• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • климатизация- проветряване и вентилация - техника

Резултати за

Климатизация- проветряване и вентилация - техника

ГерманияЛайпциг и СаксонияПроизводител
  1. HERBERT KEIL

    Германия

    Предприятието HERBERT KEIL, e Производител, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Климатизация - техника, Вода - добив и снабдяване, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, и Климатизация - техника. Седалището му е в/ъв Panschwitz-Kuckau, Германия.

  2. KÄLTE-KLIMA GMBH DRESDEN

    Германия

    Предприятието KÄLTE-KLIMA GMBH DRESDEN, e Производител, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Санитарна тръбна арматура, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Вода - добив и снабдяване, Санитарна тръбна арматура, Топлообменници, и Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Седалището му е в/ъв Dresden, Германия.

  3. A-CLIMAX-KLIMA GERMANY GMBH

    Германия

    Предприятието A-CLIMAX-KLIMA GERMANY GMBH, e Производител, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Санитарна тръбна арматура, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Вода - добив и снабдяване, Санитарна тръбна арматура, Топлообменници, и Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Седалището му е в/ъв Niederau, Германия.

  4. LWK LEIPZIGER WARTUNGS- UND KUNDENDIENST GMBH

    Германия

    Предприятието LWK LEIPZIGER WARTUNGS- UND KUNDENDIENST GMBH, e Производител, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Санитарна тръбна арматура, Водопроводни и канализационни инсталации, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Вода - добив и снабдяване, Санитарна тръбна арматура, Водопроводни и канализационни инсталации, и Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Седалището му е в/ъв Leipzig, Германия.

  5. KLIMANO

    Германия

    Предприятието KLIMANO, e Производител, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Санитарна тръбна арматура, Промишлено отопление - инсталации и техника, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Вода - добив и снабдяване, Санитарна тръбна арматура, Промишлено отопление - инсталации и техника, и Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Седалището му е в/ъв Lichtenstein, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. HELI-DICHTUNGSMASSE HANS-JÜRGEN MÜLLER

    Германия

    Предприятието HELI-DICHTUNGSMASSE HANS-JÜRGEN MÜLLER, e Производител, и работи в сферата на Двигатели с вътрешно горене - компоненти и части. Освен това развива дейност и в сферата на Охладителни радиатори за двигатели, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Автомобили, Превозни средства - механични компоненти и части, Охладителни радиатори за двигатели, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Автомобили, и Превозни средства - механични компоненти и части. Седалището му е в/ъв Burgstädt, Германия.

  2. COOLANT GMBH

    Германия

    Предприятието COOLANT GMBH, e Производител, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Климатизация - техника, Вода - добив и снабдяване, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, и Климатизация - техника. Седалището му е в/ъв Mülsen, Германия.

  3. KLIMA JENTZSCH GMBH

    Германия

    Предприятието KLIMA JENTZSCH GMBH, e Производител, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Санитарна тръбна арматура, Водопроводни и канализационни инсталации, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Вода - добив и снабдяване, Санитарна тръбна арматура, Водопроводни и канализационни инсталации, и Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Седалището му е в/ъв Leuben-Schleinitz, Германия.

  4. SCHUBERT KÜHL-UND KLIMAANLAGEN GMBH

    Германия

    Предприятието SCHUBERT KÜHL-UND KLIMAANLAGEN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Климатизация - техника, Вода - добив и снабдяване, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, и Климатизация - техника. Седалището му е в/ъв Radebeul, Германия.

  5. DRESDNER KÜHLANLAGENBAU GMBH

    Германия

    Предприятието DRESDNER KÜHLANLAGENBAU GMBH, e Производител, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Топлообменници, Промишлено отопление - инсталации и техника, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Вода - добив и снабдяване, Топлообменници, Промишлено отопление - инсталации и техника, и Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Седалището му е в/ъв Dresden, Германия.

  1. HOLLSTEIN GMBH LÜFTUNGS-, KLIMA- UND ENTSTAUBUNGSANLAG

    Германия

    Предприятието HOLLSTEIN GMBH LÜFTUNGS-, KLIMA- UND ENTSTAUBUNGSANLAG, e Производител, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Санитарна тръбна арматура, Водопроводни и канализационни инсталации, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Вода - добив и снабдяване, Санитарна тръбна арматура, Водопроводни и канализационни инсталации, и Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Седалището му е в/ъв Dresden, Германия.

  2. MAHLE BEHR INDUSTRY FREIBERG GMBH

    Германия

    Предприятието MAHLE BEHR INDUSTRY FREIBERG GMBH, e Производител, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Климатизация - техника, Вода - добив и снабдяване, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, и Климатизация - техника. Седалището му е в/ъв Hilbersdorf, Германия.

  1. FAROM REINRAUMSYSTEME GMBH

    Германия

    Предприятието FAROM REINRAUMSYSTEME GMBH, e Производител, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Преработка на въздуха - уреди и инсталации, Вода - добив и снабдяване, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, и Преработка на въздуха - уреди и инсталации. Седалището му е в/ъв Radeberg, Германия.

  2. MINA ENERGIE-, KÄLTE- & UMWELTTECHNIK E. KFM., LEIPZIG

    Германия

    Предприятието MINA ENERGIE-, KÄLTE- & UMWELTTECHNIK E. KFM., LEIPZIG, e Производител, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Санитарна тръбна арматура, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Вода - добив и снабдяване, Санитарна тръбна арматура, Топлообменници, и Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Седалището му е в/ъв Leipzig, Германия.

  3. KÜHLANLAGENBAU SÜD-OST GMBH

    Германия

    Предприятието KÜHLANLAGENBAU SÜD-OST GMBH, e Производител, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Климатизация - техника, Вода - добив и снабдяване, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, и Климатизация - техника. Седалището му е в/ъв Bautzen, Германия.

  4. BERNER UND ECKERT KÄLTEANLAGEN GMBH

    Германия

    Предприятието BERNER UND ECKERT KÄLTEANLAGEN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Санитарна тръбна арматура, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Вода - добив и снабдяване, Санитарна тръбна арматура, Топлообменници, и Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Седалището му е в/ъв Helbigsdorf-Blankenstein, Германия.

  5. BERNA KÜHLANLAGEN GMBH

    Германия

    Предприятието BERNA KÜHLANLAGEN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Санитарна тръбна арматура, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Вода - добив и снабдяване, Санитарна тръбна арматура, Топлообменници, и Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Седалището му е в/ъв Zwickau, Германия.

  6. PALA PAUL LANGE

    Германия

    Предприятието PALA PAUL LANGE, e Производител, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Климатизация - техника, Вода - добив и снабдяване, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, и Климатизация - техника. Седалището му е в/ъв Meerane, Германия.

  7. JURKE ENGINEERING

    Германия

    Предприятието JURKE ENGINEERING, e Производител, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Климатизация - техника, Вода - добив и снабдяване, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, и Климатизация - техника. Седалището му е в/ъв Radeburg, Германия.

  8. KÄLTE- UND KLIMATECHNIK HOLGER PUTZE GMBH

    Германия

    Предприятието KÄLTE- UND KLIMATECHNIK HOLGER PUTZE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Климатизация - техника, Вода - добив и снабдяване, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, и Климатизация - техника. Седалището му е в/ъв Delitzsch, Германия.

  1. CHRISTOF FISCHER GMBH

    Германия

    Предприятието CHRISTOF FISCHER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Санитарна тръбна арматура, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Вода - добив и снабдяване, Санитарна тръбна арматура, Топлообменници, и Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Седалището му е в/ъв Chemnitz, Германия.

  2. INTEGRALE CLIMASYSTEME GESELLSCHAFT FÜR INTEGRIERTE SYSTEME DER RAUMKLIMATISIERUNG MBH

    Германия

    Предприятието INTEGRALE CLIMASYSTEME GESELLSCHAFT FÜR INTEGRIERTE SYSTEME DER RAUMKLIMATISIERUNG MBH, e Производител, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Санитарна тръбна арматура, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Вода - добив и снабдяване, Санитарна тръбна арматура, Топлообменници, и Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Седалището му е в/ъв Leipzig, Германия.

  3. KET - SERVICE E.K.

    Германия

    Предприятието KET - SERVICE E.K., e Производител, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Климатизация - техника, Вода - добив и снабдяване, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, и Климатизация - техника. Седалището му е в/ъв Dresden, Германия.

  4. LUFT- UND KLIMATECHNISCHE ANLAGEN DIETMAR SCHNABEL

    Германия

    Предприятието LUFT- UND KLIMATECHNISCHE ANLAGEN DIETMAR SCHNABEL, e Производител, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Санитарна тръбна арматура, Водопроводни и канализационни инсталации, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Вода - добив и снабдяване, Санитарна тръбна арматура, Водопроводни и канализационни инсталации, и Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Седалището му е в/ъв Glauchau, Германия.

  5. 3E UMWELTTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието 3E UMWELTTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Топлообменници. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлено отопление - инсталации и техника, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Топлинни рекуператори, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Промишлено отопление - инсталации и техника, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Топлинни рекуператори, и Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации. Седалището му е в/ъв Görlitz, Германия.

  6. HERBERT KEIL GMBH

    Германия

    Предприятието HERBERT KEIL GMBH, e Производител, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Санитарна тръбна арматура, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Вода - добив и снабдяване, Санитарна тръбна арматура, Топлообменници, и Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Седалището му е в/ъв Kesselsdorf, Германия.

  7. AUTOKÜHLER-SCHULZE

    Германия

    Предприятието AUTOKÜHLER-SCHULZE, e Производител, и работи в сферата на Двигатели с вътрешно горене - компоненти и части. Освен това развива дейност и в сферата на Охладителни радиатори за двигатели, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Автомобили, Превозни средства - механични компоненти и части, Охладителни радиатори за двигатели, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Автомобили, и Превозни средства - механични компоненти и части. Седалището му е в/ъв Leipzig, Германия.

  8. ARWUS GMBH

    Германия

    Предприятието ARWUS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Топлообменници. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлено отопление - инсталации и техника, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Промишлено отопление - инсталации и техника, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, и Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации. Седалището му е в/ъв Chemnitz, Германия.

  9. AIRLEBEN GMBH NL GERICHSHAIN

    Германия

    Предприятието AIRLEBEN GMBH NL GERICHSHAIN, e Производител, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Вода - добив и снабдяване, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, и Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Gerichshain, Германия.

  10. KÜHLANLAGENBAU SÜD-OST GMBH

    Германия

    Предприятието KÜHLANLAGENBAU SÜD-OST GMBH, e Производител, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Климатизация - техника, Вода - добив и снабдяване, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, и Климатизация - техника. Седалището му е в/ъв Dresden, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Климатизация- проветряване и вентилация - техника

Брой резултати

39 Фирми