• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • ортопедия и рехабилитация - уреди- инструменти и техника

Резултати за

Ортопедия и рехабилитация - уреди- инструменти и техника

ГерманияЛайпциг и Саксония
  1. REHATEAM SCHEIBE

    Германия

    Предприятието REHATEAM SCHEIBE, e Производител, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на Специални превозни средства - конструкция и съоръжения, Превозни средства за инвалиди, Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника, Пътувания и туризъм, Специални превозни средства - конструкция и съоръжения, Превозни средства за инвалиди, Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника, и Пътувания и туризъм. Седалището му е в/ъв Großenhain, Германия.

  2. SERVICE- UND DIENSTLEISTUNSZENTRUM GMBH

    Германия

    Предприятието SERVICE- UND DIENSTLEISTUNSZENTRUM GMBH, e Производител, и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Електричество - строителни работи, Медицина и хирургия - артикули и принадлежности, Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника, Информатика - софтуер, Електричество - строителни работи, Медицина и хирургия - артикули и принадлежности, Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника, и Информатика - софтуер. Седалището му е в/ъв Leipzig, Германия.

  3. POCHERT OHG

    Германия

    Предприятието POCHERT OHG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Медицина и хирургия - артикули и принадлежности. Освен това развива дейност и в сферата на Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника, Кожи и кожухарство, Обувки, Обувки за чувствителни ходила, Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника, Кожи и кожухарство, Обувки, и Обувки за чувствителни ходила. Седалището му е в/ъв Dresden, Германия.

  4. MULTI-TECH GEMEINNUETZIGE GMBH

    Германия

    Предприятието MULTI-TECH GEMEINNUETZIGE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Мебели и рафтове за офиса. Освен това развива дейност и в сферата на Медицина и хирургия - артикули и принадлежности, Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника, Информатика - микро-компютри, Информатика - софтуер, Медицина и хирургия - артикули и принадлежности, Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника, Информатика - микро-компютри, и Информатика - софтуер. Седалището му е в/ъв Dresden, Германия.

  5. SOBRATEC TREPPENLIFTE

    Германия

    Предприятието SOBRATEC TREPPENLIFTE, e Разпространител, и работи в сферата на Строителни обекти - оборудване. Освен това развива дейност и в сферата на Въжени линии, лифтове, влекове, Асансьори, товароподемници, ескалатори, Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника, Въжени линии, лифтове, влекове, Асансьори, товароподемници, ескалатори, и Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника. Седалището му е в/ъв Sohland An Der Spree, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. VÖLKER GMBH

    Германия

    Предприятието VÖLKER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Фармацевтични изделия - основни и помощни материали. Освен това развива дейност и в сферата на Фармацевтични изделия, Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника, Фармацевтични изделия, и Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника. Седалището му е в/ъв Hainichen, Германия.

  2. ELECTROTONUS GMBH

    Германия

    Предприятието ELECTROTONUS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Уреди и инструменти за физиотерапия, и Уреди и инструменти за физиотерапия. Седалището му е в/ъв Chemnitz, Германия.

  3. ORTHOPÄDIE SCHUHTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието ORTHOPÄDIE SCHUHTECHNIK GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника. Седалището му е в/ъв Chemnitz, Германия.

  4. NEUBERT ORTHOPÄDIE-TECHNIK GMBH & CO.KG

    Германия

    Предприятието NEUBERT ORTHOPÄDIE-TECHNIK GMBH & CO.KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника. Седалището му е в/ъв Bad Düben, Германия.

  5. STARKE OBJEKTEINRICHTUNGEN GMBH

    Германия

    Предприятието STARKE OBJEKTEINRICHTUNGEN GMBH, и работи в сферата на Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Уреди и инструменти за инвалиди, и Уреди и инструменти за инвалиди. Седалището му е в/ъв Schönbach, Германия.

  1. REHALAND ORTHOPÄDIETECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието REHALAND ORTHOPÄDIETECHNIK GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника. Седалището му е в/ъв Dresden, Германия.

  2. REHA-AKTIV GESELLSCHAFT FÜR ORTHOPÄDIE-, REHABILITATIONS- UND MEDIZINTECHNIK MBH

    Германия

    Предприятието REHA-AKTIV GESELLSCHAFT FÜR ORTHOPÄDIE-, REHABILITATIONS- UND MEDIZINTECHNIK MBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника. Седалището му е в/ъв Chemnitz, Германия.

  1. KRAUSE-ROLLSTÜHLE GMBH & CO. KG

    Германия

  2. ALIPPI GMBH

    Германия

Филтри

Резултати за

Ортопедия и рехабилитация - уреди- инструменти и техника

Брой резултати

14 Фирми