• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • бижутерия- часовникарство- златарство - машини и техника

Резултати за

Бижутерия- часовникарство- златарство - машини и техника

ГерманияКил и Шлизвиг-ХолщайнРазпространител
  1. NORDDEUTSCHE SCHMUCKWERKSTATT - PERLEN-KORALLEN.DE

    Германия

    Предприятието NORDDEUTSCHE SCHMUCKWERKSTATT - PERLEN-KORALLEN.DE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Злато. Освен това развива дейност и в сферата на Бижутерия, часовникарство, златарство - машини и техника, Часовникарство, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Офис - материали и пособия, Бижутерия, часовникарство, златарство - машини и техника, Часовникарство, Хартиени канцеларски изделия - артикули, и Офис - материали и пособия. Седалището му е в/ъв Tielen, Германия.

  2. SOST-SHOP INH. STEPHAN WEYGAND

    Германия

    Предприятието SOST-SHOP INH. STEPHAN WEYGAND, e Разпространител, и работи в сферата на Бижутерия, часовникарство, златарство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хартиени канцеларски изделия - артикули, Тъкани, Аксесоари за облекло, Шапки и каскети, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Тъкани, Аксесоари за облекло, и Шапки и каскети. Седалището му е в/ъв Kiel, Германия.

  3. CUBED X³

    Германия

    Предприятието CUBED X³, e Търговец на едро, и работи в сферата на Бижутерия, часовникарство, златарство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Часовникарство, Часовникарство - принадлежности, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Офис - материали и пособия, Часовникарство, Часовникарство - принадлежности, Хартиени канцеларски изделия - артикули, и Офис - материали и пособия. Седалището му е в/ъв Neumünster, Германия.

  4. MORGENROTH

    Германия

    Предприятието MORGENROTH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Злато. Освен това развива дейност и в сферата на Бижутерия, часовникарство, златарство - машини и техника, Часовникарство, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Офис - материали и пособия, Бижутерия, часовникарство, златарство - машини и техника, Часовникарство, Хартиени канцеларски изделия - артикули, и Офис - материали и пособия. Седалището му е в/ъв Kronshagen, Германия.