• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • студия - телевизия- кино

Резултати за

Студия - телевизия- кино

ГерманияЛайпциг и Саксония
  1. MEDIA CITY ATELIER (MCA) GMBH

    Германия

    Предприятието MEDIA CITY ATELIER (MCA) GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Аудиовизуални cредства - продукция и разпространение. Освен това развива дейност и в сферата на Студия - телевизия, кино, и Студия - телевизия, кино. Седалището му е в/ъв Leipzig, Германия.

  2. EUROCOMM DE GMBH

    Германия

    Предприятието EUROCOMM DE GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Електричество - строителни работи, Фотография и кино - снимачна и прожекционна техника, Информатика - софтуер, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, Електричество - строителни работи, Фотография и кино - снимачна и прожекционна техника, Информатика - софтуер, и Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари. Седалището му е в/ъв Chemnitz, Германия.

  3. SCHELLEMEDIA INH. JÜRGEN SCHELLONG

    Германия

    Предприятието SCHELLEMEDIA INH. JÜRGEN SCHELLONG, e Разпространител, и работи в сферата на Фотография и кино - снимачна и прожекционна техника. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, Информатика - софтуер, Аудио и видео - професионална техника, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, Информатика - софтуер, Аудио и видео - професионална техника, и Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари. Седалището му е в/ъв Markkleeberg, Германия.

Намерете оферта за