• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • внос-износ - стомани и метали

Резултати за

Внос-износ - стомани и метали

ГерманияЛайпциг и Саксония
  1. KAUFMANN PATENT- UND RECHTSANWÄLTE - EUROPEAN PATENT AND DESIGN ATTORNEY PATENTANWALT DR.-ING. HABIL. SIGFRID KAUFMANN

    Германия

    Предприятието KAUFMANN PATENT- UND RECHTSANWÄLTE - EUROPEAN PATENT AND DESIGN ATTORNEY PATENTANWALT DR.-ING. HABIL. SIGFRID KAUFMANN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Внос-износ - стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Патентни свидетелства и търговска защита, Консултантски услуги по патенти за изобретения, Търговски марки - депозиране и защита, Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги, Патентни свидетелства и търговска защита, Консултантски услуги по патенти за изобретения, Търговски марки - депозиране и защита, и Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги. Седалището му е в/ъв Dresden, Германия.

  2. DIPL.-ING. (FH) MATTHIAS THOMAS

    Германия

    Предприятието DIPL.-ING. (FH) MATTHIAS THOMAS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Внос-износ - стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Патентни свидетелства и търговска защита, Консултантски услуги по патенти за изобретения, Търговски марки - депозиране и защита, Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги, Патентни свидетелства и търговска защита, Консултантски услуги по патенти за изобретения, Търговски марки - депозиране и защита, и Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги. Седалището му е в/ъв Olbernhau, Германия.

  3. MEKA METALLBAU GMBH

    Германия

    Предприятието MEKA METALLBAU GMBH, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Строителство на промишлени сгради, и Строителство на промишлени сгради. Седалището му е в/ъв Borna, Германия.

  4. TRANSCOM GMBH

    Германия

    Предприятието TRANSCOM GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - стомани и метали. Седалището му е в/ъв Leipzig, Германия.

  5. RIEDEL & FUCHS GMBH METALLHANDEL

    Германия