• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • винарство - машини- техника и инсталации

Резултати за

Винарство - машини- техника и инсталации

ГерманияЛайпциг и СаксонияДоставчик на услуги
  1. SR SPEZIALMASCHINEN & RECYCLINGTECHNIK

    Германия

    Предприятието SR SPEZIALMASCHINEN & RECYCLINGTECHNIK, e Производител, и работи в сферата на Конвейерни товаро-разтоварни работи - системи. Освен това развива дейност и в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Сортиране на отпадъци - машини и техника, Рециклиране - машини и инсталации, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Сортиране на отпадъци - машини и техника, и Рециклиране - машини и инсталации. Седалището му е в/ъв Chemnitz, Германия.

  2. ROBAK ABWASSER-FACHBETRIEB GMBH

    Германия

    Предприятието ROBAK ABWASSER-FACHBETRIEB GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Преработка на водите - уреди и инсталации, Оттичане на водите - инсталации и техника, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Груб строеж, Преработка на водите - уреди и инсталации, Оттичане на водите - инсталации и техника, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, и Груб строеж. Седалището му е в/ъв Eckartsberg, Германия.

  3. GINE-FLEX HYDRAULIKSERVICE

    Германия

    Предприятието GINE-FLEX HYDRAULIKSERVICE, e Разпространител, и работи в сферата на Смазване - машини и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Поставяне на знаци и етикети - машини, Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, Репрография - машини и техника, Поставяне на знаци и етикети - машини, Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, и Репрография - машини и техника. Седалището му е в/ъв Hoyerswerda, Германия.

  4. GASTRONOMIE- SERVICE SCHANKANLAGENREINIGUNG THOMAS OBST

    Германия

    Предприятието GASTRONOMIE- SERVICE SCHANKANLAGENREINIGUNG THOMAS OBST, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Минерални води. Освен това развива дейност и в сферата на Напитки - машини и техника за индустрията, Филтриране - уреди и помощни материали, Промишлено отопление - инсталации и техника, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Напитки - машини и техника за индустрията, Филтриране - уреди и помощни материали, Промишлено отопление - инсталации и техника, и Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации. Седалището му е в/ъв Markkleeberg, Германия.

  5. JOCHEN SENNEWALD

    Германия

    Предприятието JOCHEN SENNEWALD, e Разпространител, и работи в сферата на Напитки - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Филтриране - уреди и помощни материали, Промишлено отопление - инсталации и техника, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Хладилни витрини и изложбени поставки, Филтриране - уреди и помощни материали, Промишлено отопление - инсталации и техника, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, и Хладилни витрини и изложбени поставки. Седалището му е в/ъв Syrau, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. PUMPENSERVICE ROLF TRABALSKI

    Германия

    Предприятието PUMPENSERVICE ROLF TRABALSKI, e Разпространител, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Репрография - машини и техника, Хидравлична техника - съоръжения и инсталации, Механични трансмисии и компоненти, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Репрография - машини и техника, Хидравлична техника - съоръжения и инсталации, и Механични трансмисии и компоненти. Седалището му е в/ъв Leipzig, Германия.

  2. PUMPENFACHGESCHÄFT JOCHEN KRETSCHMER

    Германия

    Предприятието PUMPENFACHGESCHÄFT JOCHEN KRETSCHMER, e Производител, и работи в сферата на Печат и набор - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хидравлична техника - съоръжения и инсталации, Механични трансмисии и компоненти, Помпи, Центробежни помпи, Хидравлична техника - съоръжения и инсталации, Механични трансмисии и компоненти, Помпи, и Центробежни помпи. Седалището му е в/ъв Zittau, Германия.

  3. TRIBOTEC SCHMIERUNGSTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието TRIBOTEC SCHMIERUNGSTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Смазване - машини и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Хидравлична техника - съоръжения и инсталации, Механични трансмисии и компоненти, Помпи, Довършителни работи, Хидравлична техника - съоръжения и инсталации, Механични трансмисии и компоненти, Помпи, и Довършителни работи. Седалището му е в/ъв Schwarzenberg, Германия.

  4. ERS-SYSTEME

    Германия

    Предприятието ERS-SYSTEME, e Търговец на едро, и работи в сферата на Лека метална конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на Ръчни инструменти, Пожари - техника и инсталации за защита, Поглъщане на дима при пожар - инсталации, Машини и техника от оказион и минали през технически контрол, Ръчни инструменти, Пожари - техника и инсталации за защита, Поглъщане на дима при пожар - инсталации, и Машини и техника от оказион и минали през технически контрол. Седалището му е в/ъв Weißwasser, Германия.

  5. HARALD KNEWITZ

    Германия

    Предприятието HARALD KNEWITZ, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, Гаражи и сервизи - техника и инсталации, Автомобили, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, Гаражи и сервизи - техника и инсталации, и Автомобили. Седалището му е в/ъв Lauter, Германия.

  1. ENCO GMBH

    Германия

    Предприятието ENCO GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Гаражи и сервизи - техника и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Регулировка на автомобили - техника и машини, и Регулировка на автомобили - техника и машини. Седалището му е в/ъв Chemnitz, Германия.

  2. UWE MÜSSIG

    Германия

    Предприятието UWE MÜSSIG, e Производител, и работи в сферата на Пожари - техника и инсталации за защита. Освен това развива дейност и в сферата на Машини и техника от оказион и минали през технически контрол, Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, Фармацевтични изделия, Машини и техника от оказион и минали през технически контрол, Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, и Фармацевтични изделия. Седалището му е в/ъв Drebach, Германия.

  1. PUMPEN-BERTHOLD E.K.

    Германия

    Предприятието PUMPEN-BERTHOLD E.K., e Разпространител, и работи в сферата на Хидравлична техника - съоръжения и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Механични трансмисии и компоненти, Помпи, Вторична преработка на водите - техника и инсталации, Машини и техника от оказион и минали през технически контрол, Механични трансмисии и компоненти, Помпи, Вторична преработка на водите - техника и инсталации, и Машини и техника от оказион и минали през технически контрол. Седалището му е в/ъв Chemnitz, Германия.

  2. REICHMEISTER & HEROLD PUMPENFABRIK LEIPZIG GMBH

    Германия

    Предприятието REICHMEISTER & HEROLD PUMPENFABRIK LEIPZIG GMBH, e Производител, и работи в сферата на Печат и набор - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Фасониране и подвързване - машини и техника, Репрография - машини и техника, Хидравлична техника - съоръжения и инсталации, Механични трансмисии и компоненти, Фасониране и подвързване - машини и техника, Репрография - машини и техника, Хидравлична техника - съоръжения и инсталации, и Механични трансмисии и компоненти. Седалището му е в/ъв Leipzig, Германия.

  3. FAHRZEUGSERVICE BERNECKER GMBH

    Германия

    Предприятието FAHRZEUGSERVICE BERNECKER GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Гаражи и сервизи - техника и инсталации, Автомобили, Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Гаражи и сервизи - техника и инсталации, и Автомобили. Седалището му е в/ъв Liebschützberg, Германия.

  4. ANDREAS KROSCHK

    Германия

    Предприятието ANDREAS KROSCHK, e Търговец на едро, и работи в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали. Освен това развива дейност и в сферата на Пожари - техника и инсталации за защита, Машини и техника от оказион и минали през технически контрол, Кораби - уреди и съоръжения, Неорганична химия - изходни материали и производни, Пожари - техника и инсталации за защита, Машини и техника от оказион и минали през технически контрол, Кораби - уреди и съоръжения, и Неорганична химия - изходни материали и производни. Седалището му е в/ъв Auerbach, Германия.

  5. ANDREAS MAINITZ

    Германия

    Предприятието ANDREAS MAINITZ, e Разпространител, и работи в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали. Освен това развива дейност и в сферата на Пожари - техника и инсталации за защита, Машини и техника от оказион и минали през технически контрол, Кораби - уреди и съоръжения, Неорганична химия - изходни материали и производни, Пожари - техника и инсталации за защита, Машини и техника от оказион и минали през технически контрол, Кораби - уреди и съоръжения, и Неорганична химия - изходни материали и производни. Седалището му е в/ъв Naunhof, Германия.

  6. SPOWATEC HEINRICH BEREGNUNGS- UND SPRINGBRUNNENTECHNIK

    Германия

    Предприятието SPOWATEC HEINRICH BEREGNUNGS- UND SPRINGBRUNNENTECHNIK, e Разпространител, и работи в сферата на Поливане и напояване - инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Фасониране и подвързване - машини и техника, Репрография - машини и техника, Хидравлична техника - съоръжения и инсталации, Механични трансмисии и компоненти, Фасониране и подвързване - машини и техника, Репрография - машини и техника, Хидравлична техника - съоръжения и инсталации, и Механични трансмисии и компоненти. Седалището му е в/ъв Nossen, Германия.

  7. REKOTEC GMBH

    Германия

    Предприятието REKOTEC GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Почистване на околната среда - машини и съоръжения, Професионални кухни - машини и техника, Пътен транспорт, Инженерство - проимишлени проектанти и изпълнители, Почистване на околната среда - машини и съоръжения, Професионални кухни - машини и техника, Пътен транспорт, и Инженерство - проимишлени проектанти и изпълнители. Седалището му е в/ъв Rossau, Германия.

Филтри

Резултати за

Винарство - машини- техника и инсталации

Брой резултати

19 Фирми

Категория