• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • внос-износ - химия и фармация

Резултати за

Внос-износ - химия и фармация

ГерманияМагдебург и Саксония-Анхалт
  1. DOW OLEFINVERBUND GMBH

    Германия

    Предприятието DOW OLEFINVERBUND GMBH, e Производител, и работи в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни. Освен това развива дейност и в сферата на Органична химия - изходни материали и производни, Промишлени смазки, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Внос-износ - химия и фармация, Органична химия - изходни материали и производни, Промишлени смазки, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, и Внос-износ - химия и фармация. Седалището му е в/ъв Schkopau, Германия.

  2. BAD LAUCHSTÄDTER FILTERMEDIEN GMBH & CO. KG.

    Германия

    Предприятието BAD LAUCHSTÄDTER FILTERMEDIEN GMBH & CO. KG., e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - химия и фармация. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ на каучук и пластмасови материи, Химия - внос-износ, Внос-износ на каучук и пластмасови материи, и Химия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Bad Lauchstädt, Германия.

  3. KATPOL-CHEMIE GMBH

    Германия

    Предприятието KATPOL-CHEMIE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - химия и фармация. Седалището му е в/ъв Bitterfeld, Германия.