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Студия - телевизия, кино. Освен това развива дейност и в сферата на advertising. Седалището му е в/ъв München, Германия.

  5. NIX

    Германия

    Предприятието NIX, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Студия - телевизия, кино. Освен това развива дейност и в сферата на fashion model casting, и model casting. Седалището му е в/ъв Berlin, Германия.

  1. KONTRAST MEDIENPRODUKTION

    Германия

    Предприятието KONTRAST MEDIENPRODUKTION, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Студия - телевизия, кино. Седалището му е в/ъв Bremen, Германия.

  2. RENÉ AUMANN

    Германия

    Предприятието RENÉ AUMANN, e Разпространител, и работи в сферата на Фотография и кино - снимачна и прожекционна техника. Освен това развива дейност и в сферата на Фотоапарати, Камери - кино, Информатика - софтуер, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, Фотоапарати, Камери - кино, Информатика - софтуер, и Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари. Седалището му е в/ъв Salz, Германия.

  1. HASSO BILD- UND TONTECHNISCHE EINRICHTUNGEN GMBH

    Германия

    Предприятието HASSO BILD- UND TONTECHNISCHE EINRICHTUNGEN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Фотография и кино - снимачна и прожекционна техника. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - софтуер, Озвучаване - професионална техника, Аудио и видео - професионална техника, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, Информатика - софтуер, Озвучаване - професионална техника, Аудио и видео - професионална техника, и Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари. Седалището му е в/ъв Olching, Германия.

  2. PROGL + GERLACH GBR

    Германия

    Предприятието PROGL + GERLACH GBR, e Разпространител, и работи в сферата на Фотография и кино - снимачна и прожекционна техника. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - софтуер, Информатика - периферни компютърни устройства, Аудио и видео - професионална техника, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, Информатика - софтуер, Информатика - периферни компютърни устройства, Аудио и видео - професионална техника, и Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари. Седалището му е в/ъв München, Германия.

  3. PIXELGOLD LED & VIDEOTECHNIK EMOTIVE-MEDIA GBR

    Германия

    Предприятието PIXELGOLD LED & VIDEOTECHNIK EMOTIVE-MEDIA GBR, e Производител, и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Фотография и кино - снимачна и прожекционна техника, Информатика - софтуер, Аудио и видео - професионална техника, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, Фотография и кино - снимачна и прожекционна техника, Информатика - софтуер, Аудио и видео - професионална техника, и Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари. Седалището му е в/ъв Paderborn, Германия.

  4. MEDIA VAN TV PRODUKTIONSGESELLSCHAFT MBH

    Германия

    Предприятието MEDIA VAN TV PRODUKTIONSGESELLSCHAFT MBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Фотография и кино - снимачна и прожекционна техника. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - софтуер, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, Електродомакински уреди - големи уреди, Електродомакински уреди - малки уреди, Информатика - софтуер, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, Електродомакински уреди - големи уреди, и Електродомакински уреди - малки уреди. Седалището му е в/ъв Holzkirchen, Германия.

  5. LUMIÈRE-SHOP FOTOLABORGERÄTE UND ZUBEHÖR

    Германия

    Предприятието LUMIÈRE-SHOP FOTOLABORGERÄTE UND ZUBEHÖR, e Разпространител, и работи в сферата на Фотография и кино - снимачна и прожекционна техника. Освен това развива дейност и в сферата на Фото- и кинолаборатории, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Набор, фотонабор и фотогравиране, Фото- и кинолаборатории, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, Хартиени канцеларски изделия - артикули, и Набор, фотонабор и фотогравиране. Седалището му е в/ъв Wiehl, Германия.

  6. IAVC. KONZEPTION INH. GERHARD VOSS

    Германия

    Предприятието IAVC. KONZEPTION INH. GERHARD VOSS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Фотография и кино - снимачна и прожекционна техника. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - софтуер, Информатика - периферни компютърни устройства, Аудио и видео - професионална техника, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, Информатика - софтуер, Информатика - периферни компютърни устройства, Аудио и видео - професионална техника, и Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари. Седалището му е в/ъв München, Германия.

  7. CITY - FOTO BLUM GMBH

    Германия

    Предприятието CITY - FOTO BLUM GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Фотография и кино - снимачна и прожекционна техника. Освен това развива дейност и в сферата на Фото- и кинолаборатории, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, Електродомакински уреди - големи уреди, Електродомакински уреди - малки уреди, Фото- и кинолаборатории, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, Електродомакински уреди - големи уреди, и Електродомакински уреди - малки уреди. Седалището му е в/ъв Ulm, Германия.

  8. HEINZEMANN GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието HEINZEMANN GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Фотография и кино - снимачна и прожекционна техника. Освен това развива дейност и в сферата на Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Набор, фотонабор и фотогравиране, Печатане, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Набор, фотонабор и фотогравиране, и Печатане. Седалището му е в/ъв Gummersbach, Германия.

  1. SCHELLEMEDIA INH. JÜRGEN SCHELLONG

    Германия

    Предприятието SCHELLEMEDIA INH. JÜRGEN SCHELLONG, e Разпространител, и работи в сферата на Фотография и кино - снимачна и прожекционна техника. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, Информатика - софтуер, Аудио и видео - професионална техника, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, Информатика - софтуер, Аудио и видео - професионална техника, и Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари. Седалището му е в/ъв Markkleeberg, Германия.

  2. FOTO BARTMANN GMBH

    Германия

    Предприятието FOTO BARTMANN GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Фотография и кино - снимачна и прожекционна техника. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - софтуер, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, Електродомакински уреди - големи уреди, Електродомакински уреди - малки уреди, Информатика - софтуер, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, Електродомакински уреди - големи уреди, и Електродомакински уреди - малки уреди. Седалището му е в/ъв Kornwestheim, Германия.

  3. MICHAEL BÄDORF

    Германия

    Предприятието MICHAEL BÄDORF, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Фотография и кино - снимачна и прожекционна техника. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - софтуер, Информатика - периферни компютърни устройства, Аудио и видео - професионална техника, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, Информатика - софтуер, Информатика - периферни компютърни устройства, Аудио и видео - професионална техника, и Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари. Седалището му е в/ъв Troisdorf, Германия.

  4. DELIGHT RENTAL SERVICES GMBH

    Германия

    Предприятието DELIGHT RENTAL SERVICES GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Фотография и кино - снимачна и прожекционна техника. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - софтуер, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, Електродомакински уреди - големи уреди, Електродомакински уреди - малки уреди, Информатика - софтуер, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, Електродомакински уреди - големи уреди, и Електродомакински уреди - малки уреди. Седалището му е в/ъв Berlin, Германия.

  5. FOTO-LEOFA GMBH

    Германия

    Предприятието FOTO-LEOFA GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Рамки за картини и поставяне в рамки. Освен това развива дейност и в сферата на Фотография и кино - снимачна и прожекционна техника, Фото- и кинолаборатории, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, Хартия - производство, Фотография и кино - снимачна и прожекционна техника, Фото- и кинолаборатории, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, и Хартия - производство. Седалището му е в/ъв Titisee-Neustadt, Германия.

  6. BTA VIDEO MARKETING GMBH

    Германия

    Предприятието BTA VIDEO MARKETING GMBH, e Производител, и работи в сферата на Фотография и кино - снимачна и прожекционна техника. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - софтуер, Аудио и видео - професионална техника, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, Електродомакински уреди - големи уреди, Информатика - софтуер, Аудио и видео - професионална техника, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, и Електродомакински уреди - големи уреди. Седалището му е в/ъв Berlin, Германия.

  7. FOTOCASH24

    Германия

    Предприятието FOTOCASH24, e Разпространител, и работи в сферата на Фотография и кино - снимачна и прожекционна техника. Освен това развива дейност и в сферата на Фотоапарати, Информатика - софтуер, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, Електродомакински уреди - големи уреди, Фотоапарати, Информатика - софтуер, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, и Електродомакински уреди - големи уреди. Седалището му е в/ъв Frankfurt, Германия.

  8. CLS FILMTECHNIKVERMIETUNG

    Германия

    Предприятието CLS FILMTECHNIKVERMIETUNG, e Разпространител, и работи в сферата на Фотография и кино - снимачна и прожекционна техника. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, Информатика - софтуер, Аудио и видео - професионална техника, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, Информатика - софтуер, Аудио и видео - професионална техника, и Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари. Седалището му е в/ъв Freudental, Германия.

  9. FOTO-VIDEO-DIGITAL GEWERS GMBH

    Германия

    Предприятието FOTO-VIDEO-DIGITAL GEWERS GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Фотография и кино - снимачна и прожекционна техника. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - софтуер, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, Електродомакински уреди - големи уреди, Електродомакински уреди - малки уреди, Информатика - софтуер, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, Електродомакински уреди - големи уреди, и Електродомакински уреди - малки уреди. Седалището му е в/ъв Vreden, Германия.

  10. FOTO-SCHÄFER-GMBH

    Германия

    Предприятието FOTO-SCHÄFER-GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Фотография и кино - снимачна и прожекционна техника. Освен това развива дейност и в сферата на Фотоапарати, Информатика - софтуер, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, Електродомакински уреди - големи уреди, Фотоапарати, Информатика - софтуер, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, и Електродомакински уреди - големи уреди. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно

Намерете оферта за

Филтри

Резултати за

Студия - телевизия- кино - Доставчик На Услуги - Германия

Брой резултати

43 Фирми